header ok

stickyandlocked "Üzenõfal"

2 éve 11 hónapja - 2 éve 11 hónapja #6891 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: "Üzenõfal"
.
2022.02.22.

Miért olyan különleges nap a mai?

Mutatjuk, mire érdemes szánni a mai, sokak szerint misztikus napot.

Egy adott évezredben csak ritkán alakul ki olyan dátum, amelyet csak kétféle számjegy alkot. Idén már kétszer is jutott nekünk ilyen dátum 2022.02.02-án és 2022.02.20-án.
Ma, 2022.02.22-én pedig újra különleges naphoz érkeztünk.

De miért is olyan különleges ez a nap?

"Az ismétlődő számokat angyalszámoknak nevezzük. A 2-es szám ismétlése egy stabil energiaszám, amely az egyensúlyt, az együttműködést és a kettősséget szimbolizálja. Ez a kettősség a férfi és női energiák egyensúlyát, valamint a tudatos és tudatalatti találkozását jelenti"

- írja a medicum.com, amit a Blikk vett észre.

A medicum.com szakértője szerint
a mai napot érdemes arra használni, hogy megszabaduljunk a negatív gondolatoktól, és azokat szeretetteljes szavakkal helyettesítsük, valamint fordítsuk a figyelmünket arra, amit valóban el szeretnénk érni.

A belső gondolataink megtisztítása mellett ugyanakkor arra is érdemes figyelmet szentelni, hogy a fizikai világban is helyet szabadítsunk fel. Hiszen nem üdvözölhetjük az új dolgokat, ha még mindig a régi rendetlenséggel foglalkozunk.

forrás:https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/eletstilus/4-dolog-ami-miatt-erdemes-online-vasarolnod/

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
2 éve 10 hónapja #6896 Írta: Margit
.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
2 éve 10 hónapja #6901 Írta: Margit
.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
2 éve 10 hónapja #6904 Írta: Margit
.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
2 éve 10 hónapja #6914 Írta: Margit
.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
2 éve 10 hónapja - 2 éve 10 hónapja #6916 Írta: Margit
.
MINDEN KEDVES LÁTOGATÓNAK KÍVÁNOK ÁLDOTT HÚSVÉTI ÜNNEPEKET.

IMRE MARGIT SZERK.
2022.04.16.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma133
Tegnap334
A héten133
Ebben a hónapban6476