Jézus a fény

9. Tudatalattid hatalma gazdagodásodat szolgálja

1.Határozd el, hogy könnyedén,  lelked (tudatalattid) tévedhetetlen hatalmának segítségével  gazdagodsz meg.

2.Ha kemény munkával és orcád verítékével akarsz vagyont gyűjteni, akkor könnyen válhatsz a leggazdagabb halottá a temetőben. Nem szükséges küszködnöd és halálra hajszolnod magadat.

3.A gazdagság nem más, mint tudat alatti meggyőződés. Építsd be gondolatvilágodba a gazdagság eszméjét!

4.A legtöbb embernek az a baja, hogy nincs láthatatlan támasza.

5.Ismételgesd a gazdagság szót naponta öt percig elalvás előtt, és lelked (tudatalattid) megvalósítja  a számodra a gazdagságot.

6.Ne feledd: a gazdagság érzete gazdagságot kelt!

7.Tudatodnak és tudatalattidnak (lelkednek) egyet kell értenie egymással. Lelked azt fogadja el, amit te igaznak érzel. Lelked mindig az uralkodó érzelmet fogadja be. Ügyelj, hogy ez az érzelem  a gazdagság és ne a szegénység  legyen.

8.A gazdagsággal kapcsolatos szellemi konfliktusokat feloldhatod, ha gyakran megerősíted : „Igen éjjel – nappal gyarapodom minden téren.”

9.Forgalmadat megnövelheted, ha ezt a kijelentést ismételgeted: „Forgalmam minden nap növekszik, haladok, fejlődöm, napról napra gazdagodom.”

10.Ne írj alá több kitöltetlen csekket ilyen kijelentésekkel: „ nem jut mindenkinek” vagy  „ semmiből sincs elég” stb. Az ilyen kijelentések  felnagyítják és megsokszorozzák veszteségedet.

11.A gazdagság, siker gyarapodás gondolatait helyezd el lelked bankszámláján, és kamatos kamattal kapod vissza a letétedet.

12.Ne cáfold érzelmileg azt, amit tudatosan pár perccel korábban megerősítettél. Ezzel semlegesítenéd  a már megerősített jót.

13.Gazdagságod valódi forrása elméd eszméiben rejlik. Egyetlen ötleted milliókat érhet. Tudatalattid megadja számodra a keresett ötletet.

14.A gazdagság áramlását az irigység és a féltékenység akadályozza. Lelj örömöt mások gyarapodásában!

15.Saját elmédben, szívedben rejlik gazdagodásod akadálya. Rombold le ezt az akadályt, most rögtön! Békülj ki szívedben mindenkivel!