Jézus a fény

2. Elméd működése

1.Jó gondolat helyébe jót várj! Rossz gondolat helyébe  rosszat várj! Az vagy , amit  egész nap gondolsz.

2.Tudatalattid (lelked)  nem vitatkozik. Elfogadja tudatos elméd kijelentéseit. Lehet, hogy úgy érzed: „  Nem engedhetem meg magamnak.” Mégse mondd ki!  Válassz jobb gondolatot, jelentsd ki: „ Igenis megveszem. Lelkileg elfogadom. „

3.Tiéd a választás joga. Válaszd az egészséget és a boldogságot! Csak tőled függ, hogy jóindulatot vagy gonoszságot választasz-e . Válassz:  légy kooperatív, víg, barátságos, szeretetre  méltó és az egész világ  kitárul előtted.  Ez a legjobb módja, hogy varázslatos személyiség váljon belőled.

4.Tudatod a „ kapuőrző”. Fő  feladata, hogy megóvja tudatalattidat a hamis benyomásoktól. Válassz:  hidd, hogy valami jó következik, s most is éppen valami jó történik. Legnagyobb hatalmad a választás képességében rejlik. Válaszd a bőséget és boldogságot!

5.Másoktól származó szuggessziók és kijelentések nem árthatnak neked. Csak saját gondolataid tevékenységének van hatalma. Választhatsz:  elutasíthatod mások gondolatait vagy kijelentéseit, és megerősítheted a jót. Módodban áll, hogy  megválaszd reagálásod módját.

6.Vigyázz  mit mondasz! Minden fölösleges szóról el kell számolnod. Sose mondd:  „ Belebukom, kirúgnak az állásomból, nem tudom kifizetni a lakbért.”Tudatalattidnak nincs humorérzéke. Amit kimondasz megvalósítja.

7.Elméd nem gonosz. Egyetlen természeti erő sem gonosz. Minden attól függ, hogyan használod a természet erőit. Arra használd elmédet, hogy áldást, gyógyulást, inspirációt oszthass az emberek között.

8.Sose mondd:  „ Nem tehetem.” Győzd le ezt a félelmet, mondd inkább: „Saját tudatalattim (lelkem)  hatalma révén bármit megtehetek.”

9.Gondolataid az élet örökkévaló igazságaiból és elveiből induljanak ki, nem  pedig a félelem, tudatlanság, babona alapállásából. Ne hagyd, hogy mások  gondolkodjanak helyetted. Magad válaszd meg gondolataidat és magad hozd meg döntéseidet.

10.Te vagy lelked (tudatalattid)  kapitánya és sorsod mestere.  Ne feledd: tied a választás képessége. Válaszd az életet! Válaszd a szeretetet! Válaszd az egészséget! Válaszd a boldogságot!

11.Lelked  ( tudatalattid ) bármit elfogad és megvalósít, amit tudatos elméd elhisz, és  igaznak tekint. Higgy a jó szerencsében, az Isteni útmutatásban, a helyes cselekvésben és az élet összes áldásában!