header ok

× Angyalokról, szellemekrõl, szellemvilág fogalmáról, mûködésérõl, a szellemtani tanításokról.

locked Angyalokról, szellemekrõl

17 éve 3 hete - 17 éve 3 hete #789 Írta: Istvan
Istvan válaszolt a következő témában: Angyalokról, szellemekrõl
.
"Mindannyian egyszárnyú angyalok vagyunk. Csak úgy tudunk röpülni, hogy átkaroljuk egymást. "

Mellékletek:
Téma zárolva.
17 éve 1 hete - 16 éve 8 hónapja #884 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: Angyalokról, szellemekrõl
Angyal lennék

Angyal lennék, ki sebeket kötöz.
Angyal, ki mosolyogni ösztönöz.
Angyal, ki bajodban meghallgat,
Ki szárnyaival gyöngéden betakargat.
Önzetlen barát, aki csendjét adja.
Ha hallgatni kell, nem faggatna.
S ha próbák hada törne rád:
Ne mondd soha: nincs egy jó barát!
(szerzõje ismeretlen)

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Mellékletek:
Téma zárolva.
17 éve 7 órája - 17 éve 7 órája #995 Írta: Margit
Gyógyító Angyalok

Hogyan lehetnek segítségünkre az angyalok, életünk minden területén?

Nem a képzelet játéka ez. Az angyalok valóban köztünk vannak. Most sokkal inkább, mint valaha, és nem csak a reklámokban. Egyre többen számolnak be az égi lényekkel való találkozásukról. E találkozások alkalmával az angyalok idõszerû üzeneteket, gyógyító recepteket, életmentõ tanácsokat közvetítenek.

Mi lehet az oka annak, hogy mostanában ilyen gyakran jelennek meg az angyalok bolygónk körül? Részben az égi segítségért fohászkodó imáink, részben pedig az, hogy Isten és az Angyalok tudják, hogy eljött az ideje önmagunk, életünk, világunk meggyógyításának. Miközben átlépünk az ezredfordulón, az angyalok segítenek abban, hogy kigyógyuljunk betegségeinkbõl, melyek megakadályoznak bennünket lehetõségeink teljességének megélésében.

A Szabad Akarat törvénye szerint az angyalok nem avatkozhatnak bele az életünkbe kifejezett engedélyünk nélkül. Ez alól egyetlen kivétel létezik: ha életveszélyes helyzetbe kerülnénk, mielõtt még lejárt volna az idõnk. Minden más esetben kérnünk kell a segítséget. De hogyan kell kérni? Semmilyen formális megidézésre nincs szükség ahhoz, hogy az angyalok segítségét kérjük. Csak rájuk kell gondolnunk Angyalok! és azonnal válaszolnak.

Mindenkit két vagy több õrzõangyal kísér, születésünktõl halálunkig. Semmi olyat nem tudunk tenni, mondani, vagy gondolni, ami miatt elhagynának, vagy kevésbé szeretnének bennünket. Irántunk tanúsított szeretetük hatalmas és feltétel nélküli! Kérhetjük azt is, hogy még több angyal legyen körülöttünk. Vagy Istent kérjük, hogy küldjön hozzánk angyalokat, vagy fordulhatunk közvetlenül az angyalokhoz is. Mindegy melyik utat választjuk, hiszen az angyalok mindig Isten akarata szerint cselekednek. Az pedig mindig Isten akarata szerint való, hogy amikor csak kérjük, angyalok vegyenek körül és támogassanak bennünket.

folytatása a következõben

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
17 éve 7 órája - 16 éve 8 hónapja #996 Írta: Margit
folytatása az elõzõnek

Ahhoz, hogy Isten és az angyalok helyrehozhassák problémáinkat, teljes mértékben fel kell ajánlanunk nekik gondjainkat. Olyan ez, mintha egy levelet postáznánk: a levelet ki kell adnunk a kezeink közül ahhoz, hogy a posta eljuttathassa a címzetthez. Gyakran fordulunk az éghez segítségért. Mégis ahelyett, hogy engednénk a változást megtörténni, ragaszkodunk az adott helyzethez, és ezzel megakadályozzuk az angyalokat a közbelépésben. Ha valóban segítséget akarunk, teljes mértékben adjuk át a problémát Istennek és az angyaloknak.

Nem adhatunk Istennek és az angyaloknak egy listát, amelyben felsoroljuk, milyen lépéseket tegyenek helyzetünk orvoslása érdekében. Bíznunk kell abban, hogy Isten végtelen bölcsessége és kreativitása olyan jó megoldásokat eredményez, amilyenekrõl az emberi elme még álmodni sem képes. Soha ne feledjük: Isten akarata az, hogy boldogok legyünk.

Miután felajánlottuk problémánkat Istennek és az angyaloknak, arra kérhetnek bennünket, hogy tegyünk meg bizonyos lépéseket a megoldás érdekében. Ezek az utasítások érkezhetnek hang formájában, álomban, vízióban, a tudás biztos érzetével, vagy intuitív módon. Ha bizonytalanok vagyunk az üzenet forrásában, kérjük Istent, hogy hitelesítse az üzenetet számunkra. Isten és az angyalok mindig szeretõ, támogató üzeneteket küldenek, ha tehát félelmet keltõ, bántó utasításokat kapunk semmiképp se tegyünk eleget nekik!

Ha szívünkben és tudatunkban ragaszkodunk Istenhez, nem kell aggódnunk úgynevezett bukott angyalok látogatásai miatt. Isten mennyei szeretete az egyetlen valóságos hatalom. A félelem és sötétség gondolatformái illúziók, melyek csak akkor "árthatnak" nekünk, ha hatalmat adunk nekik. Miután segítséget kértünk az angyaloktól, legyünk nyitottak az égbõl érkezõ üzenetekre, melyek eligazítanak bennünket kihívásaink megoldásában.
Forrás:Kincsesláda

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
16 éve 11 hónapja - 16 éve 9 hónapja #1034 Írta: Margit
Üzenet a Mennybõl

Te üzentél nékem, egy csodás dallamot,
Mit repesõ szívvel, élõn hallgatok,
Benne érzem azt a végtelen szerelmet,
Amellyel engem Istenem, megteremtett!

Angyalokkal küldted, e szép zenét nekem
Melyben él a lelkem, szívem, énekem,
Mélyen megérintett a szépség és boldogság,
Szeretetet küldött a fényes mennyország!

Köszönöm Testvérek e csodás dallamot,
Velem keringõznek a boldog Angyalok,
Sebzett szívre vígaz és tiszta, szép öröm,
A szeretet dallamát, szívbõl köszönöm!
(Kalina Valéria)

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
16 éve 11 hónapja - 16 éve 9 hónapja #1198 Írta: Margit
Angyal az égbõl

Éjjel az égen egy fénypont jön el,
Nézem szememmel, követni kell.
Úgy közelít õ, mint nagy madár,
Csodálatos-szép szárnyakon jár.

Úszik a fényben, leszáll elém,
Két kezét egyre nyújtja felém.
Érints meg engem, fogd a kezem,
megállni elõttem, erõd legyen!

Átadok most egy jó hírt neked,
Egy angyal az égbõl megérkezett.
Hírdessed, hívd az embereket,
Fényt hozok közétek, s szeretet.

Mennyei angyal föntrõl leszállt,
Hírdetve nékünk égi hazát.
Sugárzó kezét nyújtja nekem,
Merengve nézi a tekintetem.

Erõ száll belém, míg kezét fogom,
Magával ragad, érzem, tudom.
Ragyogok én is, fény vesz körül,
Amerre járok, minden örül.

Angyal az égbõl megérkezett,
Elhozta közénk a szeretetet.
Gyönyörû lénye úgy megfogott,
Így köszöntöm õt: Isten hozott.
(szerzõje számomra ismeretlen)

--
Mellékletek:
Téma zárolva.
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma539
Tegnap809
A héten4180
Ebben a hónapban5053