Jézus a fény

Bevezetés

Hogyan tehetnek csodákat ebben az írásban leírtak a te életedben?

Szerte a világon nagyon sok emberrel történnek csodák. Veled is megtörténhetnek, mihelyt az Istenre figyelve éled a mindennapi életedet.
A sorsodat a megszokott gondolkodásmódod és képzelőerőd teremti meg és alakítja: „ mert amiképpen gondolkozol a te lelkedben, olyan leszel magad is.”

Tudod-e, hogy mitől boldog az egyik ember, és mitől boldogtalan a másik ?  Miért retteg  és aggódik az egyik és a másikat pedig miért tölti el a hit és a magabiztosság? Hogyan gyógyulhat meg egyikük olyan betegségből, ami másiknál gyógyíthatatlannak bizonyul? A választ ezekre a kérdésekre és még sok másra megtalálhatod az elkövetkező oldalakon.

A gondolkodás átalakítás az elsődleges lépés ahhoz, hogy az itt leírtakat megtudd valósítani a mindennapi életedben. Nem nehéz, csupán a lelkedben élő Jézusra kell figyelned, aki mindig segít a feladataidban. Gondolkozz el azon, hogy mi az amit szeretnél az életedben megváltoztatni, mi az amitől szeretnél megszabadulni, de nem vagy képes, nincs hozzá erőd, képességed. Az Isten várva vár rád, hogy vele legyél és együtt  oldjátok meg a feladataidat. Mindig van kiút, sohasem szabad elkeseredni, hanem az Isteni szeretet által kell élni a mindennapi életet.

Ebben az írásokban szeretnék nektek segíteni abban, hogy könnyebben tudjátok a mindennapjaitokat megélni. Nincs semmiféle szabály arra vonatkozóan, hogy ki és hogyan próbálja ezeket megélni az életében. Mindenki ahogyan érzi, hogy cselekedjen, tegye úgy. Mindenki más és más természetű és adottságú, és ennek megfelelően kell megélni a földi életét az Isteni szeretetben.

Tájékoztatásul csak annyit szeretnék nektek elmondani, hogy nem ezek az írások fognak benneteket az üdvösségre vezetni, hanem azok a jó cselekedetek által fogtok üdvözülni, ami a szívetekben él és működik. Ezek csak iránymutatók a jóra való törekvésetekhez. Nem kell senkinek sem ezt készpénzként vagyis tökéletes igazságként elfogadni, de nem hátrányos a benne foglaltakon elgondolkodni. Ki – ki a saját elgondolása szerint forgassa és hasznosítsa a benne leírtakat a lelke épülése érdekében.
Mindig lesz ilyen és ehhez hasonló segítség azok számára akik az igazságot, az Istent keresik az életük folyamán. Kérlek benneteket, hogy ezeket ne forgassátok az evangélium helyett, csupán a benne leírtakkal segíteni szeretnélek benneteket a saját szívetek – lelketek építésében, a szeretetben való növekedésben.

2006.09.10.
                                               Imre  Margit