header ok

stickyandlocked "Üzenõfal"

16 éve 2 hónapja - 5 éve 4 hónapja #67 Írta: Margit
"Üzenõfal" téma létrehozva Margit által
.

MÓDOSÍTÁS!!!

SZERETETTEL KÖSZÖNTÖK, MINDEN KEDVES LÁTOGATÓT A WEBOLDALAMON ÉS A FÓRUMOMBAN.

SZERETNÉM KÖZÖLNI, HOGY A FÓRUMOT LEZÁRTUK NEM LEHET HOZZÁSZÓLNI CSAK OLVASÁSRA LEHET HASZNÁLNI.

TÁJÉKOZTATOK MINDEN KEDVES LÁTOGATÓT, HOGY HA VALAMI MEGTETSZIK AZ OLDALON NYUGODTAM ELVIHETI, CSAK ARRA KÉREM, HOGY A TARTALMÁN NE VÁLTOZTASSON ÉS AZ ÍRÓJÁT, FORRÁSÁT TÜNTESSE FEL, HA FELTESZI AZT MÁS WEBOLDALAKRA.
MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNÖM.
SZERETETTEL: IMRE MARGIT szerk.
2010.12.09.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
16 éve 3 hete - 13 éve 10 hónapja #273 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: "Beszélgetõ - üzenõfal"
Kedves fórumot olvasó társaim!
2008.08.
Szeretettel köszöntök minden látogatót, aki felkeresi a lapomat és ezen belül a fórumot is.
Csodálatos a számomra, hogy ilyen rövid idõ alatt mennyire sokan látogatták a lapot, amit igazán köszönök mindenkinek, hogy megtisztelt a látogatásával.

Szeretettel köszöntöm azokat a látogatókat is akik nagyon sok olyan témában segítettek azzal, hogy olvassák a feltett írásokat és engem arra ösztönöztek, hogy bõvítsem a témákat, mert látom a témák olvasottságát.
Nagyon köszönöm nektek, hogy segítitek a munkámat, hogy mi az amire szükség van, mi az amit szívesen olvastok.

Továbbá arra szeretnélek megkérni benneteket, hogy ne a látogatók által ítéljétek meg a lapot, hanem a saját magatok által megélt szellemi fejlõdésetek tapasztalataival. Mindig arra törekedjetek, hogy a ti lelketeket építse az, amit ebben a lapban olvastatok, tanultatok.
Szeretetem jeléül fogadjátok tõlem azt a jó kívánságot, amit mindig mondok nektek, hogy legyetek nagyon éberek minden alkalommal, mert minden ami itt olvasható, az csak egy ember által leírt olvasmány, ami egyik embernek lehet, hogy jó, míg a másiknak nem lélek építõ. Ezért mindig a saját lelketek szûrõjét használjátok.
Szeretném megköszönni nektek a türelmeteket és segítségeteket, hogy ebben a feladatomban ezt megteszitek, mert nélkületek ez a lap nem lenne építõ jellegû, ha nem lenne, az aki elolvasná.

Szeretettel: Imre Margit

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
16 éve 1 napja - 16 éve 1 napja #373 Írta: Margit
Köszöntelek benneteket, legyen szép a napotok.
Szeretettel: Margit

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
15 éve 11 hónapja - 15 éve 11 hónapja #413 Írta: Margit
Szeretettel köszöntelek A.M.Tímea fórumomon.
Örülök, hogy regisztráltál és már aktívan részt is veszel a fórum életében.
Külön megköszönöm, hogy éppen ebben az adventi idõben kerültél kapcsolatba a fórummal. Örömmel látom, hogy a karácsonyi témakört bõvítetted szeretet teljes írásaiddal.
Ha jól érzed magad a lapon akkor légy aktív tagja fórumunknak.
Ezt a képet fogadd szeretettel, neked küldöm.
Margit

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
15 éve 11 hónapja - 15 éve 11 hónapja #434 Írta: A.M. Timea
A.M. Timea válaszolt a következő témában: Vá: "Beszélgetõ - üzenõfal"
Kedves Margit

Köszönöm a szép képet, és az idézetet.Nagy örömömre szolgált, mikor rátaláltam a lapodra.
Már sok idõ eltelt, mire rászántam magam, hogy
beírjak a lapodra.
Nekem nagyon tetszik, lelkiekben feltöltõdést,
örömet, vigasztalást nyújt az ilyen szép
gondolatok, írások elolvasása.A sok látogatónak is segítséget ad, örömet okoz.
Újabb gondolatokat ébreszt,újabb érzéseket kelt,reménységet ad.

Hiányát is érzem, hogy a látogatók nem kezdeményeznek beszélgetéseket.A felmerülõ kérdéseket, gondolatokat,érzéseket nem beszélik
meg,nem vitatják meg.

Én úgy gondolom, hogy a szeretetet, a szolgálatot, a segítséget, csak embertársainkon
keresztül gyakorolhatjuk, tanulhatjuk
tapasztalhatjuk meg.Ez az út amit Jézus
megmutatott,amivel lehetõséget kínál a
választásra, a fejlõdésre mindannyiunknak.

Szeretõ üdvözlettel Tímea.

MEGISMERITEK AZ IGAZSÁGOT, ÉS AZ MEGSZABADÍT TITEKET.
Téma zárolva.
15 éve 11 hónapja - 15 éve 11 hónapja #464 Írta: Margit
ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDEN KEDVES FÓRUM LÁTOGATÓNAK:
Szeretettel: Imre Margit

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma116
Tegnap239
A héten355
Ebben a hónapban2440