header ok

× Feri bácsi életérõl, tanításával kapcsolatos témák, a gondolkodás átalakítás, a hit, remény és szeretet, a gondviselõ Isten. Feri bácsi által írt 43 db HANG könyvrõl.

locked Idézetek a HANG könyvekbõl

2 éve 9 hónapja #6889 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: Idézetek a HANG könyvekbõl
,

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #7117 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: Idézetek a HANG könyvekbõl
.

A PÁRBESZÉDIMÁBAN JÉZUS SZÓL MINDIG?

1. A párbeszédimában mindig Jézus szól hozzánk?
2. Álmomban találkoztam a kicsi és a nagy Jézussal.

HANG: "Drága Gyermekem!

1. Minden olyan gondolat, ami téged épít, buzdít, vigasztal, az Tőlem, Jézustól jön. Ne zavarjon semmiféle elbizonytalanodás! Még abban is, aki nem szeret Engem, Én beszélek, ha olyan gondolatai vannak, amelyek építenek, buzdítanak, vigasztalnak. Mindannak, ami jó, a forrása Én vagyok! A kettő között az a különbség, hogy aki tudja ezt, azt öröm tölti el, hogy Én benne élek, aki pedig nem hiszi, az nem tud örülni Nekem.
Tehát nem kell semmiféle különleges módon kontrolláltatnod párbeszédimádat. Te magad bőven elég vagy erre.

2. Amit mások mondottak az említett álmodról, az igaz. A Bennem történő fejlődésedet, gazdagodásodat jelezte az álmod. Én vagyok számodra a kezdet, és Én vagyok a Cél is. Velem és Általam tudod teljessé tenni életedet.
Kérd őrangyalodat is többször, hogy segítse kettőnk kapcsolatának elmélyítését, kibontakozását.

Megáldalak SZÍVEM SZERETETÉVEL!"

forrás: hang.könyv

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma109
Tegnap239
A héten348
Ebben a hónapban2433
Összesen6323391