header ok

Békességben - felkészülni a változásokra ------ 2009.12.27.

2009.12.27.

Talán észre sem veszitek, hogy mindennap van olyan esemény az életetekben, ami megzavarja azt a lelki békét bennetek, amire olyan nagy szükségetek van. Az, hogy törekedtek arra, hogy minden alkalommal amikor imádkoztok legyen bennetek olyan összetartó erő, ami megerősít benneteket.
A mindennapi élet nehézségei azok teszik tönkre az emberek lelkét, mert nem képesek észrevenni magukon, hogy milyen nehéz is azt a szerepet eljátszani, hogy békességben él.

A szerep az azt jelképezi, hogy minden földi ember egyszer eljut odáig, hogy nem akar már másnak ártani, mert érzi a lelkében azt a neheztelő érzést, amivel a másik embert letaszítja. Az ilyen ember hamarabb kerül az Isten országába, mint az, akit csak a gyűlölet ereje tart életben, mert nem látja végét az ő útjának. Mert ugye nincs is vége, mert a gyűlölet gyűlöletet szül és soha véget nem érő erő az, ami táplálja az emberek lelkét.

Az emberek lelke telve van olyan érzésekkel, ami nem engedi meg nekik, hogy lássák meg a jót, mert az ellentétnek pontosan az a célja, hogy az emberek ne legyenek tájékozottak, ne lássanak meg másokban olyan tulajdonságokat, ami belőlük hiányzik, mert akkor esetleg elkezdenek másként gondolkodni. Azoknak a számukra ez veszélyesnek tűnik, akik csak azt látassák az emberekkel, ami az ő szabályzataikban benne van, ettől eltérni nem engedik a híveket. Ugyanis vannak olyan vallási tömörülések, akik csak abban élik meg az Isten szeretetét, hogy élnek és dolgoznak, de nincs bennük öröm, békesség és azok a szeretetteli tulajdonságok, amelyek azokban az emberekben benne van, aki maga gondolkodik, és nem szabják meg neki a feltételeket, hogy hogyan higyjen az Istenben, hogyan  gondolkozzon, cselekedjen stb.

Így alakulnak majd át azok a nagy tömörülések is egy idő után másfajta közösségekké, a vezetőjükkel egyetemben, akik jelenleg irányítsák a világ nagy vallását. Nem kell sokat várni arra, hogy ez bekövetkezzen, mert a jelek már arra utalnak, hogy azok a vezetők lelki szemeikkel látják a veszélyt, csak éppen nem akarnak róla tudomást venni és nem akarnak változtatni eddigi szabályaikon.
Arra gondolnak, hogy addig amíg nem kell nekik erőszakosan terelgetni az embereket, addig nekik nem kell beavatkozni.
A beavatkozás sem önszántukból fog bekövetkezni, hanem nagyon erős külső nyomás hatására történik az elkövetkezendő időkben változás. De ez a változás nem olyan értelemben fog megtörténni, amire az emberek várnak, hanem erőszakos cselekedetek következtében.

Mindazok az emberek, akik ezeket az eseményeket végig élik, azok látni fogják a változásokat, azoknak a lelkük abban a pillanatban rádöbben, hogy itt valami nincs rendben, valami nem úgy történt, ahogyan azt megmondták nekik. Ekkor kezdenek az emberek keresni, kutatni, ekkor kell majd mindenkinek nagyon ébernek lenni, hogy felismerje azt az élethelyzetet, ami akkor a szeme elé tárul, hogy el ne szalassza azt  a lehetőséget, amit az Isten felkínál a számukra.
Az Isten mindig gondoskodik az  övéiről, nem hagyja őket pásztor nélkül, nyújt a számukra menedéket, biztosit számukra friss legelőt, mint ahogyan az evangéliumban le van írva.

Itt ebben a helyzetben az egyik legfontosabb erény a bátorság lesz, hogy lesz- e az emberekben annyi erő, hogy képesek legyenek ezeket a döntéseket meghozni.
Minden alkalommal, amikor veletek vagyunk kedves földi testvéreink, akkor azt vesszük észre rajtatok, hogy nagyon híján vagyok a bátorsággal, mert apróbb események is rögtön kibillentenek a megszokott békés életviteletekből. Ezekben kell nektek megerősödni, hogy képesek legyetek olyan döntéseket meghozni, ami a későbbiekben nagyon fontos lehet a számotokra. Arra kérünk benneteket, hogy soha ne mulasszatok el egyetlen lehetőséget sem, ami a lelki fejlődéseteket segítené elő, mert ezekre mind szükségetek lesz egy  adott pillanatban.

Kedves földi testvéreink elérkezett az idő, amikor nagyon komolyan kell vennetek az utatokon való haladást és annak fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmeteket.
Mindenkinek csak a saját maga útján  kell végig mennie, nem lehet embertömegeknek egy kijelölt úton haladni, mert ezzel mindenkinek a saját maga által lehozott életfeladatát akadályozzák meg. Az út az csak egyféleképpen közelíthető meg,  az Istennel együtt. Egyedül, igaz hit nélkül, az Isten segítsége nélkül lehetetlen. Az út többféle irányból is megközelíthető, de csak együtt az Istennel, egységben, igaz szeretetben. Mert minden tiszta, igaz ember lelke kapcsolódik az Istenhez, amit embertársaikon keresztül lehet megtapasztalni.

Végezetül annyit szeretnénk még elmondani nektek, hogy legyetek nagyon erősek a reátok nehezedő terhek alatt ne szomorodjatok el, hívjátok segítségül Jézus Krisztust, aki azt szeretné, hogy minél több ember képes legyen ebben a földi világban az igazi megtérésre, az igazi hit befogadására és gyakorlására.
Testvéri szeretettel hoztuk nektek ezeket a tanításokat, hogy legyen időtök felkészülni azokra a változásokra, amelyekkel találkozni fogtok a feladataitok során.


Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma6
Tegnap236
A héten6
Ebben a hónapban720
Összesen6227745

2024-03-04