header ok

Előszó

Kedves Testvéreim ez a könyv nem olyan jellegű, mint egyébként ti ehhez hozzászoktatok, hogy szépen nyomdailag bekötve kerül a kezetekbe, ez csak egy egyszerű nagyon lényeges dolgokat közlő kis könyvecske, amely ha kell a lelketeket a mennybe repíti az örömtől, ha nem akkor se dobd el, gondolkozz el és majd eljön az ideje, hogy megértsd azt, ami reád vonatkozik.

Ugyanis ez a könyvnek nevezett füzetecske csak olyan írásokat tartalmaz, ami a ti lelketek épülésére fog szolgálni. Csak meg kell benne találni mindenkinek azt, amire az ő lelkének szüksége van. Nem mindig észlelhető kívülről, csak amikor elolvassátok és hagyjátok, hogy a lelketek önállóan irányítson benneteket, akkor fog ennek a könyvnek igazán meglenni a nagy ajándéka a lélek számára.
Mindig csak azt cselekedjétek meg, amit a lelketek belülről kér a számotokra, ne hagyjátok, hogy az ellentét elvegye tőletek azt, ami nem az övé, a ti lelketeket.

Legyetek nagyon éberek és ne hagyjátok magatokat úgy befolyásolni senkinek sem, hogy a lelketekkel ellentétbe kerüljetek. Mert ha a lelketek nem boldog, nem örültök a mindennapjaitoknak, az abban rejlő kincseknek, akkor valami történt a lelketekben, ami megakadályozza azt, hogy ezeket az írásokat sem olvasod szívesen, mert valami nem egyezik meg a benned lévő érzések és a könyvben leírtakkal.

Testvéreim nagyon gondolkodjatok el azokon az eseményeken, amelyeket ezekben az írásokban fogtok találni, mert az Úr Jézus általunk a ti égi segítőitek által és a kedvelt tanítotok által, akinek feladata, hogy vezesse továbbra is az ő közösségét, azokról a tanításokról nem is beszélve, amit rátok hagyott könyvek formájában és a ti  szívetekben, hogy valóban megtaláljátok az igazi helyeteket a földi életetekben és úgy tudjatok tovább élni és dolgozni, hogy az örömteli legyen a ti számotokra és a mi örömünkre és Jézus Krisztus dicsőségére.

Kedves földi testvéreink, akik ezt a könyvet elolvassátok gondoljatok arra, aki ezeket az írásokat a ti számotokra elküldte, hogy segítsen nektek a feladataitokban. Legyetek nagyon megértőek és ne haragudjatok meg egymásra sem, mert aki ezt nektek elküldte és azt akarja, hogy elolvassátok, azokhoz mi égi testvéreitek el is fogjuk juttatni, olyan formában, hogy az neki természetessé fog válni, hogy ezt ő elolvassa.

Mindig az lebegjen a szemeitek előtt, hogy az Isten milyen jóságos, és mindig gondoskodik az Övéiről, mert Ő az, aki nem hagyja elveszni egyetlen gyermekét sem, hanem utána nyúl és segít neki ha elesik.

Hát testvéreim most ti is ebben a helyzetben éltek a ti közösségeitekben, amióta a ti földi tanítótok elköltözött hozzánk, azóta ti csak egymás hibáival vagytok elfoglalva nem a saját feladataitokkal.
Innen nézve benneteket olyanok vagytok, mint az elhagyott gyermekek, akik nem találják meg azt, aki eddig tanította őket. Pedig aki eddig tanított benneteket az ugyanaz, mint jelenleg, mert Jézus Krisztus is csak egy emberen keresztül volt képes benneteket vezetni, tanítani. Ő pedig most is ugyan az közöttetek mint eddig, csak ti nem ismeritek föl Őt, hanem össze-vissza keresgéltek mindent és mindenhol hátha egyszer rátaláltok. Bizony ahol keresgélitek, ott Őt nem fogjátok megtalálni, mert Ő a ti békés, szerény, egyszerű szíveitekben lakozik.

Csak nem talál számára otthont, mert a ti szíveitek megkeményedtek és egymás hibáin felbuzdulva szétromboltátok azt a szeretetteljes közösséget, amelyet Jézus Krisztus a ti számotokra hozott létre egy egyszerű ember által, aki az életét teljesen az Istennek szentelte.
Próbáljátok magatokat másképpen látni, mi lett volna ha az a közösség még mindig olyan lenne, mint ahogyan azt a Feri bácsi által Jézus Krisztus létre hozta a ti számotokra?

Bizony akkor a szívekben még mindig a szeretet volna az erősebb, nem pedig a gyűlölet, ami szétszakít mindent és mindenkit egymástól. A  jó gyümölcs testvéreim mindig felismerhető messziről, mert annak az illata, a szépsége messzire tekint, nem pedig a saját lába alól húzza ki a talajt.

Mindannyian, akik ezt a könyvet elolvassátok legyetek nagyon boldogok és tegyetek meg mindent annak érdekében, hogy az ebben leírtak ne legyenek hiába valóak, hanem igazán jó gyümölcsöt teremjenek a ti szívetekben.

Kívánjuk nektek kedves földi testvéreink, hogy az életetek legyen örömteli és békés, hogy az Isten Szent Lelke áttudja azt járni és megtudjon a ti szívetek lágyulni, abból a kőkeménységből, amiben éppen éltek. És legyen ismét egy békés szeretetteljes közösség az, ami eddig is az volt.
Békesség nektek. ÁMEN.

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma16
Tegnap448
A héten16
Ebben a hónapban11260
Összesen6111208

2023-05-29