header ok

Szent Karácsony napján ----2009.12.25.

2009.12.25.

Békesség nektek kedves földi testvéreink, akik az Úrban egyek vagyunk, mi égi testvéreitek, akik csak akkor tudunk nektek segíteni ha ránk  figyeltek. Mi mindig készen állunk arra, hogy a segítségetekre legyünk, csak a figyelmeteket nagyon sokszor nem szegezitek ránk, hanem inkább a földi dolgok nehéz terhei alatt szenvedtek.
Most karácsony napján az emberek egy kicsit másképpen élnek, ilyenkor könnyebb elérni még azokat is, akik egyébként nem hajlandóak egyáltalán szembefordulni a maguk alkotta törvényekkel, hogy meglássák azt, hogy nem az a lényeges, hogy mennyire vagytok éhesek, vagy szomjasak, hanem az hogy mennyire tudjátok felismerni magatokban az Istent, az Ő meleg, szelíd vonásait.  Pedig ha a terheket letennétek, egyáltalán nem foglalkoznátok velük, hanem a szíveteket hagynátok, hogy az Isten Szent Lelke irányítja, akkor sok mindenben másként látnátok  a mindennapjaitokat. Olykor te is csak azt veszed észre, kedves testvérem,  hogy mindennap csak a megszokott dolgaidat végzed el, de semmi pluszt nem nyújtasz, semmi nincs ami fontosabb lehetne  csak az, amit a Teremtőd küld a számodra.

A lélek számára a táplálék nem csak karácsony napján fontos, hanem akkor is amikor egyáltalán nem gondolsz rá, akkor kellene a legjobban odafigyelned, hogy legyenek olyan napjaid is, amikor csak azzal foglalkozol, hogy a lelked által másoknak nyújts támaszt. Nagyon sokszor csak azért teszed, mert ezt látod jónak, egyébként csak akkor nem látsz semmit jónak, amikor a lelkedben keserűség van. Ez természetes emberi tulajdonság mert,  minden földi ember telve van azokkal a tulajdonságokkal, amelyek segítik őt abban, hogy a figyelme elterelődön más irányba.

A lehető legjobban tetted a mai napon, hogy felfigyeltél a lelkedben megszólaló belső hangra, arra, amit mi küldtünk neked, hogy vedd komolyabban a feladatodat. A mai nap sok mindenben más,  mint egyébként a napok szoktak lenni a földön, a mai napon minden angyal, aki a földön részt vesz a munkában, annak nagyon nagy szerepe van abban, hogy az emberek jól érzik magukat, boldogok, mert ünnep van ma. Ünnep a mai nap a mi számunkra is, mert nekünk az a feladatunk, hogy minél több emberhez tudjuk eljuttatni általad azokat a tanításokat, amelyeket küldünk neked az elkövetkező időkben. Mindig legyél készen és tanulj sokat, készítsd fel a lelkedet a nagy feladatra, arra, amit mi fogunk a számodra küldeni, hogy elhintsd az emberek lelkébe azokat a magokat, amelyek felébresztik azokat, akik még mély álomban vannak, vagyis azokat akiknek a lelke nyitott, de még nem volt hajlandó elfogadni azt, hogy elindul azon az úton, ahol neki haladnia kellene. Ez az időpont az, amikor tovább nem lehet várni arra, hogy lassan ébredezzenek az emberek, hanem fontos, hogy mihamarabb felismerjék az életük útját. Ez mindenkire egyformán vonatkozik, mert nem tudja senki sem, hogy az úton hol jár, és mi a feladata, és mit végzett már el abból, amit neki már el kellett volna, hogy végezzen.

Nagyon nagy tudatlanság uralkodik a földön, nincs emberi lélek, aki igazán komolyan venné a Krisztusi tanításokat. Mindenki törekszik valamire, elindul egy úton, de nem érdekli, hogy az, az út vezet-e valahová, vagy csak látszatra út. Minden földi embernek nagyon nagy szüksége lenne arra, hogy tisztán lásson, és felismerje minden tanításban az igazi Jézus által küldött tanításokat. Nagyon sokan foglalkoznak ilyen - olyan tanításokkal, akik csak azt hiszik, hogy jó amit csinálnak, de Krisztus mérlegén azok bizony nem állnak meg.
Nagyon sok a tévtanítás a földön, sok ember abban hisz, hogy neki megmondják, hogy hol van az Isten és ő akkor már nem is foglalkozik vele tovább, mert majd elvezetik oda őt. Mindenki nagyon nagy tévedésben van, ha azt hiszi, hogy mások által fog az üdvösségre jutni. Mindenkinek a saját élet útját kell végigjárni, azt nem teheti meg más helyette. Az ha az emberek közösségekbe járnak az nagyon jó, de csak addig, amíg nem akarják az embereket tudatosan egy irányba terelni.  Az természetes, hogy mindenki az Isten felé akar haladni, csak az nem mindegy, hogy az milyen eszközökkel történik meg. Mert azok, akik csak azért választanak egységet az Istennel, hogy majd mások segítsége által eljut oda, ahová azt neki mondják, de tudnotok kell kedves földi testvéreink, hogy azok az utak,  amelyeken tömegek haladnak, ott nem az Isten a cél, hanem az egyéni érdek, mert ha az emberek eltérnek a megszokott tanítástól, kemény eszközökkel visszatérítik oda, mert nem lehet másként imádni az Istent csak ahogyan az elő van írva. Tévedés. Az Istent mindenki úgy imádja, ahogyan azt, az ő lelkében érzi. Az Isten minden jó szándékú ember lelkében ott van és várja, hogy szólhasson hozzá, hogy elfogadja azt, amit az Isten küld neki a lelkében megszólaló érzések és hangok formájában. De amikor ilyenekről kezd valaki beszélgetni egy másik emberrel, aki a tömeglelkek csoportjába tartozik, azt már keményen elitélik, hogy az Isten nem szólhat az emberhez, az csak a sátán lehet.

Kérlek benneteket kedves földi testvéreim, hogy gondolkozzatok, az Isten adott mindenkinek értelmet és észt, hogy felismerje az adott helyzetben, hogy neki hogyan kell cselekednie. Mindenkinek akinek  a lelkében él a szeretet, és elfogadja azokat a gondolatokat, amire a lelkének szüksége van, akkor szépen halad a kijelölt útján. Ha nem fogadja el, akkor csak a mások által mutatott utat járja, ami nem biztos, hogy sikeres, mert minden embernek az útja más és más.
Ezzel nem azt akarjuk nektek mondani, hogy változtassatok. Mi csak arra szeretnénk a figyelmeteket felhívni, hogy gondolkozzatok és a lelketekben megszólaló hangra legyetek figyelmesek, azt figyeljétek, mert az a lelkiismeretetek hangja, Jézus hangja és ne nyomjátok el magatokban, hanem figyeljetek fel minden hívó szóra.
Soha nincs semmi véletlenül. Minden ami veletek történik, annak oka van, arra figyeljetek, annak jelentősége van az életetekben a feladataitok megoldására. Ne menjetek el semmilyen esemény mellett úgy, hogy annak számotokra nincs semmiféle jelentősége. Mindennek van, csak ismerjétek fel. Ezek a mi útmutatásaink a számotokra, ebben akarunk nektek segíteni.

Nagyon fontos, hogy erre felfigyeljetek, mert nem lehet úgy élnetek, hogy nem veszitek észre az idők jeleit. Az idő már régen elkezdődött, de nem tudni, hogy mikor kell számot adnotok életetek eseményeiről. Az idő az akkor fog bekövetkezni, amikor a mi Mennyei Atyánk azt jónak ítéli meg. A megmérettetés az mindenki számára elkerülhetetlen, mert annak a függvényében kerül a földi ember lelke  abba a dimenzióba, ahol a feladatát folytathassa.

Karácsony szent ünnepén azt kérjük tőletek, hogy legyetek nagyon éberek és tekintsetek el minden megkötözöttségtől, hogy legyetek szabadok, „ hogy bármikor jön a ház Ura éberen találjon benneteket.”
Amen.

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma18
Tegnap236
A héten18
Ebben a hónapban732
Összesen6227757

2024-03-04