header ok

Az emberi gyengeség következménye----2008.06.26.

 
2008.06.26.
 
Mindig nagyon figyelmesen kellene a mindennapjaitokat élni ahhoz, hogy minden lehetőséget felismerjetek, amit az Isten elrejt a számotokra a hétköznapi élet nehézségeiben. Mert a nem megoldott feladatokat azt csak úgy tudjátok megélni, ha egy másik alkalommal az Isteni kegyelem lehetőséget ad a feladat elvégzésére, de lehet, hogy ez csak sokkal később fog bekövetkezni és addig a lélek áll és vár, mert a feladatát a hiányzó „tégla” miatt nem tudja folytatni. Nem lehet össze-vissza kapkodni, egyik feladatból a másikba. Csak egymásután rendezetten lehet megélni azokat a feladatokat, amit az Isten előkészített a számotokra.

A lelked az kész a feladatod elvégzésére, de te önmagad még nem vagy kész arra, amit valóban cselekedned kellene. Nem arról van szó, hogy egyáltalán nem tudod, hogy mit is csinálj, hanem a lelkedben lévő érzések azok még kavarognak és nem tisztult le benned, hogy mi is az ami valóban reád vár, hogy felismerjed.

Nem valami külső dologra kell gondolnod, hanem a lelkedben lévő érzéseidre figyeljél inkább jobban. Mindig jelezni fog a számodra, csak legyél éber és akkor felismered azt, amit már régen el kellett volna kezdened. De ne essél emiatt kétségbe, mert nem olyan eseményről van szó, amit kívülről is fel tudnál ismerni, itt csak a belső meggyőződés és felismerés vezethet el téged ahhoz a feladatodhoz, amire vár a lelked, hogy tevékenyen tudjad élni az életedet.

A lélek az folyamatosan várja és figyeli az emberek gondolatait, hogy mikor lesznek képesek arra, hogy a lelkiismeretükre, vagyis az Isten gondoskodó szeretetére figyeljenek. Az a legfontosabb minden ember életében, hogy nem csak arra kellene, hogy a figyelmét fordítsa, ami az ő számára fontos, hanem a lélek elindulása és működése az embereknek a mindennapi életükben. Ez nem egy plusz vagy valami más, amit az embereknek csinálniuk kellene, csupán a lelkükben a szeretet megnyilvánulásának kellene érződnie, ami megvilágítaná az emberek amúgy is szomorú életét a földön.

Az emberi életek azok a földön nem valami komoly megtervezett dolgok következményei miatt nem kerülnek olyan helyzetbe, hogy felismerhetőbb lehessenek azok a feladatok, amelyek nagyon nehezen kerülnek felismerésre, mert az emberi gondolkodás az nem az égi tanítást helyezi előtérbe, hanem a földi élet gondjai veszik el a figyelmét és az akaraterejét is.
Mindig vannak előjelei az emberek életében minden feladatnak, csak az emberi gyengeség következtében azok nem kerülnek előtérbe. Sőt néha egyáltalán tudomást sem vesznek róla az emberek.                                                              

Az  emberi gyengeség az nagyon hamar eltéríti az embereket a saját feladataiktól, mert a te esetedben is elég hosszú időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy valóban felismerd azt, amit éppen most csinálsz. Mindig keres kiutat az ember, hogy elkerülje a nehézségeket az ő életében. Te is csak lassan kezdted el azt, amit még a nyáron az előadást követően kezdtél el írni, de a hétköznapi élet feladatai elterelték a figyelmedet a feladat folytatásáról.  Így csak most néhány hónap késéssel tudjuk neked átadni azt, amit már régen szerettünk volna.

A mai napon a lelked késztetést érzett arra, hogy valóban folytasd azt az írást, amit neked kell elvégezned. Itt most nem az a baj, hogy később kezdted el, hanem a te számodra nem előnyös az, amit elmulasztottál eddig. A lehetőség az mindig adott, csak figyelni kell az embereknek, hogy felismerjék azt, hogy nekik most valamit csinálniuk kellene. A te esetedben már régen meg kellett volna történni ezeknek az írások befejezésének, hogy tovább tudjál lépni más fontos feladatba.

A jelenlegi feladatod az most az, hogy a lelkedben a békesség és nyugalom meg ne rendüljön, hanem teljes nyugalomban tudjad írni azt, amit mi égi segítőid küldünk a számotokra.
Nem más az a feladat amit a továbbiakban lefogunk íratni veled, mint az, amit annak az előadásnak az apropóján a lelkedben megéltél és a továbbiakban pedig azokat lefogjuk neked adni, ami ezeket az eseményeket az emberi lelkekben felismerhetővé teszik.

Mindig csak arra összpontosíts a lelkedben, hogy a nyugalom az megmaradjon, hogy az írás tisztasága ne szennyeződjön, be másféle információkkal. A lelkedben pedig az a lényeges, hogy mindig a tiszta szeretet forrásából táplálkozzál. Az ami megzavarja a nyugalmadat, az nem az Isteni gondviselés által kerül a gondolataid közé. Mindig csak a legnyugodtabb idő alkalmas arra, hogy ezeket az írásokat fogadni tudjad, mert ezek után nagyon fontos feladatokat kell átvenned és tovább adnod az írások által.

Mindig csak a békességes gondolatok lehetnek a te elmédben, mert ha mások is vannak, akkor azok megfertőzik a tiszta égi tanítást. Arra gondolj, hogy mennyire vagy képes ezeknek az elvárásoknak megfelelni akkor, amikor leülsz írni. Ezekkel a gondolatokkal nem megijeszteni akarunk téged, hanem a feladat fontosságára akarjuk a figyelmedet ráirányítani. Mindig csak a békességes időszak az, ami engedi számunkra a kapcsolatfelvételt a te lelkeddel, hogy tovább tudjuk adni azokat a nagyon fontos információkat, amelyeket a lelked megélt azon az előadáson.

                                                        


Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma20
Tegnap448
A héten20
Ebben a hónapban11264
Összesen6111212

2023-05-29