Megtérõ ima
A gyõztes élet kulcsa egy újjászületett, elkötelezett kapcsolat Istennel. Jézus letette az életét, és feltámadott azért, hogy Vele tölthessük az örökkévalóságot a mennyben, és már itt a földön megtapasztalhassuk az Õ legeslegjobb ajándékait. Ha a kedves olvasó szeretné befogadni Jézust az életébe, hogy újjászülethessen, mondja el szívbõl ezt az imát:
Mennyei Atyám, Hozzád jövök, és elismerem, hogy bûnös vagyok. Most úgy döntök, hogy elfordulok a bûntõl, és kérlek Téged, tisztíts meg minden igazságtalanságtól! Hiszem, hogy a Te Fiad, Jézus meghalt a kereszten azért, hogy elvegye a bûneimet. Azt is hiszem, hogy feltámadott a halálból, hogy megigazulhassak, és az Õbenne való hit által igaz ember legyek. Segítségül hívom Jézus Krisztus nevét, hogy életem Megváltója és Ura legyen. Jézus, én úgy döntök, hogy követni foglak Téged, és kérlek, hogy tölts be a Szent Szellem erejével! Kijelentem, hogy mostantól Isten gyermeke vagyok. Szabad vagyok a bûntõl, és tele vagyok Isten igazságosságával. Jézus nevében megmenekültem! Ámen.