header ok

Következmény 2007.01.05.

2007.01.05. 

A lélek nagyon fontos eszköze az embernek, mert nem lehet semmiféle olyan hatást kiváltani az emberből, ami a lelkében előzőleg meg ne született volna. Így vagy ezzel te is, hogy ma csak azzal foglalkoztál, hogy a könyvedben leírtak mennyire viszik előbbre az embereket a fejlődésükben.

Arra egyáltalán nem is gondoltál, hogy az amiről te töprengesz, az nem az a vonal, amelyen el kell indulnod, mert nem lehet azt a lépést kihagyni az emberi élet során, amit meg kell cselekednie. Mindig tovább akartok látni, mint amire szükségetek van, csak a lehetőségeitek azok nem adottak ehhez a munkához.

Nektek, akik a feladataitokat felvállaltátok és jelenleg végzitek is azt, csak azt tudjuk nektek ajánlani, hogy legyetek nagyon figyelmesek és ne dőljetek be semmiféle olyan mondásnak, ami benneteket eltántorítana a későbbi nagyobb feladataitoktól sem. Mindig arra gondoljatok a napjaitokban, hogy az Isten abban benne legyen, ne legyetek elkeseredettek és ne hagyjátok magatokat mások által befolyásolni, mert abból csak nektek származik nehézségetek.

Arra gondoljatok folyamatosan, hogy nem lehet az Isten akaratát embernek megakadályozni, akármennyire is azt akarja, mert ember képtelen megváltoztatni azt, amit az Isten véghez akar vinni. Vegyétek észre magatokon, hogy az elmúlt napokban mennyi segítséget küldött az Isten a számotokra azért, hogy el ne gyengüljetek, hanem újult erővel folytassátok azt, amit elkezdtetek. Azért írjuk, hogy ketten, mert ti ketten ezt úgy végzitek, mintha egyek lennétek, mert egyformán gondoljátok ezeket az eseményeket, és az Isten előtt egyek vagytok, csak két testben.

Tanuljátok, meg kedves földi testvéreim, hogy mennyire nehéz azt elérni a földi életben, amit ti már elértetek, vagyis egyek vagytok az Istenben és egyként dolgoztok az Isten szőlőjében is. Együtt sírtok és együtt nevettek. Minden egy bennetek, egy az Isten.

Az lenne a legfontosabb közlendőnk a mai napra a számotokra, hogy ne legyetek nagyon elkeseredettek, mert nem annyira lesz ez a helyzet szomorú, ahogyan az most látszik, ugyanis az Isten angyalai állandóan azon dolgoznak, hogy ennek a gyümölcse beérjen az emberek szívében.A beérés nem azonnal történik meg, hanem lassan fokról fokra lehet csak az emberi szívet olyan mértékben megérinteni, hogy annak gyümölcsöző legyen az eredménye.

Ti nagyon jól tudjátok, hogy nem abban van a legnagyobb eredmény, ha valaki elolvassa az írásaidat, hanem abban van a legnagyobb eredmény ha azt az emberek magukénak is tekintik. Vagyis nem állítanak róla olyan hihetetlenséget, hogy ez csak egy semmit mondó írás, hanem ez valójában egy nagyon fontos eseményeket közlő könyvecske, aminek fel kell keltenie azt az érzést az emberekben, amit az a könyv tartalmaz, vagyis el kell, hogy kezdődjön az emberi szívekben az elhatározás, hogy eldöntsék a hovatartozásukat.

Az elköteleződés az nagyon fontos esemény az emberek életében, mert azzal mutatják meg magukat igazán, hogy mi az ami bennük az Istené, vagyis mennyi bennük a szeretet, mert ha elköteleződik egy ember az Isten mellett, akkor annak a gyümölcseinek is meg kell, hogy mutatkozzon az emberi szívekben.

A lehetőség, az már nagyon régen mindenki előtt készen áll, csak nem hajlandóak az emberek elfogadni azt, amit nekik csinálniuk kellene. Nagyon nehéz egy embert rávenni arra, hogy felismerje a feladatát. Sokáig ott körőz mellette, de nem ismeri fel, hogy mit kellene neki csinálnia.

Te is nagyon sokáig töprengtél a feladatodnál, mire végre megszületett benned az elhatározás az írásra. Először csak kézzel, majd diktálással, és majd később pedig fontosabb eszközökkel kell a feladatodat végezni. Mindig csak a mának kell élni, és mindig csak abban kell megtalálni a kincset, ami éppen a kezedben van.

A lélek részére folyamatosan vannak új és új lehetőségek csak fel kell, hogy ismerje benne a saját feladatához szükségeseket. Nem kell semmitől sem félned, a feladatod az egymás után következik az egyik nem előzi meg a másikat. Mindig csak egymás után lehet elvégezni azt, ami az emberek feladatai közé tartozik.

Soha nem az a fontos, hogy mi miért történik, hanem az a lényeges, hogy ne legyen benne, olyan tanítás, ami nem egyezik meg azzal, amit az Isteni szeretet küld a számotokra.


Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma92
Tegnap291
A héten1713
Ebben a hónapban3488
Összesen6042918

2022-12-10