header ok

stickyandlocked "Üzenõfal"

1 éve 7 hónapja #7135 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: "Üzenõfal"
SZIVÁRVÁNY A SAJÁT KERTEMBEN

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #7152 Írta: Margit
.

"Nincsenek véletlenek...
csak sokszor utólag értjük meg igazán a miérteket... "

(ismeretlen szerzõ)

Melléklet:

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja #7153 Írta: Margit
"Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek, aki éppolyan fontos neked, mint saját magad, addig mindig magányos maradsz."

Melléklet:

--
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja #7154 Írta: Margit
.

Melléklet:

--
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja #7155 Írta: Margit
.

Müller Péter - Együttérzés

"Amíg nem éled át, milyen a másiknak, addig nem tudsz szeretni. Amíg nem fáj neked a fájdalom, amit másnak okozol, nem tudsz szeretni. A karma nem büntetés, hanem tanítás: megtanít, milyen a másiknak lenni; mit érez, hol fáj neki. Amíg nem fáj a seb, amit másokon ejtesz, és nem vérzel tõle te is, addig nem tudod, mi az, hogy - vele - és - együtt - és - közösen .

Együtt érezni valakivel csak akkor lehet, ha az én idegeim is összerándulnak attól, amit benne én okozok."

Melléklet:

--
Téma zárolva.
1 éve 5 hónapja - 1 éve 5 hónapja #7156 Írta: Margit
.
...

„Indulj el, hogy megérkezhess! ...

...

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma151
Tegnap334
A héten151
Ebben a hónapban6494