Jézus a fény

Küzdelem---- 2008.05.16.

 
2008.05.16.
 
Az emberi gondolkodás nem mindig egyeztethető össze azzal, amit mi égiek szeretnénk nektek és veletek elérni. Itt van most a jelen esetetekben az, hogy nem azt teszitek, amit igazán kellene, hogy tegyetek, hanem magatok találtatok magatoknak olyan elfoglaltságot, ami nem egyeztethető össze a mi gondolkodásunkkal. Itt ugyanis nem az Isteni szeretet az, ami vezérel benneteket az utóbbi időszakban, hanem a ti kényelmetek az, ami megakadályoz benneteket abban, hogy valami mást is tegyetek a földi életetekben a saját megélhetéseteket hajszolva.

Tudniillik az emberek hamar elfelejtik azt, amit a lelkük diktál a számukra, hogy sok mindent másként kellene csinálni mint eddig tették azt. Ti is csak nagyon rövid ideig tudtátok megtartani azt, hogy a lelketek fejlődését tudatosan is elősegítsétek. Mindig találtok magatoknak olyan elfoglaltságot, ami megakadályoz benneteket abban, hogy a lelketekre figyeljetek és hagyjátok, hogy az Isten irányítson benneteket.

 Bizony az ember ilyen, akármennyire is akarja, hogy jót cselekedjen jön az ellentét és bizonyos trükkökkel elvonja a figyelmét attól, amit neki cselekednie kellene.  Ekkor kell az embernek nagyon ébernek lennie ahhoz, hogy ezt idejében felismerje, mert ellenkező esetben teljesen elkerüli a figyelmét az a feladat, amit neki meg kell csinálnia ahhoz, hogy a feladataiban tovább tudjon lépni. Mert a feladatok azok egymásra épülnek és nem hiányozhat egyetlen elem sem abból a feladatsorból, ami a későbbiekben megakadályozhatja a sikeres feladat megoldását.

Pontosan azért kell mindenkinek mindenféle feladatot sikeresen elvégeznie, hogy ne legyen olyan esemény ami miatt akadályokba ütközik a következő eseménysorban. Mindig az ember az aki mindenféle akadályokat állít maga elé, mert nem eléggé figyelmes és így az ellentét bármikor beférkőzhet az ember gondolataiba és akkor az irányítást átveszi és ezzel egyidejűleg meg is akadályozza abban a feladatban, amit neki el kellene végeznie. Ilyenkor  az ellentét bizonyos trükkökkel olyan szavahihető módon behálózza az emberi gondolatot, hogy az ember észre sem veszi, hogy már más ernyője alá húzódott.

Mindig nagyon figyelmesnek és ébernek kell lennetek, nem halogathattok olyan feladatokat, amit csak abban az időben kell elvégeznetek, amikor annak az ideje van, mert addig nem haladhattok más feladatban sem, mert tudjátok, hogy a téglákat is egymásután kell rakni az építkezésnél és csak úgy lesz sikeres az, az építkezés, ha egymásután haladtok és nem cserélitek fel a sorrendet.