Kedves látogatók!
Megköszönöm minden kedves látogatónak, hogy az elmúlt egy évben megtisztelt a látogatásával.
Ugyanis a fórumot egy évvel ezelõtt nyitottam meg.
Az elmúlt egy évben a látogatások száma megsokszorozódott. A fórum nyitásakor a weboldalamat addig kb 8000 fõ látogatta meg (fél év alatt). A fórum megnyitása után a látogatások száma egyre nõt.
Az elmúlt egy évben a látogatások száma összességében meghaladja a 63200 fõt.
Egyre több új látogató keres meg és nemcsak Magyarországról, hanem külföldi országokból is. 29 külföldi országból (államból) látogatják a lapomat.
Ez azért is jelent számomra örömöt, mert a külföldön élõ magyarok is fontosnak tartják a benne leírtakat, és így az írásokkal tudok mások segítségére lenni a lelki fejlõdésükben.
A fórum megnyitásával az olvasni való is egyre növekedett, mert fokozatosan bõvítettem a témaköröket.
Jelenleg
14 kategoriában,
138 témakörben,
1521 bejegyzett írással bõvült az olvasnivaló.
A továbbiakban is arra törekszem, hogy minél több hasznos írással kedveskedjek az idelátoatóknak.
Megköszönöm az elmúlt egy évben a látogatóknak a hozzászólásait, bejegyzéseit.
Köszönet minden kedves látogatónak, hogy megkeresett és a lapom által tudtam adni valamit a számára, amivel talán emlékezik erre az oldalra.
Továbbra is várok mindenkit szeretettel, hogy egy év múlva ismét együtt emlékezzünk meg az elmúlt év eseményeirõl.
Szeretettel: Imre Margit
(2009.08.11.)