Jézus a fény

13. A lelked és az álom csodái

1.Ha félsz, hogy elalszol,  mond őrangyalodnak, hogy a kívánt időben ébresszen fel téged. Nincs órára szükséged, s ő az adott időben felébreszt tégedet. Tedd ugyanezt bármiféle problémáddal.

2.A lélek sohasem alszik, állandóan ellenőrzi összes életfunkcióidat. Elalvás előtt bocsáss meg magadnak és másoknak, és a gyógyulás sokkal hamarabb  bekövetkezik az életedben.

3.Alvás közben, sokszor álomkép formájában, útmutatásban részesülsz. Ilyenkor szabadulnak fel a gyógyító erők és reggel felfrissülve, jó közérzettel ébredsz.

4.Ha felzaklatott az egész napos pörlekedés és viszály, csillapítsd le magadat és gondolkodj el a lelkedben lakozó bölcsességről, ami mind készen áll, hogy segítsen neked. Mindez nyugalmat és békességet  ad a te számodra.

5.Az alvás elengedhetetlen a lélek békéje és a test egészsége érdekében. Az álmatlanság ingerültséget, nyomott kedélyt, kedvetlenséget és szellemi rendellenességet okozhat.  Nyolc óra alvásra van legalább szükséged.

6.Az orvosi tudomány is nagyon nagy figyelmet fordít az emberi test egészségének a megőrzésében, azáltal, hogy a pihenés, alvás fontosságát hangsúlyozzák.

7.Alvás és pihenés  közben az ember lelkileg  feltöltődik. A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás lényeges  feltétele az egészséges, örömteli életnek.

8.A fáradt agy nagyon sokat kockáztat azért, hogy némi pihenésben részesüljön. Sokan mesélhetnek arról, akik elaludtak már a kocsijuk volánjánál.

9.Az alvástól megfosztott emberek memóriája rossz, és cselekedeteiket sem tudják tisztán ellenőrizni. Összezavarodnak, elveszítik tájékozódó képességüket.

10.Az álom jó tanácsadó. Álmaidban kaphatod a segítséget a mindennapi életedhez.11.Teljes mértékben bízzál a lelked irányításában, tudod, hogy ő mindig a te javadat akarja engedd, hogy tevékenysége kitudja fejteni a megfelelő hatást. Lelked nagyon sokszor élénk álomkép vagy éjszakai látomás formájában  válaszol a te kérdéseidre.

12.Jövőd mindig az elmédben van, megrögzött gondolkodásmódod  és hitvilágodon alapszik. Mondd, hogy lelkedet az Isten irányítja és mindent megad a számodra, ami a lelki fejlődésedet elősegíti.

13.Az Isteni kegyelem által megkapod azt, ami nem más mint a mindennapi élet nehézségeit megkönnyítő Isteni kegyelem az életedben.