header ok

A feladatom folytatása----2008.05.30.

 
2008.05.30.
 
Mindig arra gondolj minden alkalommal amikor leülsz írni a gépeden, hogy valóban azt akarod-e vagy csak azért teszed, mert már régen foglalkoztál az írásod gyakorlásával. Jelen esetben valóban nagyon felkészültél arra, hogy teljes erővel és energiáddal folytassad a megkezdett munkádat, mármint a gépeléssel járó feladataidat.

Az ember nagyon sokszor azt teszi amit éppen nem is akar, de ebben az esetben már régebben azon gondolkoztál, hogy elkezded a mindennapos komoly gépelési feladataidat. Most láttad az időt eljönni arra nézve, hogy elkezd, illetve folytassad a megkezdett munkáidat. Mindig visszatalál az ember a feladatához, mert az addig várja, amíg azt be nem fejezi az ember. Így vannak ezzel mások is, hogy sokszor félre teszik azt, amit éppen csinálniuk kellene, de egy későbbi időben az Isteni kegyelem ismét visszatereli a figyelmét abba az irányba, hogy folytassa azt, amit félbehagyott.

Semmit sem hagyhat az ember félbe minden feladatot be kell fejeznie, csak az a kérdés, hogy mennyi idő telik el, amíg a feladatot sikeresen elvégezik. Mindig ad az Isten újabb és újabb lehetőségeket az embereknek, hogy legyen idejük addig azon töprengeni, hogy hogyan is végezzék sikeresen az életük feladatát.

Csak az a legnagyobb baj az emberek körében, hogy nagyon sokszor fel sem figyelnek semmiféle intő jelre, hogy valamit is másképpen csináljanak, hanem inkább a vesztükbe rohannak a megoldandó feladat helyett. Így csak kín és keserves élet várja azokat, akik hasonlóan cselekednek, mert nem lehet azt a téglát kihagyni az építkezésből, ami éppen most következik a helyére illesztésének.
Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma42
Tegnap448
A héten42
Ebben a hónapban11286
Összesen6111234

2023-05-29