Kedves látogatók!
Szeretettel közlöm veletek, hogy a fórumunkat olvasó fórummá alakítottuk át, lezártuk a témaköröket,igy a továbbiakban csak olvasni lehet, nincs lehetõség a hozzászólásra. Ennek oka, hogy többször olyan írást raktak fel a Jézusi témakörbe, ami nem egyezik meg a fórumon lévõ írások szellemiségével és tartalmával, ugyanis mi hisszük és valjuk a reinkarnáció tanát és egyéb ezoterikus tanokat, amibõl nagyon sokat lehet tanulni.
A hozzászólások által ezzel ellenkezõ szemléletû írás került bele a témakörökbe, igy az veszélyeztette az eddig itt található írások tartalmát és az igy megtévesztõ a fórum tartalmához viszonyítva.( le is vettük.)
Ezért kérek minden kedves látogatót, hogy továbbra is látogassa a lapot, semmi sem változott, az olvasáshoz nem is kell regisztrálni, és bármi ami megtetszik a lapon nyugodtan el lehet vinni, a forrás és a szerzõ megjelölésével és tovább is lehet adni.
Egyedül ezt az "üzenõfalat" hagytuk nyitottnak, ebbe ha valaki akar írni, annak regisztrálni kell, mivel a program másképpen nem engedi a hozzászólást.
Szeretettel: Imre Margit szerk.
Szeretettel ajánlom ezt az idézetet mindazoknak, akik felháborodtak ellenem.
A TÜKÖR TÖRVÉNYEI
1. Minden, ami másokban dühössé tesz, zavar, "én jobban csinálnám", megváltoztatnám stb.
AZ ÖNMAGAMBAN VAN. Minden tehát, amit én kritizálok a másikban, ami ellen harcolok - bennem van.
2. Mindaz, amit a másik személy rajtam kritizál, harcol ellene, meg akar változtatni -, és ha ez engem sért, bánt, érint stb. -
AZ NINCS FELDOLGOZVA BENNEM, NINCS MEGOLDVA BENNEM. Ilyenkor az EGO sérül, mert az EGO-m erõs.
3. Minden, amit a többiek kritizálnak bennem, harcolnak ellene, meg akarják változtatni, de ha ez engem nem érint,
AKKOR AZ AZ Õ PROBLÉMÁJUK, FELDOLGOZATLANSÁGUK, tökéletlenségük, melyet kivetítenek rám, mert önmaguk nem tudnak, nem mernek szembenézni vele.
4. Minden, amit én a másikban szeretek,
MAGAMBAN VAN MEG, magamban szeretem, mert felismerem magam a másik személyében, mivel az egylényegûségünk mutatkozik meg.
(forrás: majanaptár.hu)