header ok

stickyandlocked "Üzenõfal"

13 éve 3 hete #3257 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: "Üzenõfal"
.

Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves látogatónak.
Imre Margit szerk.
2011.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
12 éve 7 hónapja #3372 Írta: Margit
.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #3399 Írta: Margit
.

A fórum 4. születésnapja

2012.08.16.

Szeretettel köszöntök minden látogatót, aki az elmúlt évben látogatta a weboldalam és a fórumot.

Külön megköszönöm azoknak a látogatóknak a kitartó türelmét és szeretetét, akik az elmúlt években is megtiszteltek látogatásukkal.

Az elmúlt évek nehéz terhei alatt nagyon sokan kerestek felüdülést és lelki segítséget ezen az oldalon. Mindig azt teszem fel, amit látom, hogy sokan olvassák, érdekli ez embereket.

Nekem külön örömöt jelent az, ha látom, hogy
nagyon sok látogató keresi fel naponta a fórumot. Mindig felteszem magamnak a kérdést, hogy valóban olyan jó ez az oldal, hogy ilyen sokan keresik fel naponta, szinte minden földrész országaiból.

A lelkemben azt érzem, hogy ezzel tudom segíteni azokat az embertársaimat, akik nekem annyi örömet okoznak azzal, hogy felkeresik az oldalamra feltett olvasnivalókat.

Egy kis statisztika az elõzõ évhez képest.
Jelenleg a fórum 15 fõ témakörrel rendelkezik és ezekben a témakörökben további 244 altémakör szerepel 2687 hozzászólással.

Az összes látogatói létszám eddig: 459.560 fõ.

Továbbra is várom szeretettel a látogatókat és törekszem arra, hogy aktuális témákkal bõvítsem a fórum témáit.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #3400 Írta: zsuzsi
zsuzsi válaszolt a következő témában: Vá: "Üzenõfal"
Köszönöm Margitka, hogy évek óta olvashatom írásaidat. Nagyon szeretem az oldalt, nekem igazi lelki felüdülést jelent.

Üdvözlettel: zsuzsi
Téma zárolva.
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #3505 Írta: Margit
.
Õszi képek

2012.

.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #3506 Írta: Margit
Õszi képek
2012.

Saját termesztésû tökökbõl készítettem a kompozicíót.
IM
.

.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma419
Tegnap624
A héten3061
Ebben a hónapban6563