header ok

stickyandlocked "Üzenõfal"

14 éve 10 hónapja - 14 éve 10 hónapja #2333 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: "Üzenõfal"
Kedves látogatók!

Szeretettel közlöm veletek, hogy a fórumunkat olvasó fórummá alakítottuk át, lezártuk a témaköröket,igy a továbbiakban csak olvasni lehet, nincs lehetõség a hozzászólásra. Ennek oka, hogy többször olyan írást raktak fel a Jézusi témakörbe, ami nem egyezik meg a fórumon lévõ írások szellemiségével és tartalmával, ugyanis mi hisszük és valjuk a reinkarnáció tanát és egyéb ezoterikus tanokat, amibõl nagyon sokat lehet tanulni.

A hozzászólások által ezzel ellenkezõ szemléletû írás került bele a témakörökbe, igy az veszélyeztette az eddig itt található írások tartalmát és az igy megtévesztõ a fórum tartalmához viszonyítva.( le is vettük.)
Ezért kérek minden kedves látogatót, hogy továbbra is látogassa a lapot, semmi sem változott, az olvasáshoz nem is kell regisztrálni, és bármi ami megtetszik a lapon nyugodtan el lehet vinni, a forrás és a szerzõ megjelölésével és tovább is lehet adni.

Egyedül ezt az "üzenõfalat" hagytuk nyitottnak, ebbe ha valaki akar írni, annak regisztrálni kell, mivel a program másképpen nem engedi a hozzászólást.
Szeretettel: Imre Margit szerk.

Szeretettel ajánlom ezt az idézetet mindazoknak, akik felháborodtak ellenem.

A TÜKÖR TÖRVÉNYEI

1. Minden, ami másokban dühössé tesz, zavar, "én jobban csinálnám", megváltoztatnám stb. AZ ÖNMAGAMBAN VAN. Minden tehát, amit én kritizálok a másikban, ami ellen harcolok - bennem van.

2. Mindaz, amit a másik személy rajtam kritizál, harcol ellene, meg akar változtatni -, és ha ez engem sért, bánt, érint stb. - AZ NINCS FELDOLGOZVA BENNEM, NINCS MEGOLDVA BENNEM. Ilyenkor az EGO sérül, mert az EGO-m erõs.

3. Minden, amit a többiek kritizálnak bennem, harcolnak ellene, meg akarják változtatni, de ha ez engem nem érint, AKKOR AZ AZ Õ PROBLÉMÁJUK, FELDOLGOZATLANSÁGUK, tökéletlenségük, melyet kivetítenek rám, mert önmaguk nem tudnak, nem mernek szembenézni vele.

4. Minden, amit én a másikban szeretek, MAGAMBAN VAN MEG, magamban szeretem, mert felismerem magam a másik személyében, mivel az egylényegûségünk mutatkozik meg.
(forrás: majanaptár.hu)

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
14 éve 9 hónapja - 14 éve 9 hónapja #2347 Írta: Margit
.
MINDEN KEDVES LÁTOGATÓNAK SZERETETTEL:

"Az emberi szív szeretetbõl áll össze!
Adok ma egy darabot, Neked is belõle!
Nem félek, hogy elfogy, hisz nekem is adnak.
Ezért van értelme minden egyes napnak!!"

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
14 éve 9 hónapja - 14 éve 9 hónapja #2355 Írta: Margit
.
"Nem lámpával, hanem szívvel kell keresni az embereket, mivel csak a szeretetnek nyílnak ki a szívek."
(Peter Rosegger)

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
14 éve 9 hónapja - 14 éve 9 hónapja #2396 Írta: Margit
Kedves Látogatók!

Szeretettel köszöntök minden idelátogató kedves vendéget, akik megtiszteltek azzal, hogy az elmúlt két évben látogatták és olvasták az oldalamat.
A mai napon túlléptük a "bûvös" 100.000 számot, ami azt jelenti, hogy a megnyitás óta (2008.03.04. )eddig ennyien látogattak ide és olvasták a weboldalt és a fórumot.

Én nagyon örülök ennek és várom továbbra is a kedves látogatókat, törekszem arra, hogy mindennap frissitsem a weboldalamat..
Szeretettel: Imre Margit
2010.03.08.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
14 éve 8 hónapja - 14 éve 8 hónapja #2448 Írta: Margit
.

Minden kedves látogatóak kivánok Áldott Békés
Húsvéti Ünnepeket.
Imre Margit 2010.04.03.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
14 éve 7 hónapja - 14 éve 7 hónapja #2455 Írta: Margit
.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma118
Tegnap239
A héten357
Ebben a hónapban2442