Jézus a fény

Szellemi segítőim tanácsai a számítógépen való tanulásomhoz----2006.07.15.

2006.07.15. 

Mindig az a legjobb ha a lelkedet előre elkészíted, hogy ne legyen a lelkedben olyan gondolat amely akadályozna a későbbiek folyamán. Mindig úgy próbálj leülni az íráshoz, hogy előtte rendezd el a feladataidat, hogy a későbbiekben ezek se akadályozzanak a munkádban. Legyél nagyon jó tanuló ebben az iskolában ahová teljesen önszántadból iratkoztál be mert nagyon fontosnak érzed az égi feladataidat is mert nem is próbáltuk remélni azt, hogy ilyen gyorsan elsajátítod ezt a feladatot, anélkül, hogy nagyon kellett volna téged erre ösztökélni, rábeszélni, mert te ezt érezted magadban, hogy ezt el kell sajátítanod ahhoz, hogy a feladatodat sikeresen tudjad elvégezni.

Mindig arra gondolj amikor leülsz a géphez, hogy most ott ül veled szemben az, aki elhívott a munkára és figyeli a te szorgalmadat, hogy hogyan készülsz a feladatodra. Legyél nagyon büszke magadra, hogy így sikerült felkészülnöd ilyen rövid idő alatt. Nem az a fontos, hogy tökéletesen tudjál írni a számítógépen, hanem a figyelmedet tudjad ránk irányítani. Az lenne a legjobb ha nem csak úgy írnál, hogy a képernyőt figyeled csak, hanem a lelked ott legbelül érezze azt, hogy neki most nagyon kell figyelnie és akkor a lelkedet teljes mértékben ránk tudod irányítani.

Próbáld meg, hogy hogyan fog sikerülni. Mindig arra gondolj csak amikor leülsz a gép elé, hogy most mit fogok ma tanulni a segítőim által. Nem szabad sohasem arra gondolnod, hogy mi az ami ma nem fog sikerülni, hanem azt, hogy ma ismét egy lehetőséget kaptál a tanulásra. El sem tudtad képzelni magadról azt, hogy most te így írsz, hogy most már nem kell annyira fárasztani magadat az írás által, mert nagyon szépen haladsz a tanulással.

Mindig arra kell folyamatosan gondolnod, hogy miért nem tanultál eddig meg a gépen dolgozni, mert láthatod, hogy egyáltalán nem olyan nehéz, hogy te ezt nem tudod megtanulni. Tanulás nélkül nem lehet előbbre haladni a feladatodban. Tudod, hogy a könyvnek az alapjait is el kell hamarosan kezdened, hogy legyen időd annak az írásnak is a javítására. Nagyon figyelmesen kell azt leírnod, hogy azt mindenki olvasni tudja mert nem lehet tudatlanságban hagyni az embereket, el kell kezdeni a tájékoztatást adni, azt amit a könyv alapjaiba leirtunk veled.

Egy kicsit át kell fogalmaznod bizonyos részeket amelyek változtak az idők folyamán. Mindig csak azt kell tenned amit szívesen teszel mert amit nem szeretsz, az nem lesz sikeres a számodra. A tanulás az mindig előbbre viszi az embert a lelki fejlődésében, mert a tanulás az fejleszti a benned lévő képességeket.

Neked ezt is egyedül kellett megtanulnod, mert te nagyon sok mindent egyedül végzel. Ez is olyan feladat, amit egyedül kellett elsajátítanod, mert ez is része a feladatodnak. Tanulni, tanulni és tanulni ez a lényege a földi életnek, mert e nélkül nagyon nehéz a sorsa annak, aki nem a tanulásra teszi a hangsúlyt, hanem egyéb célokat tűz ki maga elé.

Tudniillik az emberek nagyon kicsi hányada az, aki képes arra tenni a hangsúlyt, hogy a földi feladatait háttérbe helyezze az Istentől kapott személyes feladatok miatt. Te egyáltalán nem gondolkoztál azon, hogy most miért kell neked megtanulni számítógépen írni, mert a lelked az inspirált arra, hogy te ezt mielőbb cselekedd meg.

Nagyon örülünk annak hogy ez neked is örömet okoz, mert így sokkal könnyebb lesz a te számodra is a munka. A tanulás az mindig megkönnyíti a földi ember életét, ha ő ezt tiszta szívből csinálja. Legyetek egymással nagyon őszinte emberek, hogy a feladatodat azt betudjad fejezni. Az lenne a jó ha mindig csak akkor ülnél le a géphez, ha a lelkedben mindig csak jó érzések járnak át mert ez kihat a későbbiek folyamán az írás tisztaságára.

Nem lehet a lelkedet kétfelé szakítani, hogy most a Jézusé most pedig az enyém. A lélek az csak úgy tud tisztán élni az emberben ha az ember engedelmeskedik az Isten akaratának. Mindig a lélek érdekeit kell az embernek előtérbe helyezni, mert ha nem ezt cselekszi, akkor csak az emberi akarat fog győzedelmeskedni. A lélekben gazdag emberek nem azért gazdagok mert nagyon nagy a vagyonuk, hanem a lelkükben él az Isten és ők boldogok az életük pedig örömteli, mert az Isteni erő járja át az ő lelküket.

Nem azt kell előtérbe helyezni a földi embernek, ami az ő számára fontos, hanem azt, ami az Isten számára fontos. Az emberi lélek csak akkor képes erre a feladatra, ha nem a világi dolgok foglalkoztatják a lelkét, hanem az égi kincsek megszerzése a fő cél a számára. Legyél te is olyan szegény mint aki csak arra vár, hogy mikor fogja őt is valaki megszólítani, hogy az ő szőlőjében dolgozzon.

Az lenne a legjobb ha nem az írást figyelnéd, hanem a koncentráció a legfontosabb a te számodra. A gyakorlás a te számodra azért fontos, mert csak ezáltal leszel képes folyamatosan is írni a gépen. Az hogy most egy kicsit gyakorolsz az még nem jelenti azt, hogy most már kész gépíró váljék belőled. A lélek csak folyamatos gyakorlás által lesz képes arra amit neki el kell végeznie. Ne csak arra figyeljél, hogy mennyire tudsz helyesen írni, hanem a koncentráció a legfontosabb, hogy az legyen a számodra a cél.

Sokkal nehezebben leszel képes a koncentrációra a gépen való írással, mint a kézi írás által. Ott csak ránk kellett figyelned, míg itt az írás az, ami elveszi a figyelmedet. Ne essél kétségbe emiatt, hogy nem tudsz folyamatosan figyelni de ez még ilyenkor természetes, mert a figyelem megoszlik. Csak akkor veszed igazán hasznát ennek a gyakorlásnak, amikor már gördülékenyen fogod csinálni, nem lesznek annyi hibáid és a figyelmedet valóban az írás tisztaságára tudod fordítani.

Mindig csak arra gondolj, hogy miért csinálod ezt a munkát. Nem azért, hogy szórakozzál az írásod által, hanem az emberek segítségére tudjál lenni. A segítség az nem abból fog állni, hogy elolvassák a könyvet, hanem az abban leírtak az emberi lelkeket fogja elgondolkozásra serkenteni. Ez mind csak feltételezés gondoljátok ti földi emberek, mert nem látjátok az összefüggéseket. A lelketek az csak akkor észleli az ő javára az eseményeket ha már látja a gyümölcsét annak amit elvetett. Az nem ilyen gyorsan működik, mert az nagyon lassú folyamat amikorra a gyümölcs beérik.