header ok

stickyandlocked "Üzenõfal"

14 éve 7 hónapja - 14 éve 7 hónapja #2494 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: "Üzenõfal"
Anyáknapja alkalmából szeretettel köszöntök minden idelátogató édesanyát és nagymamát.
Imre Margit
2010.05.01.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
14 éve 7 hónapja - 14 éve 7 hónapja #2533 Írta: Margit
Szeretettel továbbitom mindenkinek ezt a szép idézetet, melyet Dóritól kaptam emailban.
Köszönöm.
Margit

"Isten csak ennyit kérdez: "Szerettél, amíg éltél?" Ez az élet lényege: a szeretet képessége, nem pedig a név, amit az útlevelünkben, a névjegykártyánkon és a személyi igazolványunkban hordunk. A nagy misztikusok cserélgették a neveiket, sõt, volt, aki örökre elhagyta. Amikor Keresztelõ Szent Jánostól megkérdezték, hogy ki õ, csak annyit mondott: "Én kiáltó hang vagyok a pusztában." Amikor Jézus rátalál egyik követõjére, nem törõdik vele, hogy a férfi egész életében a Simon névre hallgatott, és elnevezi Péternek. Mózes megkérdezi Istentõl a nevét. A válasz: "Én vagyok." "
/Paolo Coelho/

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
14 éve 5 hónapja - 14 éve 5 hónapja #2640 Írta: Margit
TVN-rõl Irmustól kaptam.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
14 éve 5 hónapja - 14 éve 1 hónapja #2707 Írta: Margit
.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
14 éve 4 hónapja #2739 Írta: Margit
.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
14 éve 4 hónapja - 13 éve 10 hónapja #2805 Írta: Margit
.
Kedves Látogatók!

Szeretettel köszöntök minden kedves látogatót, a fórum 2. születésnapján.
Elérkezett ismét ez a nap, olyan mintha most történt volna az elõzõ évben a megemlékezés, mert oly gyorsan elszaladt ez az idõ.

Azóta a látogatók száma megduplázódott, míg 2009-ben ilyenkor 68.000 fõ látogatta meg a weboldalam, jelenleg pedig már meghaladta a látogatók száma a 146.000 fõt.
205 témakörrel és 2394 hozzászólással
gyarapodott a fórum anyaga. Így mindenki talál a saját maga számára olyan írást, ami segítheti a lelki fejlõdésében.

Továbbra is törekszem arra, hogy napi szinten új írásokkal bõvitsem a fórum anyagát.
Megköszönöm minden kedves látogatónak, aki megtisztelt látogatásával az elmúlt egy évben is.
Várom továbbra is azokat a kedves látogatókat, akiknek elnyerte a tetszését a weboldalam és a fórumom tartalma.
Szeretettel: Imre Margit szerk.
2010.08.09.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma124
Tegnap239
A héten363
Ebben a hónapban2448