header ok

A tanítványok élete a mai időkben----- 2009.07.24. ----- folytatás a következő oldalon

2009.07.24.
 
A mai tanítványok élete sem különb, mint a régebbi időkben, mert ha nem is olyan láthatóan, de ki vannak közösítve a világi emberek köréből, akik  igazán felvállalják az életükben az ő hitüket és ezzel együtt az Istent.
Ma sem lehet az embereket olyan körbe elhívni, hogy vegyenek részt esetleg egy előadáson, vagy beszélgetésen és ne csak a saját maguk alkotta törvények szerint éljenek, hanem vegyék figyelembe az ő Teremtőjüket is.
Mindez csak akkor válik értelmessé a mai emberek számára, ha nekik ebből valamiféle anyagi előnyük származik, mert ma a világot a pénz és az erőszak uralja, vagyis aki ezt létbehívta, az ellentét, az bizony a mai napig is megkeseríti a jó szándékú, igaz emberek életét.
Azok számára, akik nem akarnak semmiféle közösséghez tartozni, azok már messziről  felismerhetők arról, hogy nekik a pénz az ő istenük. Nem akarnak abból kőrböl kiszabadulni és életüket másként élni.
A mai tanítványok élete egyre nehezebb, mert az ellentét csak szórja a magot, az ő tanítását és ezáltal az emberek elbizonytalanodnak, mert nincs minden esetben felismerésük, hogy mi is az igazság.
Az Isten pontosan azért küldött olyan embereket, akiket most nem tanítványoknak hívnak, hanem inkább a névtelenségbe burkolózva végzik azt a feladatot, amit az Isten rájuk bízott.
A mai időkben nagyon sok olyan ember van, aki ezzel segíti az Isten által küldött emberekhez azokat, akik arra rászorulnak.

Minden időben éltek olyan emberek a földön, mint Jézus születése előtt  és az Ő idejében , akik csak arra voltak hívatva, hogy előkészítsék az Ő útját. A mai időszak is hasonló, mint régen volt, hogy azokat az embereket, akik hisznek az igaz tanításban, azok egy kicsit kiszolgáltatott helyzetben vannak, mert nekik  az a feladatuk, hogy azt tegyék, amivel őket leszületésük előtt Jézus megbízta. Ez bizony nem nagyon tetszik az ellentét  képviselőinek.
Nagyon sokféle tanítás kering a földön  jelenleg, mert megadatott az emberiségnek, hogy legyen lehetőségük a felismerésre, hogy melyek azok a tanok, amik összeegyeztethetőek a jézusi tanítással, mindenkinek a maga számára kell, hogy felismerje az igaz Istent, a benne lévő tudása által.

 Az Isten a parancsolatokban felhívta az emberek figyelmét arra, hogy ne csak azt tegyék, ami nekik jó, hanem a többi emberhez is ugyanolyan jósággal viselkedjenek. „Szeresd felebarátodat, mint önmagadat.”

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma17
Tegnap448
A héten17
Ebben a hónapban11261
Összesen6111209

2023-05-29