header ok

stickyandlocked "Üzenõfal"

13 éve 9 hónapja #3018 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: "Üzenõfal"
.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #3070 Írta: Margit
.

.
Minden kedves látogatónak kivánok Áldott Békés Húsvéti Ünnepeket.
Imre Margit szerk.

2011.04.24.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #3078 Írta: Margit
Szeretettel köszöntök minden idelátogató édesanyát és nagymamát anyák napja alkalmából.
Imre Margit szerk.

Anyák napjára

Anyák napján a virágot
én a temetõbe viszem
Ezért hallod sokszor
hogy sír zokog a szívem
Nem adhatom a virágot
Jó Anyám kezébe
Csak ide leteszem a
hideg sírkõre
Drága Édesanyám
nézz onnan föntrõl rám
Szánd meg gyermeked
aki itt maradt árván
Kérd meg a Jó-istent
legyen gondja rám
Mert nekem itt lent
nincs Édesanyám ......
(ismeretlen)

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
13 éve 4 hónapja - 13 éve 4 hónapja #3118 Írta: Margit
.
MINDEN KEDVES LÁTOGATÓNAK KIVÁNOK BÉKÉS PÜNKÖSDI ÜNNEPEKET.
Szeretettel: Imre Margit szerk.

Pünkösd a kereszténységben a Szentlélek eljövetelének ünnepe. Ezen a zsidó ünnepen szállt le elõször Jézus tanítványaira Isten Szelleme Jeruzsálemben, hogy természetfeletti erõvel, jelekkel és csodákkal kísérve tudjanak tanúságot tenni Jézus Krisztus feltámadásáról és mennybemenetelérõl.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
13 éve 2 hónapja - 13 éve 2 hónapja #3146 Írta: Margit
.
Kedves Látogatók!

A fórum 3. születésnapja

Szeretettel köszöntök minden fórumlátogatót, aki megtisztelt az elmúlt évben azzal, hogy idelátogatott erre a weboldalra és a fórumra.
Mindenkinek köszönöm, hogy kitartóan látogatja a fórumot és ha lelkiekben tudott segíteni az itt talált írások valamelyike, akkor már megérte számomra ennek a fórumnak mûködtetése.

A fórum 3. születésnapja egy igen fontos dátum az életemben, mert mindig csak akkor szoktam felmérni a látogatások nagyságát.
A napi munkánál általában csak azt szoktam megnézni, hogy naponta mennyien látogatnak ide. De ilyenkor számot vetek elmult év látogatásairól, és azt veszem észre, hogy egyre többen látogatnak meg, mert nagyon kedvelik az emberek a 2012-vel kapcsolatos írásokat és egyéb vele kapcsolatos aktuális tanításokat.

Egy kis statisztika: A fórum jelenleg 223 témakörrel és 2711 bejegyzéssel mûkõdik.
2009-ben ilyenkor 68.000 fõ látogatta meg a weboldalam, 2010-ben meghaladta a látogatók száma a 146.000 fõt.
2011.aug.13-ra pedig ismét megduplázódott a látogatók száma, mert jelenleg 293.246 fõ látogatott eddig ide, több mint 30 országból, államokból.

Várom továbbra is a kedves látogatókat törekszem arra, hogy mindig bõvitsem a fórum tartalmát az aktuális témákkal.
Az utóbbi idõben a látogatások feltûnõen nagyobb része az aktuális témák felé orientálódik
( Az égi tanítások a jelenben ) rovat, amely a leglátogatottabb és ezért ebben töltök fel egyre több anyagot.

Ha valakinek elnyerte tetszését a fórum tartalma, köszönettel fogadom a véleményét, az alábbi email címen, mellyel bátorítást és örömet jelent a számomra a további munkához. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szeretettel: Imre Margit szerk.
2011.08.13.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #3237 Írta: Margit
Áldott Adventi készülõdést kívánok minden kedves látogatónak.

IM.szerk.

.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma628
Tegnap237
A héten1573
Ebben a hónapban2619