Jézus a fény

1. Lelked kincsestára

1.Benned rejlik a kincsesház. Önmagadban keresd a választ szíved  vágyaira.

2.Az  emberiség történetében a bölcsek felismerték, hogy a nagy titok nem más, mint az a képességük, hogy felébresztik és felszabadítják  tudatalattijuk (lelkük) hatalmát. Mindezt te is megteheted.

3.Lelked minden problémára tudja a választ. Ha  elalvás előtt ezt  sugalmazod  lelkednek  : „ Reggel hatkor fel akarok ébredni”, akkor pontosan  hatkor fel is ébreszt téged.

4.Lelked  építette testedet, s meg is gyógyíthatja. A tökéletes egészség képzetével ringasd magad álomba mindennap, s tudatalattid, leghűségesebb szolgád engedelmeskedni fog.

5.A gondolat az ok, a létrejövő  körülmények – az okozat.

6.Ha könyvet vagy remek színdarabot írnál,  és még jobban szeretnél szólni  a hallgatóságodhoz,  akkor továbbítsd szeretettel,  érzéssel  elgondolásodat a lelkednek, s az megfelelően  reagál majd.

7.Te vagy a hajód kapitánya.  A kapitánynak helyes parancsokat kell adnia: hasonlóképpen neked is a megfelelő gondolatokat  és képzeteket  kell lelked   számára  továbbítanod, mert a lelked  kormányozza összes tapasztalataidat.

8.Sose mondd:  „ Nem engedhetem meg magamnak” , vagy „ Képtelen vagyok rá” .  Lelked   szavadon fog, és gondoskodik róla,  hogy ne legyen elegendő pénzed  vagy képességed, s csakugyan ne tehesd meg, amit akarsz. Jelentsd ki: „Bármit megtehetek az Istenem segítségével „

9.Az élet törvénye a hit törvénye. A hit:  elmédben megfogamzott gondolat. Ne higgy olyasmiben, ami árthat neked vagy sérthet téged. Higgy lelked   gyógyító, ösztönző, esősítő, gazdagító hatalmában. Kinek-kinek hite szerint adatik.

10. Változtass gondolataidon, és sorsodon változtattál.