,
A fórum lezárásáról
Kedves vendégek közlöm veletek, hogy a fórumot zárt olvasó fórummá alakítottuk, mivel ez a weboldal és a fórum együttesen azt a célt szolgálja, hogy az idelátogatók lelkileg tudjanak ebbõl építkezni.
Minden kezdeményezés ellenére nagyon kevés hozzászólás érkezett, inkább a látogatók azt kérték, hogy ennek a lapnak csak a tartalmát vihessék tovább.
Ezért úgy döntöttünk, hogy ezt a sok témakört, szám szerint 156, lezárjuk a külsõ hozzászólásoktól, csak a szerkesztõ bõvíti a fórum tartalmát továbbra is naponta.
Ennek a legfõbb oka az, hogy olyan feltöltések is érkeztek, ami nem egyezik meg ennek a lapnak, a fórumnak a szellemiségével.
Elõször is szeretném nektek elmondani, hogy ezen fórumon csak olyan anyagokat töltök fel, amivel én is mint a fórum tulajdonosa egyetértek és amilyen szellemiséget én is képviselek.
Itt megtalálható széles skálán minden anyag, ami lehetõvé teszi mindenkinek, hogy válogasson belõle, a saját szellemiségének megfelelõen.
Ez egy nagy svédasztal, amin minden olyan megtalálható, ami segíti az embereket a Jézushoz vezetõ úton.
Sajnos voltak akik, meggyalázó szavakkal hozták tudtomra saját maguk által képviselt szellemiségüket, gyalázatosnak, félrevezetõnek tartották.
Ezt lehet így is gondolni, aki nem nyitott és csak egyféle tanítást fogad el, de én hosszú évek során nagyon sokféle tanítást magamévá tettem, amiért hálás vagyok az Istennek, mert sokkal szélesebb látókörrel rendelkezem.
Ezért kérlek benneteket, hogy továbbra is látogassátok a fórumot és ha valami megtetszik nyugodtan elvihetitek név és a forrás megjelölésével, akár tovább is adhatjátok, ha úgy gondoljátok.
Aki véleményét akarja kifejezni, egyenlõre még az "üzenõfal " nyitott, vagy emailben
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. megteheti.
Szeretettel: Imre Margit