Jézus a fény

Az Út - 16. A szemölcs (2006.01.22.)

„ Álmomban P. testvérem a közösségből ki akarja operálni a két szemöldököm között lévő szemölcsöt, de én nem engedtem. Megkérdeztem tőle, hogy ő csinált – e már ilyet, és ő azt mondta, hogy nem. 
Így nem engedtem meg neki. Mondván majd később. Valahogy nem bíztam benne. „


A lélek gyümölcsei azok, amelyek a ti lelketeket összeköti. Nem kell félned tőle, nem a valóságban akar neked ártani a testvéred, hanem abban lesz a segítségedre, amiben  neked nagyon nagy szükséged lesz az elkövetkező időben.

Az, hogy a szemölcsödet akarta kioperálni, az arra utal, hogy te és ő nagyon szoros lelki kapcsolatban vagytok egymással. A lelketek közösen dolgozik, így bármikor tudtok segíteni egymásnak. A lélek szerinti élet nem azonos mindig  a fizikai élettel is.

Számotokra megadatott, hogy nagyon közeli, testvéri kapcsolatban legyetek egymással. Tudjátok jól, hogy soha nincs véletlen, ez is része a ti közös életeteknek és a feladataitoknak.

Ha tudnátok előre, hogy ki – kivel kerül szellemileg kapcsolatba, akkor az nem lenne előnyös, mert akkor csak arra koncentrálnátok. Így meg csak akkor veszitek észre magatokat, amikor már a feladataitokat együtt végzitek.

Hangsúlyozom, nem fizikai szinten, egyenlőre csak a lelketek dolgozik együtt, fontos része az életeteknek ez a kapcsolat. Óvjátok, nehogy tönkremenjen  a viszonyotok, mert akkor nagyon keserű lesz együtt végezni azt  a feladatot, amit közösen vállaltatok a leszületésetek előtt.

Ez a feladat nem lesz mindig csak lelki szinten, hanem ha eljön az ideje a fizikai világban is összeforrt lesz a viszonyotok. A lelketek nagyon boldog, együtt tanulnak az égi otthonban, csak a fizikai világban nektek erről nincs tudomásotok egyenlőre.

A lelki tanulás nagyon fontos esemény a ti számotokra, mert az éjszakai álmok idejét ott töltitek, csak le van takarva, nem láthatjátok a történéseket.

A lélek számára nagyon fontosak az éjszakai álmok és azok az idők, amelyeket ott tölt. Nem kellene ezeket bővebben elétek tárnom, mert ezek az események nem szabad, hogy megzavarják a tanuló kapcsolatotokat.

A szellemvilág számára nagyon fontos, hogy az emberi lélek valóban felnőjön a feladatához. Soha ne gondolkodjatok azon, hogy mi – miért történik veletek, mert emberileg képtelenek vagytok ezt megérteni, és ha sokáig időztök egy feladatnál, akkor nehezen tudtok elszabadulni onnan.

Ezért csak addig érdemes valamivel foglalkozni, ameddig annak az ideje a kezetekben van. Ha elmúlt, úgy sem tudtok rajta változtatni, csak keseregtek esetleg miatta.

Soha ne visszafelé nézzetek, hanem előre. A lélek pontosan tudja, hogy neki mikor, mit kell csinálnia, ő arra készül. Ne akadályozzátok meg azzal, hogy feltartsátok a következő feladatában.

Azért mondta Jézus az evangéliumban, hogy csak a mai nappal törődj, a holnap majd meg lesz holnap.
Csak a mai feladataitokra figyeljetek, hogy az sikeres legyen. A holnapit majd holnap veszitek a kezetekbe.
A lelked az folyton csak arra figyel, hogy  mi az amiből tanulhat.

A lélek számára a feladat megoldása a legfontosabb esemény a te álmaidban is arra akartál rájönni, hogy miért akarta a testvéred a szemölcsödet kioperálni. Holott ez az álom nem arról szól, hogy egymásnak ártsatok, inkább segítségére tudjatok lenni egymásnak.

Mindig az a legfontosabb egy testvéri kapcsolatban, hogy mennyire vagytok egymáshoz őszinték, mennyire tudjátok egymás gondolatait tolerálni olyan mértékben, hogy ne legyen bennetek ellentétes viszony emiatt.

Arra törekedjetek, hogy a bennetek élő Jézus örömét lelje bennetek és adjon a ti számotokra olyan élményt az életetekben, hogy soha ne keseredjetek el, hanem mindig vidám és jókedvű emberek maradjatok.

A lelketek örül annak, hogy egymásra találtatok és továbbra is szoros a kapcsolatotok egymással.