Jézus a fény

Az Élet - 7. Az élő víz ígérete

Az emberi lelkekben ez az érzés az, amely előidézi azt a vágyat, hogy a lelkükben elkezdjenek gondolkozni, hogy hol találják meg az igazi forrást, ahol az igazi Élő víz található.

Minden földi ember egyszer eljut odáig, hogy elkezdje keresni azt, ami az ő számára hiányzik az éltető vizet. Ez a víz nem olyan, hogy ezt bárhol meg lehetne találni, vagy pótolni valami mással, mert ez egyetlen, ez az Isten.

Mindig arra gondoljatok, hogy nem lehet az embereknek másként élni a földi világban, hogy ne lenne bennük az a vágy, hogy hol találják meg az Élő vizet, az  igazi tanítást.

Jézus azt mondta, hogy „aki szomjazik, az jöjjön hozzám és igyék.”

Aki nem ez szerint akarja élni a földi életét, az sohasem jut el az élő vízhez, az igazi tiszta Isteni tanításhoz, amit csak Jézus tud adni az embereknek. Minden más pótolható a földi életben, valami mással, csak éppen az Isteni tanítás az egyetlen, ami sehonnan sem pótolható.

Vannak akik úgy gondolják, hogy lehet azt pótolni egyéb más tanítással is de az nem az Élő igaz forrásból táplálkozik. Mindig arra gondoljatok amikor valamilyen új tanítással találkoztok, hogy annak a forrása megegyezik-e azzal, amit Jézus tanított. Van –e benne ferdeség, vagy valami olyan, ami nem egyeztethető össze az Igaz forrással.

Ha a lelketeket az Istenre bízzátok mindig fel fogjátok ismerni azt, ami a ti számotokra szükséges, ami az Igaz tiszta forrásból ered. Sohasem az a fontos, hogy ti mennyire akarjátok magatokba az Istentől származó tanításokat befogadni, hanem az a legfontosabb, hogy ne legyetek megkötözöttek a saját magatok által felépített gondolatsorral, ami megakadályozza bennetek az  „Igaz Élő víz áramlását.”

Senki sem mondhatja el magáról a földi életében, hogy ő mennyire tiszta tanítást tud mások számára adni, mert ebben senki sem lehet olyan biztos, hogy az a tanítás az Isten mérlegére téve is ugyan olyan, ahogyan azt ő elgondolja.
Testvéreim törekedjetek arra, hogy mielőbb megtaláljátok az „Élő vizet” a forrást.