header ok

stickyandlocked "Üzenõfal"

15 éve 11 hónapja - 15 éve 11 hónapja #512 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: "Beszélgetõ - üzenõfal"
Szeretetteli Újévet kivánok minden kedves fórum látogatónak.
Margit

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
15 éve 11 hónapja - 15 éve 9 hónapja #546 Írta: A.M. Timea
A.M. Timea válaszolt a következő témában: "Beszélgetõ - üzenõfal"
Megcélozni a legszebb álmot,
komolyan venni a világot,
mindig remélni,és szeretni,
így érdemes a földön élni.

Áldott, békés, boldog,
szeretetben, örömökben gazdag
ÚJ ESZTENDÕT KÍVÁNOK, MINDENKINEK!

MEGISMERITEK AZ IGAZSÁGOT, ÉS AZ MEGSZABADÍT TITEKET.
Mellékletek:
Téma zárolva.
15 éve 11 hónapja - 15 éve 11 hónapja #576 Írta: Margit
Én is most kaptam azt a web.címet és tovább adom mindenkinek, ha érdekel benneteket. Számomra nagyon meggyõzõ és hiszem hogy ez így is csodálatosan mûködik, mivel Isten mindenhol gyógyít, ha hisznek benne.
Szeretettel: Margit

www.braco.hu/

Ki is BRACO?

(ejtsd:Brácó)

BRACO-t, a leghíresebb horvát spirituális segítõt jól ismerik a nyugati országokban, ahol a vele való találkozásokon több ezren vesznek részt. Egyedülálló képességébõl fakadóan úgy kommunik az arra rászorulókkal, hogy egy szót sem szól, pusztán nézi õket. Eközben az emberek a legcsodálatosabb dolgokat tapasztalják: gyógyító folyamatok indulnak el bennük, felszabadulnak az érzelmeik, nehéz élethelyzetekbõl váratlan megoldásra lelnek.
Úgy tartják, hogy Uri Geller óta õ a legizgalmasabb ember a parapszichológia területén. "nézése" során bekövetkezõ gyógyulási folyamatok arra engednek következtetni, hogy az egészség spirituális szinten is megnyilvánul, s amelynek eléréséhez olyan közvetítõk segítségét is kérhetjük, akik képesek felemelni embertársaink lelkét. S hogyan? Ki tudja? Csak akkor érthetjük, érezhetjük meg ezt a csodát, ha személyesen is megtapasztaljuk a Bracoból áradó óriási szeretetenergiát, aki azért született a földre, hogy segítsen nekünk.
(forrás)Braco.hu)

Kattints ide:

www.braco.hu/

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
15 éve 10 hónapja - 15 éve 6 hónapja #637 Írta: Margit
.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
15 éve 10 hónapja - 15 éve 1 hónapja #650 Írta: Margit
.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
15 éve 10 hónapja - 15 éve 10 hónapja #661 Írta: A.M. Timea
A.M. Timea válaszolt a következő témában: "Beszélgetõ - üzenõfal"
Üzenet

Néztelek ma reggel, ahogy felkeltél, remélve, hogy beszélgetsz majd velem, még ha csak néhány szót is, megkérdezed a véleményemet, vagy megköszönöd azokat a jó dolgokat, amik tegnap történtek az életedben. Aztán észrevettem, hogy most túlságosan elfoglal, hogy mit vegyél fel ma munkába.

Megint vártam. Amikor szaladgáltál a házban és készülõdtél. Tudtam, hogy lenne pár perced, hogy megállj és csak köszönj, de túl elfoglalt voltál.

Egyszer 15 percig vártál, amíg nem kellett mást csinálnod, mint ülni egy széken. Aztán láttam, hogy talpra ugrasz. Azt hittem, velem akarsz beszélni, de csak a telefonhoz rohantál, hogy még pletykálj gyorsan egy barátoddal.

Néztelek, ahogy munkába mentél, és egész nap vártam türelmesen. Azt hiszem, a sok elfoglaltságod miatt nem értél rá, hogy bármit is elmondj nekem.

Észre vettem, hogy ebédnél körülnéztél, talán szégyelltél beszélni velem, ezért nem hajtottál fejet. Megláttad, hogy három-négy asztallal arrébb néhány barátod beszélt kicsit hozzám, mielõtt ettek, de te mégsem. Nem baj. Még mindig maradt idõ, és reméltem, hogy majd beszélsz velem. Már hazamentél, és úgy tûnt, sok dolgod van. Miután pár dolgot csináltál, bekapcsoltad a TV-t. Nem tudom, szereted-e a TV-t vagy sem, mert nem sok minden történik ott, és sok idõt eltöltesz elõtte nap mint nap, nem gondolva semmire, csak élvezve a show-t.

Türelmesen vártam, ahogy nézted a TV-t, és megetted a vacsorád, de megint nem szóltál hozzám. Lefekvéskor azt hiszem, már túl fáradt voltál. Jó éjszakát kívántál a családodnak, beugrottál az ágyba, és pillanatok alatt álomba merültél.

Nem baj, mert talán még nem vetted észre, hogy én mindig ott vagyok veled. Több türelmem van, mint gondolnád, és téged is arra akarlak tanítani, hogy legyél türelmes másokkal. Annyira szeretlek, hogy minden nap várok egy biccentésre vagy imára, gondolatra vagy akár egy hálás érzésre a szíved mélyén. Nehéz az egyoldalú kapcsolat.

De holnap majd újra felkelsz, és én várni fogok, nem máshogy, mint szeretettel, remélve, hogy majd szánsz rám egy kis idõt.

Barátod, Isten

(ismeretlen)

MEGISMERITEK AZ IGAZSÁGOT, ÉS AZ MEGSZABADÍT TITEKET.
Téma zárolva.
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma124
Tegnap239
A héten363
Ebben a hónapban2448
Összesen6323406