.
A fórum 4. születésnapja
2012.08.16.
Szeretettel köszöntök minden látogatót, aki az elmúlt évben látogatta a weboldalam és a fórumot.
Külön megköszönöm azoknak a látogatóknak a kitartó türelmét és szeretetét, akik az elmúlt években is megtiszteltek látogatásukkal.
Az elmúlt évek nehéz terhei alatt nagyon sokan kerestek felüdülést és lelki segítséget ezen az oldalon. Mindig azt teszem fel, amit látom, hogy sokan olvassák, érdekli ez embereket.
Nekem külön örömöt jelent az, ha látom, hogy
nagyon sok látogató keresi fel naponta a fórumot. Mindig felteszem magamnak a kérdést, hogy valóban olyan jó ez az oldal, hogy ilyen sokan keresik fel naponta, szinte minden földrész országaiból.
A lelkemben azt érzem, hogy ezzel tudom segíteni azokat az embertársaimat, akik nekem annyi örömet okoznak azzal, hogy felkeresik az oldalamra feltett olvasnivalókat.
Egy kis statisztika az elõzõ évhez képest.
Jelenleg a fórum 15 fõ témakörrel rendelkezik és ezekben a témakörökben további 244 altémakör szerepel 2687 hozzászólással.
Az összes látogatói létszám eddig: 459.560 fõ.
Továbbra is várom szeretettel a látogatókat és törekszem arra, hogy aktuális témákkal bõvítsem a fórum témáit.