Jézus a fény

5. Szellemi gyógyítás napjainkban

(Hogyan járulhatsz hozzá egészséged megőrzéséhez.)

1.Találd meg mi az ami meggyógyít! Ismerd fel, hogy a lelkednek adott helyes útmutatás meggyógyítja testedet és  elmédet.

2.Dolgozz ki határozott tervet, amely  szerint átadod kívánságaidat és vágyaidat  a lelkednek.

3.Képzeld el vágyad beteljesülését, érezd át  realitását. Végezd mindezt következetesen, s egyértelmű eredményeket kapsz.

4.Döntsd el, mi a hit. Légy tisztában vele: a hit elméd egy gondolata, s amit elgondolsz, azt megteremted.

5.Buta dolog betegségben hinni, vagy olyasmiben, ami ártalmadra, károdra lehet. Higgy a  tökéletes egészségben, gyarapodásban, békében , szeretetben, gazdagságban és az Isteni útmutatásban.

6.A nagy és nemes dolgok, amelyeken gondolataid rendszeresen elidőznek, nagyszerű tettekké válnak.

7.Alkalmazd a mindennapi életedben az imaterápia hatalmát. Válassz ki valamilyen tervet, eszmét, elképzelést. Egyesülj szellemileg és érzelmileg az eszméddel, s ha hűséges maradsz  hozzá szellemi hozzáállásoddal is, akkor teljesül imába foglalt kívánságod.

8.Sose feledd: Ha valóban azt akarod, hogy az erő gyógyítson, akkor azt elérheted a hit révén, ami a tudatos és tudat alatti  elme működésének ismeretét jelenti. A hit a megértés következménye.

9.A vakhit azt jelenti, hogy a gyógyító személy a szóban forgó erők és hatalmak tudományos megértése nélkül is eredményeket érhet el, de törekedjünk a forráshoz, az igaz, tiszta szeretet erő bennünk való áramlásához.

10.Tanulj meg imádkozni szeretteidért, akik megbetegedhetnek. Nyugtasd meg elmédet, szívedet és az egészségre, vitalitásra, tökélyre irányuló gondolataid az Isteni szeretet révén fogadtatásra  lelnek, és feltámadnak szeretteid szívében, lelkében.