header ok

stickyandlocked "Üzenõfal"

3 éve 4 hónapja #6795 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: "Üzenõfal"
.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
3 éve 4 hónapja - 3 éve 4 hónapja #6805 Írta: Margit

2021.10.07.

.Ismét itt az ősz, beértek az őszi terméseim, a csodálatos disztökök, ami díszíti a lakást és az udvart.
Imre Margit szerk.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
3 éve 3 hónapja #6811 Írta: Margit
.

...

...

--
Téma zárolva.
3 éve 3 hónapja - 3 éve 3 hónapja #6813 Írta: Margit
.
KÉSZÜLŐDÉS A HALOTTAK NAPJÁRA - 2021.10.30-

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
3 éve 3 hónapja #6814 Írta: Margit

2021.11.01. EMLÉKEZÉS - HALOTTAK NAPJÁN

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
3 éve 3 hónapja - 3 éve 3 hónapja #6817 Írta: Margit

Van három dolog az életben, ami soha nem tér vissza: a szó, az idõ, és az elszalasztott alkalom.

Van három dolog az életben, ami tönkre tehet: A lustaság, a büszkeség és a féltékenység.

Van három dolog az életben, amit soha nem kellene elveszíteni: a türelem, a remény, és a becsületesség.

Van három dolog az életben, ami óriási érték: a család, a szerelem és a barátság.

(Ismeretlen szerzõ)

--
Téma zárolva.
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma141
Tegnap334
A héten141
Ebben a hónapban6484
Összesen6346935