Jézus a fény

Az Út - 15. Letekintés az emeletről (2006.01.17.)

„ Egy emeletes házban kb. a 7. emeletem voltam a lakásban. Ebben a lakásban volt egy kb. 80 cm  átmérőjű lyuk, amin keresztül az összes alatta lévő szinteket láttam. Nemcsak a lyukon, hanem az egész lakásban. Valahogy azt éreztem, hogy az Isten betekintést enged az Ő Világába. „

Mindig arra kell gondolnod ilyenkor, hogy a lelked mennyire képes bevilágítani azt a területet, amit neki be kell, hogy világítson. Neked jelenleg nem más a sorsod, mint annak, aki csak arra figyel, hogy mit kell neki cselekednie ahhoz hogy a lelke a legjobb tanítást tudja tovább adni, azoknak, akiknek ezt mi égiek szánjuk.

Mindig lesz a számodra olyan lehetőség, amiben be kell, hogy bizonyítsd az Isten jóságát, azoknak, akik arra vevők, mármint hajlandóságot mutatnak arra, hogy elfogadják mások által küldött tanítást.

Legyen benned békesség és öröm, hogy ne keseredj el soha a feladataid közepette, mert mindig az Isteni kegyelem az ami ebben a te segítségedre siet, hogy felemeljen ha elesel. Igen a földi ember hamar elesik, de ha nem igyekezik a felállással, akkor nagyon sok időt veszít a feladatából.

Az álmodban arra mutat rá a 7. emelet magassága, hogy neked nem kell másra figyelned csak arra, amit mi küldünk a te számodra, ne az alattad lévőktől próbálj ellesni valamit, hanem a figyelmedet az Istenre emeld és akkor nem azzal fogsz törődni, hogy mi van az alsó szinteken, hanem azzal, hogy mi van veled, mi az ami nem enged elszabadulni onnan, ahová folyton visszatekingetsz. A lelked csak akkor tud igazán fejlődni, ha nem visszafelé tekingetsz, hanem előre a feladatod megoldására.

Mindig lesz a számodra olyan feladat, amit tovább kell adnod az embertársaid javára, ezért a figyelmedet arra irányítsd, hogy ezeket fel tudd ismerni idejében, mert ez feladat a te számodra.

Nem kell mást tenned, csak a figyelmedet folyamatosan az Istenre emelni és akkor a kapcsolat nem fog megszakadni közöttünk. A kapcsolat lényege, az emberi okoskodás kikerülése, mert az Istentől közvetlenül, ember közbeiktatása nélkül kaphatod azt, amire szükséged van.
Legyen áldásos az életed.