header ok

Viharok és azokkal kapcsolatos események... 2010.06.19.


Viharok és azokkal kapcsolatos események, valamint azok okai és következményei.
2010.06.19.

Minden, ami a Földön megtörténik, az annak az oka, hogy az emberiség az elmúlt évtizedek, évszázadok,  során és a jelen időben is csak arra képes, ami a lelkében él. Az pedig, hogy senkinek sem tűnik fel, hogy ezek az események annak a velejárói, amik minden alkalommal bekövetkeznek a Föld megújulásával kapcsolatosan. Mindenkinek a tudatában kellene lenni annak, hogy nem csak földi élet van, hanem van szellemi élet is a földi halál bekövetkezte után. A halál utáni élet az igazi élet, mert ez a földi élet csak a másolata annak, ami az égi hazában van és vár mindenkire, aki elhiszi és elfogadja annak a működését.

A jelen időben ezek az események azért következnek be, mert a Föld a hosszú idő alatt rendkívüli módon elszennyeződött és meg kell, hogy tisztuljon addig, amíg annak az ideje van, vagyis a földi mennyország kialakulása előtt. Ez a földi emberek előtt nem tiszta, mert számukra az egyház tanítása alapján csak egy élet van, és annak a befejezése után következik a mennyországi életük. Igen csak abban van egy kis hiányosság, mert nem csak úgy kerülhet valaki a mennyországba, hogy neki azt mondják, hogy oda fog kerülni és neki semmi tennivalója nincs azon kívül, hogy részt vesz a szertartásokon.

Nagyon fontos lenne a jelen időben, hogy az emberek „felébredjenek” és elgondolkozzanak, hogy miért is történnek ezek a nagy horderejű katasztrófális események a földön. Semmi ok nélkül nem történik ilyen nagy eseménysorozat a földön, ami éppen most tart. A Földön a rengeteg negatív energia által létrehozott katasztrófa  történt az elmúlt időszakban és még nagyon sok rendkivüli esemény fog történni azért, hogy a Föld készen legyen a változásra, ez is a része, mert azzal a sok negatív energia által, ami most a Földet körbeveszi, nem képes azt a nagy horderejű változást végrehajtani, ami előtt áll. Meg kell, hogy tisztuljon.
Ez a változásnak vagy váltásnak, azért kell bekövetkeznie, hogy a Földről eltűnjön a szeretetlenség és annak következményei. Azzal, hogy ez a sok időjárási esemény, viharok, özönvízszerű esőzések, szélviharok, zivatarok, mind azt bizonyítják, hogy nagyon sok negatív energia képződött az emberek által, ami létrehozta, vagyis létbe hívta azokat az energiatömegeket, amik körülöttünk vannak és azoknak a hatásait kell megélni a Föld lakosságának, amit gondolataival, szavaival, cselekedetivel megteremtettek a földi életeikben.

Ha a szeretet uralkodna a Földön, akkor annak a jó és kellemes hatásait kellene megtapasztalni a föld lakosságának. „ Ki mint vet, úgy arat.”ahogyan az evangéliumban is le van írva.

Mindezek ellenére nem reménytelen a földi emberek sorsa, mert az Isteni kegyelem mindig jelen van az életükben, csak észre kellene nekik venni. Nem mindig olyan módon jön a segítség a számukra, ahogyan azt ők elvárják, hanem ahogyan az Isten látja azt az ő lelki fejlődésük érdekében.
Többek között azok az események, amik nagyon elkeserítik az embereket, mert nekik a földi élet szépségei voltak a fontosak és nem akartak komolyabban azzal foglalkozni, hogy nekik is üzent az Isten, hogy kezdjék el magukat olyan állapotba hozni, hogy a lelkükben csak a szeretet éljen és ne legyen benne, harag, gyűlölet és ellenséges érzések embertársaik iránt. Amíg ezek az érzések megvannak az ember lelkében, addig nem képes arra, hogy felfigyeljen az Isten hívó szavára. Ezek az események elkezdik felrázni az embereket, hogy elkezdjenek gondolkodni, hogy meghallják az Isten hívó szavát.

Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor az emberek között olyan kapcsolatok alakulnak ki, ami más helyzetben nem jött volna létre. Barátságok alakulnak, segítenek egymásnak a bajban az emberek, és az ellenségek is sokszor megbékélnek egymással. Ilyenkor már a szeretet jelei elindulnak az ember lelkében.
Ezek az események az Isten szemében csak eszközök, hogy ezáltal az emberek elgondolkozzanak és  jobb belátásra jussanak, hogy  esélyük legyen az üdvözülésre.
Mindenki úgy értelmezi ezt az írást, ahogyan az ő lelke ezt diktálja.
IM.Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma4
Tegnap236
A héten4
Ebben a hónapban718
Összesen6227743

2024-03-04