Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Pusztai Orsolya írásai (1 fő olvassa) (1) Vendég
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Pusztai Orsolya írásai
#2270
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Pusztai Orsolya írásai 9 éve, 9 hónapja  
Égi vasútállomás

folytatása az előzőnek


A peronon állok, a vágányok előtt. Minden vágánynál egy tábla áll. Elindulok, végigsétálok előttük, s közben olvasom őket. Mindegyiken más felirat áll: hegység, tóvidék, mezőség, kisváros, falu, tengerpart, és még sok helyszín. Mintha tájegységek lennének, nem is konkrét helyszínek.

Egy férfi jön egyenesen felém, s megállít. Kezében bőrönd. Megkérdi tőlem, nem tudom-e, melyik vonat megy a tóvidékre? Azt felelem, jöjjön velem, elkísérem a vonathoz, mert emlékszem melyik táblán láttam ezt a feliratot. Közben kérdezgetem:

- Honnan tudja hová akar utazni?
- Hogyhogy honnan? - néz rám értetlenül - Mindig is a tóvidékre vágytam. Most végre elhatároztam, odamegyek.
- És a családja?
Egy pillanatra megáll, s gondolkozni látszik. Majd azt feleli:
- Ők már ott várnak rám.

Ezzel otthagy, s felszáll a vonatra. Raffael áll most mellettem újra, s azt mondja:
- Látod, a szívük tudja hová kell utazniuk. Mindenki oda, ahol a legharmonikusabban fejlődhet. Ő maga választja ki a helyszínt.
- És a családja? Kikre gondolt, hogy várják?
- Ez már itt az égi családja. Akik ide kerülnek, a földi értelmű családot elfeledik, s az égiben gondolkodnak. De ez így helyes. Itt az égi család segít a továbbfejlődésben.
- Akkor mindenki oda tart, s ott száll le a vonatról, ahol várják?
- Mindenki pontosan tudja úticélját, de hiába is firtatnád honnan e tudás, azt válaszolná neked, amit az imént az a lélek akivel beszéltél. Egyszerűen tudja, érzi, hová tart. Nem gondolkodik rajta, követi a vezetést.

Újra a karzaton vagyok, s most Raffael arkangyal is mellettem van. Onnan nézem újra a vonatokat. Az egyik elindul, s kifut az állomásról, de nemsokára már a helyére áll egy másik. Nincs üres vágány.
- Kik dolgoznak ennek a helynek a fenntartásán? kérdezem Raffaelt.
- Angyalok, kiket erre a feladatra rendeltek ki.
- Az állomásvezető, akivel az aluljáróban találkoztam, ő is az? Annyira emberi volt.
- A látszat soha ne tévesszen meg! Most ily alakot öltött, mert ebben a környezetben így fogadják el őt az ide érkező lelkek. Látnod kéne igaz valójában - mosolyog - nem ismernél rá. Hatalmas, impozáns, gyönyörű angyal. Megtiszteltetés neki e feladat, melyre Urunk jelölte ki.

Most menned kell - fogja meg a kezem, s az állomás moraja a semmibe vész.

Megjelennek körülöttem őrangyalaim. Mint itt vannak. Körbeállnak. Energiát sugároznak rám, megerősítik szellemi és fizikai testemet, feltöltik aurámat, védelmeznek, majd áldásukkal elbocsátanak.

Visszatérek.
Köszönöm, hogy mindezt láthattam...

http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/cikkek
/tanitasok/az-egi-vasutallomas___ 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.01.05 11:11 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#2273
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Pusztai Orsolya írásai 9 éve, 9 hónapja  
A lélek fejlődéséről


A lélek olyan, mint egy mag. Minden benne rejtezik. Tudás, erő, akarat. Ahogy kinő belőle a fa, mely a mag kiteljesedése, mindig más, és más viszonyoknak van kitéve. Sosem esik rá ugyanaz az eső, hiszen folyamatosan nő, emelkedik, így mindig más aspektusból érzékeli környezetét, míg végül mindennel dacolva és mindent túlnőve, terebélyes fa lesz, mert eleve erre rendeltetett.
Ilyen a lélek. Mikor elindul, benne rejtezik minden. Tudás és lehetőség. Ahogy elkezd fejlődni, mindig új és új hatások érik. Új és új próbákra válaszol, s mindig másképp. Minden egyes útnál leülepszik s fennmarad valami. Mi leülepszik és részévé válik, beépítette valójába s megtanulta azt.

Mi fennmaradt, akár érzés vagy gondolat, addig hajtja a lelket, míg az újra át nem éli, ki nem javítja, meg nem oldja, s le nem ülepíti tudását magába. Bármely életben előjöhet egy érzés, mit újra át kell élnünk, hogy ebből az aspektusból is megértsük. Ez nem visszafejlődés! Ez tanulás!
Ha pap voltál valamikor, de nem értetted a tolvaj cselekedetét, s nem tudtál neki megbocsátani, hogyan tanulhatnád ezt meg másképp, mint a tolvaj bőrében átérezve annak tetteit és indítékait, érzéseit. Miért ne kavaroghatnának a szerepek? Ez nem azt jelenti elfeledted azt, mit eddig tanultál, "visszasüllyedsz". Dehogy. Pontosan a tanulás, a fejlődés útján haladsz általa. Míg egy érzést - gondolatot el nem fogadsz teljesen, s magadévá nem teszed, nem tudsz eggyé válni vele, és nem tudod beépíteni, leülepíteni tudását lelkedben.

Ezért kell annyiszor átélned más és más formában ugyan azokat az érzéseket, gondolatokat, tetteket, míg teljesen meg nem érted. Utad során azok az érzések, gondolatok és tudás hozzáférhető számodra, melyek a feladatok megoldásához, és ennek kapcsán akkori életed átéléséhez kellenek. Hogy te ezekkel hogyan gazdálkodsz, s hogyan használod fel őket, rajtad áll. Utad elején megkaptad a "kezdőcsomagot", mi a táv teljesítéséhez kell. Használd okosan, s célba érsz. Átérzed, megérted, elfogadod, beépíted.

Példaként álljon: sokszor van, hogy egy lélek a szívbéli, érzésbeli megértetlenség után, a gondolati, tudati megértetlenséget is át akarja élni. (Ha akarja, meg is teszi) Ez így ad teljességet a megértetlenség átélésében. Így lesz teljes a kép. Először külön-külön próbálja, s ha ereje engedi együtt is. Kemény feladat! Nehéz próba. De ilyenkor a lélek segítőjét, a másik felet is meg kell érteni, s az ő feladatát is át kell a teljességhez érezni. Aki ebben segít, általában egy fejlett spirituális lélek, aki vállalja, hogy tanítja a másikat a megértetlenség útján haladva. Így ő elrejti tudását maga elől, s az anyagba süllyedve a meg nem értés szerepét ölti magára. Így segít a vele élő léleknek, s így éli át ő is a szituációt egy újabb aspektusból. Ilyenkor az érzések főleg a felszín alatt zubognak. Pedig, ha nem törnek elő, s nem oldjuk meg őket, újabb feladatra, átélésre ösztökélnek.

Egy másik példa: gyermekkorodban láttad, ahogy az állatokkal a felnőttek durván bántak. Ez szomorúságot okozott, s megígérted magadnak, segíteni fogod az állatokat. Felnőttként, az élet gyorsasága, sokszínűsége, kavalkádja elfeledteti veled gyermekkorod ígéretét. De a lélek nem felejt! Ezért benne él a vágy továbbra is, hogy segítsen az állatokon. Tehát a következő életed valamelyikében egy állatmenhely vezetője, vagy gondozója leszel, hogy e fogadalmad, mit a segítségre tettél átélhesd.
Míg a vágyak, érzések dolgoznak a lélekben, mindig van feladat. A lélek dönti el, melyiket, melyikeket akarja átélni, megtanulni.

Tehát csak folytonos fejlődés, tökéletesedés van. Tanulás az átélések útján. Ahogy a lélek felfelé halad, közben álmai, vágyai, ígéretei után jobbra is, balra is letér az egyenes útról, hogy elvégezze, megtanulja, átélje azokat. Ha tudatosan átéljük, megértjük és beépítjük a tanultakat, utunk az egyenes irányában halad.
Szeretettel és elfogadással fejlődésünk kívánatos útján járhatunk.

http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/ 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.01.06 16:39 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#2280
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Pusztai Orsolya írásai 9 éve, 9 hónapja  
Egy meditációm története


Megosztom veletek ezt a meditációmat, mit átéltem s melyben Jézus mutatta meg nekem a Tisztaság Tüzét. Segített megértenem, hogyan is keressek magamban, és mit megtaláltam, hogyan válhat részemmé...

Kellemes olvasást, és javaslom a benne elmondott gyakorlat kipróbálását meditációban. Csodálatos érzés...


Meditációm a Tisztaság Tüzével...

A végtelen térben vagyok, s előttem egy nagykapu tűnik fel. A kapu szabályos négyszög alakú, s benne egy kör helyezkedik el, kitöltve a kapu terét. A kapuba állok. A négyszög négy sarkából, most egy-egy energiasugár indul el a középpont felé, úgy, hogy egy piramis csúcsában érnek össze, melynek alapja a kapu kerete. A csúcs irányában egy energiaút nyílik meg, fényfolyosó. Belépek, s visz magával az erő. Mikor megérkezem, egy nagy ablak előtt állok. Kívül vöröses homokdűnék hullámzanak, csak egy pár, kidőlt fűcsomót látok.

Felkiáltok:
- Miért ilyen kopár minden?
- Mert kiszárad a szeretet éltető forrása nélkül. Árassz szeretetet e tájra, s nézd, lásd a szeretettel teremtő képzelet erejét! - hallom

Így teszek. Szeretetem kiárasztom most magamból e kopár sivatagra, s látom, ahogy a homokon lágyan ringó fű sarjad. A levegő megtelik élettel, a színek felélénkülnek. A merev mozdulatlanság helyét a mozgás és örök változás veszi át.

A tanítás folytatódik:
- Mindenben benne van az Élet Forrása, a Teremtés Energiája. Ha szeretettel táplálod, neveled, éled és virul. Ha félelmeid megakadályoznak az áradásban, az éltető erő nem tud sugározni fénylőn, s megfakul. Nézd meg, mik állnak eléd! Félelmeid, mik csak a szeretetlenségtől félnek! Tedd őket Teljessé SZERETETTEL. Nincs másod, mit adhatsz nekik, mert a Szeretet az, mely minden alapja. Ezt el nem veszítheted. Csak elfeledkezni szoktatok róla, arról, hogy bennetek él!

Félelmeidet nézd meg szeretettel, s így tedd őket teljessé. Mert a Teljesség, örök változás, fejlődés. A félelem ettől a változástól fél, mert nem érti, nem ismeri. De a szeretettel minden feltárható és elfogadható. Ha így fordulsz a változás felé, feltárul benne az isteni Teremtő Akarat és Gondviselés. Bizalom és hit tölti el szíved. Bizonyosság magadban, a változás elfogadásában, az Isteni Igazságban.


folytatása a következőben
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#2281
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Pusztai Orsolya írásai 9 éve, 9 hónapja  
.

folytatása az előzőnek

A táj most gyönyörű körülöttem. Felemelkedem, és egy kis házat látok meg egy közeli völgyben. Leereszkedem elé, s belépek. A ház közepén embermagasságú tűz ég.
- Megtisztít " érzem magamban"

A láng elé állok, hogy belelépjek... Látom, Jézus jelenik meg előttem, s kérdi:
- Mit gondolsz, mi ez?
- A tisztaság tüze.
- Hol van?
- Itt, előttem.
- Mielőtt belépnél, kérd meg Atyádat, mutassa meg neked a tisztaság tüzének igaz helyét.

Így fohászkodom: Kérlek Atyám, Teljesség Igaz Fényének Teremtője! Mutasd meg nekem a Tisztaság Tüzének igaz helyét!

Ekkor a hatalmas tűz eltűnik, s vele együtt a ház is. A völgyben állok, körülöttem zöld hegyek, s velem szemben Jézus mosolyog. Kérdi tőlem:
- Szerinted eltűnhet a Tisztaság Tüze?
- Nem, örök.
- Akkor neked kell megtalálnod, mert mindig lángol az, elolthatatlanul.
- Hol keressem?
- Ahová nem kell kivetítened, ahol mindig megtalálod!
- Bennem van!
- Igen. Szíved lángja az. A Szeretet Fénye, mely mindent megtisztít! Ne kívül keressétek! Magatokban találjátok! Hívjátok elő szívetekből, s teremtő erőtökkel tegyétek lángoló tűzoszloppá, mi körbevesz és megtisztít titeket. Mindez Bennetek van, vegyétek észre! Itt van Isten is, mert Bennetek él, és minden Benne létezik. Akkor miért kívül kerestek és láttok? Ha megtaláljátok magatokban, akkor lesz a Teljesség tiétek, s belőletek ölel körbe titeket, szívetekből sarjad ki egysége.

Lássátok, mi Bennetek él Atyátok által! Növeljétek meg Szívetek Lángját, hogy tisztító tűzként ölelhessen körbe titeket.
Figyeljetek szívetekre, s lássátok ott a Szeretet Lángját! Lássátok, ahogy ez a láng egyre nő bennetek, s engedjétek, hogy túlterjedjen rajtatok. Lássátok, ahogy körbeölel, s lángol körülöttetek, bennetek, rajtatok át. Belőletek ég, s mégis ti álltok benne.
Lássátok, ahogy leéget rólatok, s kiéget belőletek mindent, mi gátat szabhat a szeretet áradásának. Megtisztít minden érzést és gondolatot. Tisztítja testetek és lelketek, mely felszabadul, könnyűvé, fénylővé válik. Mindent megvilágít, megtisztít, ragyog mindenen át, a Szeretet Lángja! Bármikor megtaláljátok szívetekben!

Ezután egy erő visszahoz és érzem megtisztulva és feltöltődve kezdhetem a napot...
Köszönöm a tanítást.


http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/ 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.01.10 19:59 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#2317
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Pusztai Orsolya írásai 9 éve, 8 hónapja  
Ismerd fel a SZÍVed HANGJÁ-t

Kérdésem van...így a válasz keresésére indulok...meditációban.

Szívem Igaz hangját keresve egy olyan érzés jár át, ami semmihez sem fogható. Mintha megszűnnék külön létezni: se én, se hang, se érzés, csak semmi. Mélyen szívembe merülök...

Kérem szívemet nyíljon meg arra a dimenzióra, hol kérdésemre választ kaphatok.... Egy hatalmas fényesség tárul ki előttem, melyből egy fénylő alak lép elém, megszólítva engem:

- Üvözöllek, a szív hangjának mestere vagyok.
- Mi a szív hangja?
- A szív hangja a lélek szava. Isteni szó, mely szíveden át hallik, s átjárja egész testedet, mert minden sejtedben benne rezeg. Ezt halld meg, ha szól!
- Hogyan hallható mindig?
- Tisztán és nyitva kell tartanod szívcsakrádat, s egész testedben tudatosan figyelned kell lelked rezdülését szíveden át.

- Imában, meditációban szoktam elsősorban hallani, de lehetséges ez minden emberi szituációban? (személyes megjegyzés: tudatos odafigyelés után, egyre gyakrabban kapcsolódhatsz hozzá akármilyen szituációban)

- Úgy tudhatod, ha kizárod mindazt, mi nem az, s csak az igazságra hangolódsz.


A mester int és hangokat hallok magamban, de most a fejemben. Hangos, utasító, meggyőzően szóló, erőteljes hangokat. Olyan e hang, mind ami teljesen biztos abban amit mond, kétségek nélkül.

Majd alig hallhatóan szól egy másik lágy hang a szívemből: "ez a parancsoló hang nem isteni szó -ego."

Majd csend...
Ekkor nagyon kis rezdüléseket érzek testemben mindenhol. Halvány, finom érintések. Honnan jönnek? Figyelem őket. Átadom magam a rezdülések hullámainak, mik szívemhez vezetnek. Innen indulnak. Finom, lágy hangok. Nem utasítók, hanem szeretettel szólók. Isteni Igazságok vibrálnak bennük. Annyira magától értetődően tiszták. Átadom magam szavuknak, olyan, mintha dúdolnának. Dallamban beszélnek, ritmusban szólnak. Nem csoda, hogy füllel nem hallhatók. A szív rezgéseire és csatornájára vannak behangolva! A sejtek, és az atomok szintjén rezegnek.

- A tested rezdüléseire figyelj " szól újra a mester" és vezesd azokat vissza szívedbe. Hangolódj rá szavára. A szívközpont a vevő, a sejtek az erősítők, s az érzések a fordítói lelked hangjának. Figyelj szívcsakrád egyenletes és tiszta forgására. Tisztítsd szeretetsugárral. Kérj engem, s én elküldöm a tisztító sugarat, de elég az is, ha a csakrádba hívod vizualizációval. Majd figyeld az apró és lágy jeleket, miket pulzál szíved, lelked áradásából. Vezesd át lelked hangjait szíved szavaiba, hogy feltárulhassanak előtted. Hagyd, hogy elöntsék testedet, s megnyilvánulhassanak igaz Isteni érzésben vagy gondolatban. Légy hajlandó a hallásra! Légy vevő a vibrációra! Légy nyitott a szóra!

Ezzel meghajol előttem és többet nem szól. Megköszönöm én is tanítását összetett kézzel és hálát adok mindazért, mit kaptam.
Köszönöm a tanítást.

Figyeljünk tudatosan szívünkre és minden rezdülésünkre, hogy felismerhessük magunkban az Igaz Isteni Hangot, mely lágyan halk, szeretetteljes, jó érzéssel tölt el, kétségek nélkül.

Kell egy kis idő a belső hallásunk behangolására, de érzéseink és cselekedeteink visszaigazolnak bennünket.

Hallásra fel!
http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/ 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.01.27 12:32 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#2344
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Pusztai Orsolya írásai 9 éve, 8 hónapja  
Az isteni energiák leáradása

Új energiák érkeznek folyamatosan a Földre. Ezeket az arra fogékonyabbak fokozottabban érzékelik. Ez jelentkezhet fejfájásszerű nyomásban, főleg homloktájékon, vagy a fejtetőn. Megnyilvánulhat hirtelen hőmérsékletemelkedésben, mintha hőhullám öntené el a testet. De érezhetünk az egész testünkben forróságot, kimelegedést. Ekkor áradnak az energiák az Univerzumból irányzottan a Földre, s ekkor vagyunk képesek azokat koncentráltan befogadni. Ilyenkor egy rövid gyakorlatra (meditációra) lehet szükség, hogy az energiát lehorgonyozhassuk. Mikor a jeleket érzékeljük, tudatunkat fókuszáljuk az érkező energia befogadására. Érezzük meg áramlását és irányát, így vezessük szívünkbe. A szívben központosított energiát ezután árasszuk szét testünkben, majd azon túl vetítsük auránkra, s ha már abban is érezzük, küldjük tovább, s hagyjuk túláradni magunkon, környezetünkre, majd tudatosan küldjük le Földanyához, így horgonyozva le az energiákat. Legyünk vevők és továbbítók egyben!

Az új energiák befogadásához elég alvásra, pihenésre van szükség. A testet és a lelket ugyancsak fel kell készíteni az átalakulásokra. Ezért nagy szükség van az elegendő alvásra, ami átlagban legalább 7 óra ebben az időszakban. Ez személyenként változó, hiszen akik már bizonyos szinten rezegnek, nekik ennél kevesebb fizikai pihenés is elég, de ezt jelzi testünk.
Csak figyeljünk magunkra...

Ezeket az energiákat a magasabb dimenziókból szemlélve nekem így mutatták:

Felemelkedve a 7. szintre a Föld felé fordulok, melyhez az Univerzum meghatározhatatlan részéből (mintha az egészből "szakadna" ki) egy fénylő sugárral aranyló fény-energiagömb érkezik. Ez a gömb, a mélyéről olyan intenzív fénnyel sugárzik, mi leírhatatlan. A teljesség fénye, Isteni szikra. Ez a fénygömb először megáll egy pont felett, majd elkezd a Föld körül keringeni, egyre gyorsabban és gyorsabban, míg végül összeolvad, és nem látok mást, csak egy összefüggő fénysávot. Mintha a Földnek aranyöve lenne. Ekkor ez a fénysáv elkezd terjedni a pólusok felé, fel és le, míg be nem borítja az egész Földet egy aranylepellel. A bolygó körül egy fénylő gömb alakul ki, mely teljesen körbeveszi és sugározza magából az energiát. A gömb forgása, forgásiránya, fénye mindig az aktuális programtól függ, melyel az energiákat sugározza célzottan le.

Ekkor szólnak tanításképpen az angyalok:

- Ez az isteni Energia, mi körbeveszi Földetek, már régóta várja, hogy beteljesedhessen általa a változás. Rajtatok állt, képesek vagytok-e, és akarjátok-e befogadni energiáját s általa emelkedni s közelebb kerülni a Teljességhez. Ezek az energiák nagyon összetettek. Univerzális, mesteri, angyali energiákból áll e burok. Isten szentsége ragyog benne. Mivel többen a felemelkedés mellett döntöttetek, képesek vagytok ezeket a sugárzó energiákat befogadni és közvetíteni. Ezzel magyarázható a változás, mit érzékeltek. Ahogy változtok, rezgésszintetek emelkedik, tudatotok tágul, érzékelésetek is megváltozik. Alkalmazkodik ezen új valósághoz, s azt látod meg, mi veled harmóniában rezeg. Mint egy leendő anya, ki szíve alatt hordja gyermekét, lépten nyomon észreveszi, felismeri az áldott állapotban lévő nőket, akár nagy tömegben is. Mert rezgésük az anyaságban hangolódott össze. Lelkük képes rákapcsolódni erre az energiára. Ehhez hasonlót érzékeltek ti is. Azt veszitek észre, azt ismeritek fel, ami veletek harmóniában rezeg. Rögtön nyilvánvalóvá válik és feltárul előttetek. Ez új világotok kezdete. És ez lesz mindenkié, ki ezt választotta. Egyre több isteni jó mutatkozik meg. Ahogy ráhangolódtok a magasabb rezgésekre, úgy alakul át környezetetek, világotok számotokra. Ez nem azt jelenti, hogy a Földön majd minden nap materializálódott angyalokkal teázgathattok:), mert a Föld még nem emelkedett fel erre a szintre, de itt az univerzális térben, hol csak saját rezgéseid érvényesülnek most körülötted, már így láthatóak vagyunk. Szubsztanciánk így valóságos, ahogy a ti valóságotok is az, ahogyan rezegtek.

A Föld körül látható Fénygömb folyamatosan veszi és beépíti magába az érkező tanító-, tisztító- és átalakító isteni energiákat. Majd a beállított programja szerint "adagolja" azt a földi élettérbe minőségi és mennyiségi szintek szerint. Ezért aki kiváncsi a különböző energia lesugárzásokra, meditációban megnézheti most éppen milyen érkezik...
(forrás:Pusztai Orsi)
http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/


 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.02.11 10:56 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat