header ok

stickyandlocked "Üzenõfal"

7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #4897 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: "Üzenõfal"
.

...

Ne engedd, hogy manipuláljanak!

Vannak emberek, akik mesterei annak, hogyan érezd magad rosszabbul, ha levelezel velük.
Mindent úgy alakítanak, ahogy nekik jó, nem törõdve a másik érzéseivel, gondolataival, nézeteivel. Mindenáron manipulálni akarnak, ezért hazudnak, átvernek, mások nevében írnak leveleket. Rájuk égtek az álarcok az évek alatt, megfagyott mosolyuk mögött nem látod a valóságukat.

Soha nem mutatja meg valódi arcát, így ne csodálkozzon, hogy önmagáért senki nem szereti. A manipuláció és a hazugság a gyávák fegyvere. Ha ezt felismered, rájössz, hogy túl kevésnek gondolja magát az illetõ az igazsághoz. Nem becsüli magát, és azért hazudozik, hogy többnek tûnjék, mint ami valójában. Rá kellene jönnie, hogy eredeti önmagunknál vonzóbbak nem lehetünk egy másik ember számára. Az õszinte élet: valódi, szabad.

(forrás:ismeretlen)

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #4904 Írta: Margit
.

SZERETETTEL MINDENKINEK.
2019.02.14.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #4907 Írta: Margit
.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
7 éve 1 hónapja - 7 éve 1 hónapja #4909 Írta: Margit
.

"Nincs nagyobb boldogság, mint ha szeretnek bennünket embertársaink és úgy találjuk: jelenlétünk hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzék magukat."

(Charlotte Bronte)

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
7 éve 1 hónapja - 7 éve 1 hónapja #4919 Írta: Margit
.

"Ha be akarsz pillantani az emberek lelkébe és meg akarsz ismerni valakit, ne azt figyeld, hogyan beszél, hallgat, sír, vagy hogy megmozgatják-e a nemes eszmék, hanem azt, hogyan nevet. Aki szívbõl tud kacagni, jó ember."
(Dosztojevszkij)

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
7 éve 1 hónapja - 7 éve 1 hónapja #4944 Írta: Margit
.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma639
Tegnap969
A héten2787
Ebben a hónapban13565