header ok

× Ebbe a témába azokat az írásokat, körleveleket teszem, amiket "tévtanításnak" nevez az egyház.
Sajnos!

locked Saját véleményem

13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #2783 Írta: Margit
Saját véleményem téma létrehozva Margit által
Kedves Látogatók!

Döbbenetemet akarom veletek megosztani, mert ellátogattam egyik keresztény portálra (ébredés.hu) és ott megtetszett egy írás, amit szerettem volna elhozni, hogy itt nektek is áttudjam adni.

Ugyanis nagyon sok idõt töltök el azzal, hogy nézelõdjek és ha olyan írást találok ami megegyezik az oldal témakörével akkor elhozom nektek. Én mindig becsületesen és tisztán szeretem kezelni a fórumom anyagát, mert mindig a szerzõ és a forrás feltüntetésével adom tovább az írásokat, változtatás nélkül.

Itt ért a nagy meglepetés, mert a lap alján fel van tüntetve, hogy csak csak a jogdij megfizetése után lehet elhozni.

Könyörgöm, hol élünk. Én a lapomon az üzenõfalon feltüntettem, hogy bárki elviheti és tovább is adhatja az itt megtalálható írásokat, minden ellenszolgáltatás nélkül.

Az Isten a tanítást azért adja, hogy terjesszük az emberek között, vállaljunk szolgálatot másoknak a megsegítésére, lelkének felüdülésére. De mindezt nem pénzért, hanem szeretetbõl és szolgálatból. "Ingyen kaptátok, ingyen adjátok", ahogyan Jézus mondja az evangéliumban. Ne csináljunk már az Isten tanításaiból üzletet!!!

Jézus, amikor a hegyi beszédet mondta az összegyült embertömegeknek nem mondta, azt nekik, hogy lefelé menet Péternek adjátok a pénzt az elmondtott tanításért.
Döbbenetes, hogy vannak keresztény embercsoportok, akik csak a maguk által kiválasztott embereknek adják tovább a tanítást és azt is pénzért, lehet lemásolni.Megvenni azt, amit az Isten ingyen ad az embereknek. Mi ez ha nem az ÖRDÖG mûve. S õk tartják magukat a legnagyobb keresztényeknek, és azok akik, többek között az én lapomat is leócsároltak, és mindenféle gusztustalannak elmondták, mert én hiszek a reinkarnációban , és másként hiszek az Istenben mint akik a templomba járnak.

Találtam ezt a szép képet, amin Teréz anya is elmondja az igazságot.

Itt fogom bemásolni, amit ezen a portálon a lap alján találtam.
2010.jul.31, Imre Margit szerk.


Felhasználási feltételek

Az Ébredés Portál és annak minden része, beleértve a Fórumot is, jogvédelem alatt áll,
a szerkesztõ elõzetes engedélye nélkül a weboldal bármely részének felhasználása az oldal szerkesztõje által meghatározott összegû jogdíj megfizetésébe kerül.
Az oldal, illetve annak bármely részlete felhasználásakor, az azt felhasználó egyidejûleg elismeri, tudomásul veszi és automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket,
és kötelezi magát az oldal szerkesztõje által meghatározott felhasználási díj megfizetésére.
Reklamációnak vagy utólagos engedélykérésnek nincs módja, ehhez az oldal szerkesztõje nem járul hozzá.
Az oldal tartalmát vagy bármely részletét kizárólag elõre történõ enedélyezés után lehet nyomtatni, reprodukálni, felhasználni.

ebredes.hu P.Szabo Barnabas - 2003-2010. Minden jog fenntartva
Az oldalon megjelent irasok masolasa, tovabbadasa, publikalasa
a lap szerkesztojenek hozzajarulasaval megengedett a fentebb talalhato szerzodesi feltetelek betartasaval.

(forrás:ébredés.hu)
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma10
Tegnap236
A héten10
Ebben a hónapban724
Összesen6227749

2024-03-04