header ok

stickyandlocked "Üzenõfal"

7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #4792 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: "Üzenõfal"
.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #4801 Írta: Margit
.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #4806 Írta: Margit
.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #4843 Írta: Margit
.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #4846 Írta: Margit
.

"Az utaknak értelmük van. De ezt csak utolsó pillanatban értjük meg, közvetlenül a cél elõtt. Minden út összefut végül egyetlen közös célban."

(Márai Sándor)

...

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #4892 Írta: Margit
.

...

Õszinteség -
A Wikipédiából
, a szabad enciklopédiából

Az õszinteség az igazsággal mint értékkel összefüggõ, azzal összhangban álló, cselekvésben és kommunikációban kifejezésre kerülõ emberi tulajdonság. Ide sorolható minden, ennek a feltételnek megfelelõ emberi megnyilvánulás - a hallgatás épp úgy, mint a beszéd.

Egyszerûen megfogalmazva az õszinteség annyit tesz, hogy mindent úgy adunk elõ, ahogyan azt valóban hisszük is. Saját vágyaink, indítékaink és belsõ valóságunk önmagunkkal szembeni õszinte elismerése (lásd még: önámítás) éppúgy ide tartozik, ahogy a másokkal szemben tanúsított õszinteség is.

forrás: hu.wikipedia.org/wiki/%C5%90szintes%C3%A9g

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma621
Tegnap969
A héten2769
Ebben a hónapban13547