header ok

× Evangéliummal kapcsolatos témák.

locked A lélek" gyümölcsei"

11 éve 2 órája #3846 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: A lélek" gyümölcsei"
.

Hálás vagyok a mai napért...

Hálás vagyok a mai napért. Hálás vagyok a felismerésért, hogy szeretem, becsülöm és értékelem magam. Köszönöm az adottságaimat, amikkel születtem. Békével tölt el, hogy mindannyiunkban van különleges tehetség, amit ajándékba kaptunk küldetésünk teljesítéséhez. Köszönöm, hogy ITT és MOST élhetek.

www.fenyorveny.hu/2014/02/halas-vagyok-mai-napert.html

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
5 éve 10 hónapja #5023 Írta: Margit
.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #5239 Írta: Margit
.

A Léleknek gyümölcse:

szeretet, öröm, békesség, béketûrés, szívesség, jóság, hûség, szelídség, mértékletesség. Az ilyenek ellen nincs törvény. (Gal. 5.22-23)

--
Téma zárolva.
5 éve 7 hónapja #5345 Írta: Margit
.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
4 éve 7 hónapja #6167 Írta: Margit
,

"Ha azt hiszed, Rajtad már csak a csoda segít. Az a csoda, ami majd megment Téged, ott lakik Benned! Úgy hívják: türelem."

Guzsik-Mohácsi Viktória (elozoeletek.blogspot.hu) (részlet)

--
Téma zárolva.
8 hónapja 4 hete #7235 Írta: Margit
.

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma133
Tegnap334
A héten133
Ebben a hónapban6476