header ok

Közösségi táborban-----2006.08.10.

2006.08.10. 

A lélek az nem azt akarja, hogy te jobb legyél vagy megváltozzál, hanem a lélek benned és veled akarja, hogy boldognak éld meg a földi életed napjait, amelyek nem arra valók, hogy elvesd őket, hanem a lelked teljesen átitatva szeretettel tegye a hétköznapi élet dolgait. A lelkedben a változást az által éred el, hogy nem a kívülről jövő gondolatokat teszed a magadévá, hanem az Istenre figyelve éled meg a feladataidat.

Mindig csak annyiban képes a lélek a változásra, amennyiben a benned élő Jézusnak helyt adsz a szívedben azáltal, hogy minden rossznak tartott tulajdonságaidtól igyekszel megszabadulni. A megszabadulás az nem szavakban lemérhető esemény, hanem a szívben lezajlódó mély megbánás által a szívedből kell kiirtani, minden nem odatartozó tulajdonságot.

A lélek ebben segít minden földi embernek ha felfigyel arra, amit az Isten akar vele és általa megcselekedni.

Mindig csak annyiban képes a lélek a tulajdonságoktól való megszabadulásra, amennyiben az már nem élteti benne azt az erőt, amit képviselt. Mindig van kiút, nem kell ezekről komolyabb vitákat folytatni senkinek, senkivel mert a lélek benső képessége az, ami ezeket elvégzi a földi ember életében.

Legyetek testvéreim a lelketeknek pártfogoltjai, vagyis ne engedjétek magatokat eltéríteni attól a tanítástól, amit eddig a lelketekben megéltetek, mert mindig jön újabb és újabb irányzat, ami az embereket elkápráztatja, de a lélek életében nagyon fontos esemény a feladat végrehajtása, elvégzése.

Az nem mindig egyezik meg a földi ember gondolkodásával, de a végén mindenki rá fog döbbeni a saját maga által elrontott feladataira . Mindig kapnak az emberek lehetőséget a végső javításra.

A veled és érted szindróma a döntő.

Az Isten csak veled és érted képes megcselekedni a jót a te életedben. Mindig arra gondoljatok, hogy miért nem javít az ember az Isten nélkül helyesen, mert az nem áll módjában hogy mindent elvégezzen helyettetek, veletek, értetek és

bennetek. Az örömben felismerhetitek, hogy miért akartok az Istenhez jutni. Azért mert az ember az Isten nélkül boldogtalan és nem emberi az ember mert csak vele képes a helyes döntéshozatalra, nélküle ellehetetlenül.


Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma282
Tegnap337
A héten282
Ebben a hónapban11741
Összesen6064600

2023-01-30