header ok

A sátán konferenciát tartott

A sátán konferenciát tartott. Összehívta a démonokat a világ minden tájáról. A megnyitó beszédében arról beszélt, hogy a keresztényeket, hogyan térítsék el attól, hogy eljárjanak istentiszteletre.

Nem tarthatjuk vissza őket attól, hogy olvassák a Bibliájukat és hogy tudják az igazságot. Még azt sem, hogy bensőséges kapcsolatot alakítsanak ki a megváltójukkal. Ha egyszer megszerezték azt a képességet felettük. Úgyhogy engedjétek, hogy elmenjenek az istentiszteleteikre, engedjétek, hogy magukhoz vegyék az úrvacsorát, de az idejüket korlátozzátok annyira, hogy ne legyen idejük arra, hogy igazi kapcsolatot alakítsanak ki Jézus Krisztusukkal.

„Ezt akarom tenni „ mondta a Sátán. Eltéríteni őket attól, hogy megragadják a kapcsolatot az Ő Istenükkel és, hogy egész napon át azt fenntartsák.”
„Hogyan tegyük ezt?” kiabálták a démonjai.
„Kössétek le őket az élet mellékes dolgaival és találjatok ki számtalan cselt, amikkel lefoglalhatjátok a figyelmüket.
 Kísértsétek őket arra, hogy költsenek, költsenek, költsenek és kérjenek        kölcsön, kérjenek kölcsön.
Győzzétek meg a feleségeket, hogy dolgozzanak hosszú órákat és a férjeket, hogy dolgozzanak minél többet, így megengedhetik maguknak az üres életformát.
Tartsátok vissza őket attól, hogy időt töltsenek a gyerekeikkel. Ahogy a családok darabokra hullanak szét, nem lesznek biztonságos menedékek a munka nyomása alól.
Stimuláljátok túl az agyukat, hogy ne legyenek képesek meghallani azt a halk, szelíd hangot, amellyel az Istenük szól hozzájuk.
Csábítsátok őket arra, hogy kapcsolják be a rádiót vagy a magnót amikor vezetnek, tereljétek el a figyelmüket. Az otthonaikban folyamatosan gondoskodjatok arról, hogy ne mindig biblikus zenét játszanak. Ez majd bezsúfolódik az agyukba és megtöri a kapcsolataikat az Istenükkel.
Töltsétek fel a lakásaikat magazinokkal, újságokkal. Nyomjátok bele az agyukba a figyelmetlenséget, a vezetés perceibe pedig az utak szélén lévő reklámokra figyeljenek. Árasszátok el az e-mail postafiókjaikat szeméttel, különleges sorsolási játékokkal és mindenféle hírlevéllel, ingyenes ajánlatokkal.
Tetessetek gyönyörű modelleket a magazinokba és a tévébe, hogy  a férjek azt higgyék, hogy ez a természetes, és ezáltal elégedetlenekké váljanak a feleségükkel.
Tartsátok fáradtan a feleségeket olyannyira, hogy ne tudják éjjel szeretni a férjüket, és ne tudják férjüknek azt a szeretetet adni, amire szüksége van, így hamarosan máshol fogják azt keresni.
Adj nekik télapót, hogy eltérítsd őket attól, nehogy megtanítsák a gyerekeiknek a karácsony ünnepét.
Adj nekik húsvéti nyuszit, így nem fognak beszélni Jézus feltámadásáról és a bűn és a halál felett aratott győzelméről.
Még ha el is utaznak pihenni tegyetek arról, hogy hajszolják ott is túl magukat, hogy kimerüljenek és elfoglaltak legyenek ahhoz, hogy kimenjenek a természetbe és Isten teremtményeit csodálják. Küld el őket sporteseményekre, színdarabokra, koncertekre, moziba.
Tartsátok őket elfoglaltan, elfoglaltan, elfoglaltan!
És amikor lelki találkozóra mennek nyugtalanítsátok őket.
Zsúfoljátok tele az életüket sok jó kifogással, hogy ne legyen idejük keresni Jézust hatalmát. Hajtsátok őket bele a munkába, hogy dolgozni, dolgozni és fel fogják áldozni az egészségüket és a családjukat egy elég jó cél érdekében.
Működik!, működik, …
A démonok buzgón indultak teljesíteni a megbízatásukat, hogy a keresztények minél kevesebben legyenek a világon, hogy a Feltámadás ünnepe a nyúl és tojás ünnepe legyen és hogy minél kevesebbet beszéljenek másoknak arról, hogy Jézus hatalma hogyan változtatta meg az életüket.
    

      


Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma166
Tegnap503
A héten1547
Ebben a hónapban7293
Összesen6272170

2024-07-18