header ok

3. Tudatalattid ( lelked csodatévő ereje )

1.Lelked ellenőrzi tested  összes életfolyamatát, és ismeri minden probléma megoldását.

2.Elalvás előtt továbbíts lelked számára különleges óhajt, s bizonyítsd be magadnak csodatevő hatalmát.

3.Bármit vésel a lelkedbe, az körülmények, feltételek, események képében megjelenik a tér három dimenziójában. Nagy gonddal kell tehát felügyelned tudatos gondolatvilágod eszméire és gondolataidra.

4.A hatás és ellenhatás törvénye egyetemes. Gondolatod a hatás, lelked automatikus  engedelmessége pedig az ellenhatás. Vigyázz, mit gondolsz!

5.Összes frusztrációd a kielégítetlen vágyakozásból fakad. Saját boldogulásodat gátolod, ha akadályokon, nehézségeken, késlekedéseken rágódsz, mivel ekkor lelked ennek megfelelően reagál.

6.Az Isteni erő ritmikusan és harmonikusan áramlik át rajtad, ha tudatosan kijelented: „ Hiszem, hogy lelkem hatalma, mely megajándékozott ezzel a vággyal , most ki is elégíti azt általam.” Ez minden konfliktust felold.

7.Az aggodalom, félelem  idegesség révén megzavarhatod szíved, tüdőd, egyéb szerveid normális működésének ritmusát. Tápláld  a lelkedet a harmónia, egészség, és békesség gondolataival, és tested összes funkciója normalizálódik.

8.Foglald el lelkedet azzal, hogy mindig  a legjobbra számítasz és lelked hűségesen reprodukálja megszokottá vált gondolataidat.

9.Képzeld el problémád sikeres megoldását, szerencsés elrendeződését, éld át a siker, a teljesítmény izgalmas gyönyörét: lelked elfogadja és valóra váltja, amit képzelsz és érzel. A gondolatnak teremtő ereje van.

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma42
Tegnap448
A héten42
Ebben a hónapban11286
Összesen6111234

2023-05-29