Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Pusztai Orsolya írásai (1 fő olvassa) (1) Vendég
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Pusztai Orsolya írásai
#3716
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Pusztai Orsolya írásai 6 éve, 5 hónapja  
..

A tudat szintjei - az önmagunkra találás lépcsőfokai 2.


Az előző cikkben megismerhettük az anyagi tettek szintjének tudatosságát. Lássuk, hová is léphetünk a fejlődés lépcsőjén ezután.2. A megélés szintjeEz a fokozat az emberi létezés aspektusainak megéléséről szól. Egyfajta viszonyítási mércét alakítva ki bennünk, mely alapjául szolgál majd későbbi személyiségfejlődésünkhöz. Ennek a lépcsőfoknak a megélése segít, hogy képesek legyünk másokkal kölcsönhatásba kerülni, másokat felismerni és magunkon keresztül értékelni. Ezek a tapasztalatok főleg a kapcsolatainkon keresztül valósulhatnak meg. Legyen az családi-, baráti- vagy szerelmi-, a lényeg, hogy találjunk közös pontot.

Ezen a szinten tanítónk az a kölcsönhatás, melyben az energetikai viszony felfedi érzelmi válaszainkat. A tapasztalás lehetősége itt a saját, vagy a másik érzelmének megélése által adott reakciókon keresztül történik. Meghatározó tanulnivalónk a viszonyulás, az érzelmi átélés és ezek felismerése, melyek elkísérnek bennünket utunkon. Ezzel az emberi élet szakaszain keresztülívelve, minden életkorban egy-két megélési leckét újra megismételve és azokat kijavítva fejlődünk e tudati szint tapasztalatai által.

E lépcső kapcsán még mindig az "anyagközeli" rezgések egyikén vagyunk, így a kapcsolatok is ezen tartományon belül alakulnak. Egyfajta érzelmi egocentrikus látásmód az mely elindít ezen a szakaszon. Az elején az ember még úgy hiszi, hogy a világ is azt érzi, látja és akarja, amit ő. Ezáltal belső érzelmeit, impulzusait vetíti ki a világra. Ezek hozzá visszatérve ösztönzések vagy gátak, belső képek formájában, érzelmi tanulásként, kapcsolódásként jelennek meg a tudatban.

Mikor ezek a minták jelen vannak, irányítani kezdik az érzelem alapú fantáziát úgy, hogy az hasznos is legyen. Amolyan érdekközösség-szerűen. Szeretlek, ha te is szeretsz, jó vagyok hozzád, ha te is teszel értem. Adok-kapok libikóka játék.

Ez azt jelenti, hogy a tanult szerepekből és emberi érzés-viszonyulásokból próbálunk egy saját érzelmi jelrendszert kialakítani, és azt az életünkben mint útmutatót alkalmazni. A gyermek is így tanul meg a tapasztalatok által különféle érzelmeket különböző emberek felé kimutatni.

- Ha anyut így szeretem, így fejezem ki az érzelmeimet felé, akkor ez fog történni. Pl. vesz nekem egy nyalókát.Ugyanakkor minden megtapasztalás és érzelmi átélés egy magasabb szintű látásmód felé tereli a lelket, tovább ezen a lépcsőfokon, a mélyebb megértés, a szeretet és elfogadás felé. Ahogyan megéljük e szint különböző távlatait, egyre inkább rájöhetünk erre.

A cél az a felismerés, hogy a kapcsolatok minősége önmagunk munkáján és megbecsülésén is múlik, nem az elvárásokon vagy azok másikra történő kivetítésén.

Tegyük fel magunknak a kérdést: Mi mit adunk bele? Mit teszünk érte? Gondolkodjunk el a válaszon.A tanulnivaló, a megélés minőségének irányítása. A saját érzelmek helyes értelmezése. Mivel ez a szint is főleg elme vezérelt, ezért nehéz rálelni egy magasabb rendű szeretetre magunkban, hiszen folyamatos ellenállásba ütközünk az ego által.

Ezen a szinten a lélek minden megélést hasznosít, a fizikai-anyagi világ energiáiból. A kapcsolatok is főleg az energiacserén és - szerzésen alapulnak. A felek kihasználnak minden lehetőséget a "feltöltődésre", ezért ebben a tudati periódusban gyakran fordulnak elő "viharos" időszakok. Jó kis "energiabomba" annak, aki mások rezgéseiből él. Sok kapcsolat szól itt az irányítás és alárendeltségi viszonyok megéléséről a fizikai érzelmek szintjén.

Minden megélés itt e tudati lépcsőn az érzelmi szintből indul el, hogy aztán a lélek választásai szerint alakulva tanítson. A lélek a megélésekből próbálja megismerni, felismerni önmagát, így biztosítva folyamatos lehetőséget a fejlődésre. Ha itt valaki képes megérteni, hogy az érzelmi viszonyulás saját döntési körben irányítható, azaz nem csak kicsikart reakciók által megélhető, akkor elnyerheti annak a felismerésnek az ajándékát, ami továbblépni engedi.Ez pedig az önszeretet. Az önbecsülés.Ez a felismerés, önmagunk elfogadása olyan tanulást eredményez, melyben a lélek rádöbben önmaga fontosságára és a kapcsolatokban való szerepére. A boldogság átélése folyamatos célként lebeg az ember előtt. Ebben van a próba. Képes-e a lélek megpillantani, ha csak egy röpke időre is, magában a belső megelégedettséget, mialatt a külsőt kergeti?

Ha igen, és ezt felismeri, jegyet vett a következő állomásig, feljebb léphet.

Folytatása következikSzeretettel

Pusztai Orsolya
http://kristalycsakra.hu/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2013.04.18 20:19 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#3719
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Pusztai Orsolya írásai 6 éve, 5 hónapja  
A hónap fontosabb napjai:Május 1. - Április végén érkező felkészítő erők aktiválták azt a fénycsatornát, melyen keresztül a kristálybeavatás kódjai érkezhetnek. Május első napja éppen ezért a Kristálykapu aktiválás kezdete, az Opálkapun való átlépés napja. Három-négy évvel ezelőtt az aktiválás előkészítő kódjait már magunkhoz vehettük a kapukon való átlépéskor (akkor már ezt az utat megmutatták). Most újabb erőkkel léphetünk át rajtuk magasabb frekvenciákra hangolódva… így újra megnyílt a kristály-út, csak egy magasabb szinten. Ha a mai naptól, az azt követő minden 3. napon átlépsz egy-egy kristálykapun, tudatosságod újabb energiáit ébresztheted fel magadban. Az átlépés utáni napokon engedd, hogy a befogadott erők áthangolhassanak a neked megfelelő módon.

Ehhez azonban először a kristálymeditációs teredet kell aktiválnod, ehhez a gyakorlatot itt találod:

http://www.kristalycsakra.hu/index.php/meditaciok1/197-kristalymeditacios-ter-aktivizalasa1

A Kristálykapu beavatás lépéseit és beavató-kódjait itt végigolvashatod, majd aktuálisan az adott napon meditációban lépj át a megadott kapun:

http://www.kristalycsakra.hu/index.php/aktualis-valtozasok/288-kristalykapu-beavatasMájus 3.
- A lélek szabadságának napja. Ezen a napon az első beavatás felszabadító ereje, a félelmektől való megszabadulás ígérete ragyogja át a lélekteret. Ez a szabadság hatalmas erőket mozdít meg a lélekesszenciákban, melyek, ha szívünk nyitva, képesek tetterővel támogatni bennünket vágyaink megvalósulásának útján. Fontos, hogy ezeket a vágyakat képesek legyünk lehozni a fizikai ember szintjére. Ebben Földanya áldása és segítő ereje is támogat, ha szívünkkel összekapcsolódunk szeretetével. A természet támogató energiáit legkönnyebben magában a természetben tudjuk magunkhoz venni. Érdemes tehát szabad levegőn tartózkodni, és csodálni szeretettel Földanya sokszínűségét.Május 4. - A 2. kristálykapu aktiválás napja, a Kalcit kapu belépési kódjai aktiválódnak. Ez az erő a negatív gondolatformák átalakításának rendszerét aktiválja. Ma figyelj a gondolataidra és vedd észre a téged hátráltató programokat, vagy automatikus reakciókat. Helyettesítsd őket szeretetteljes gondolatokkal és képekkel. Ma erőteljesek az érzelmi teremtés energiái, így bármit is szeretnél erősítsd meg egy pozitív érzelemmel.Május 5.
- Amikor a hónap és a nap száma a dátumban megegyezik, mindig egy olyan energiakapu nyílik, mely annak a rezgésnek fokozott energiát biztosít. Ilyenkor nemcsak a szám kódrezgése, hanem együttes hatása is érvényesül. Így ma az 5-ös és az 1-es (10) szám hatása erőteljes. Az ötös szám mágikus ereje, az Istenember és az Univerzum rezgéseit tartalmazza. Az ötödik elem az Akasha vagy Éter szent rezonanciája, így a szabad teremtés megvalósulása. Ez a számkód segíti megnyitni tudatunkat a megismerés vágyára, de ugyanakkor kitartó erőt biztosít, hogy az a tudást türelemmel tudjuk fogadni. Ez a számrezgés segít, hogy a dolgokat szabadabban, több szemszögből legyünk képesek meglátni.

Az egyes az egység isteni száma, a kezdet, a vezérlő erő. Ez a számkód segít, hogy önmagunkra hangolódva a bennünk lévő egyetlen igazság szavára hallgatva léphessünk tovább. Ma tehát magadba figyelve, az Univerzum támogató energiáit beengedve gondold végig, mi az, amit valójában szeretnél az élettől, majd engedd, hogy kérésed behívja a segítő erőket.

Ez a nap most az évben Anyák napjának ünnepe is, amikor az Istennői erők támogatását is élvezzük. Az anyaság misztériuma a bennünk élő Istennői erő (és itt nem számít a nemi identitás) felébredése, intuitív oldalunk megerősödése. Figyelj ma a megérzéseidre, mert jövőbe mutató üzeneteket hoznak.Május 7. - A 3. kristálykapu aktiválás napja, az Achát kapu kódjainak felnyitása. Ez a nap a lelki harmónia megtalálásának ideje, a bennünk élő hamis képek, hátráltató erőinek elengedése. Tudatos figyelemmel segítheted ezeknek a hiedelemrendszereknek a feltárását magadban. Ha figyelsz magadba, akkor észreveheted azoknak a sorsfordító eseményeknek a megjelenését az életedben, melyek lehet, hogy apró dolgoknak tűnnek, de olyan átformáló erejük van, melyek segítik további fejlődésedet. Légy tudatos figyelemben!Május 10. - A 4. kristálykapu aktiválás napja, ugyanakkor Újhold istennői rezgéseinek behatása. Energiáink kinyílnak és elkezdjük az élet támogató oldalát megérezni, a korábban behívott segítő fények most tudnak szétáradni bennünk. A kristályaktiválás egy következő szintre lép az Isteni Szeretetmező aktiválásával. A Smaragd kapu beavatása segít a bennünk lévő isteni békére találva, Ön-Magunk lennünk.Május 11.-12. - Ez a két nap most együttes erőben vibrál. A 11-es mesterszám ereje és a 12-es az isteni ciklusosság szent száma segít megnyitni energiaterünkben a magasabb rendű minőségeket. A megismerés vágya addig lesz bennünk, míg annak rezgését egy magasabb aspektusba emelve meg nem értjük az összefüggéseket.Május 13. - A 5. kristálykapu aktiválás napja, Zafír kristálykódok beáramlása. A mai napon a lélekterünkből olyan önvád energiák szabadulnak fel, melyek nehezítik a szabad felelősségvállalást emberi életünk terén. Ha a mai napon régi érzések, önmagadat elmarasztaló képek, események jelennek meg benned, akkor tudatosítsd, hogy szeretnének elmenni tőled és szeretettel, megbocsátással engedd el ezeket az energiákat. Érezd, ahogyan könnyebbé válsz az elengedéssel.Május 16. - A 6. kristálykapu aktiválás napja. A Jáde kapu kristályenergiái segítenek, hogy lelkünk bátorságát magunkba engedve felvállaljuk önmagunkat emberi életünkben is. Ha átadod magad a kristályerőnek, képes leszel olyan önzetlen cselekedetekre, melyek a magasabb tudatosság fényeiből táplálkoznak.Május 19.
- A 7. kristálykapu aktiválás napja, a hiedelmek feloldása a Rubin kapu energiáiban. Ez az erő segít, hogy EGY-ségben érezd önmagad a Teremtés minden dimenziójában. Ma sokszor szembesít téged szellemi öntudatod azokkal a benned lévő gátakkal, amik miatt kevesebbnek vagy éppen többnek érzed önmagad másoknál. Ha figyelsz ezekre a jelekre, láthatod, hol „csúszott el” az értékítélő rendszered. Tudatosan visszaállíthatod az Egész-séges szintre.Május 19-20. - Pünkösd napjai… Nem véletlenül zárja le ez az erő a 7. kristálykapu hangolását, a HIT szent erejében. Pünkösdkor a Szentlélek Tűzfénye kapcsol össze bennünket az EGY-SZÍV rendszerével, melyben elfogadjuk Istennel való közösségünket. A pünkösdi szent erő segít a megértés igazságával egyfajta belső mesteri beavatás részesévé válnunk. Ez a Szentlélek leáradásának és az Áldás elfogadásának időszaka. A Szentlélek maga a tiszta isteni erő, a megnyilvánító Akarat létrehozója a befogadás által… Ezt a befogadó erőt tárja fel bennünk, melyen keresztül a saját akaratunkban kinyilváníthatjuk az istenit! Így ölel át mindannyiunkat az isteni Akarat és Kegyelem Fénye. Olyan lélekkapcsolat alakul ki ezen a két napon az emberek között, mely az EGY LÉLEK isteni Fényébe emel mindenkit. Ez egy áhítattal teljes érzés, mely olyan, mintha itt is lennél, meg nem is... Egyszerre nagynak és aprónak is érzed magad. Csak engedd, hogy beleolvadj a Szentségbe, ami körbeveszi most a Földet, hogy megérezhesd, mit jelent a minden és mindenki EGY. Ez a beavatás felkészít téged a következő kapun való belépésre…Május 22. - A 8. kristálykapu aktiválás napja, új szintre lépés, életerő aktiválás. A Fluorit kapu beavató kódjaival olyan terek nyílnak meg bennünk, ahová eddig elrejtettük identitástudatunkkal kapcsolatos félelmeinket. Ha átlépjük a kapu feloldó terét, új erők szabadulhatnak fel a kötöttségek alól.Május 25. - A 9. kristálykapu aktiválás napja, és Telehold energiáinak támogató ereje hatja át a teret. Ez a nap az erő napja. Ma minden felerősödik akár jó, akár kevésbé jó bennünk és körülöttünk. Fontos, hogy figyeld a reakcióidat ezekre a dolgokra, mert ott vannak benned gátak, ahol túl hevesen reagálsz… Ma az Akvamarin kapu terébe lépve, átadhatod magad az isteni Akarat rezgéseinek. Szellemi vezetésed elfogadva átadod magad a Gondviselés védelmező fényeinek. Engedd megtörténni!Május 28. - A 10. kristálykapu aktiválás napja, az Aranykapu terének feltárulása. Most beavatást nyerhetsz Önvalód tiszta isteni tudatosságába, természetesen azon a szinten, ahogyan te készen állsz rá. Fénytesteiden keresztül most megérezheted azt az egységes létezőt, aki jelen vagy, fénylő tudatodban a Teremtésben. Ha kitárul előtted az aranykapu és belépsz rajta, csak légy jelen és köszöntsd Önmagad Isteni fényét! Áldás rád!Május 30. - A mai napon a beavatások lezárása történik. A megkapott kristályfrekvenciák kódjai átrezgik testi, lelki és szellemi energiatereinket és behangolják aurarendszerünk és erőközpontjaink frekvenciáit a megélt új szintekre. A mai naptól ezekkel a kódokkal rendelkezel, ez az új alapod a további fejlődésedhez. Ma érdemes felajánlást tenni, hálaimát mondani mindezekért a kegyelmekért.Május 31. - A hónap utolsó napján felkészítő és harmonizáló energiák érkeznek hozzánk. Olyan erőkkel vérteződhetünk fel, melyek segítenek magunkban meglátni a jobb lehetőséget és beszólítani az azokat segítő energiákat. Ma ha teheted pihenj sokat és engedd, hogy csak átjárjanak az energiák.Csodás kristálytudatosodást mindenkinek!Áldással: Pusztai Orsolya

Kristálycsakra
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#3723
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Pusztai Orsolya írásai 6 éve, 4 hónapja  
.

2013. Június - Lélekébredés

A hónap mantrája:

LELKEM FÉNYESSÉGE SZÍVEM RAGYOGÁSA

ÖSSZEKÖT MINDENNEL LÉTEM VALÓSÁGA!Június hónap a lélekben való egyesülés ideje. Ez az időszak a lélekkapcsolatok rendeződése és kapcsolati szálaink megtisztításának hónapja. Lélekcsaládunk, akikkel fejlődési utunkat járjuk és segítjük egymást inkarnációkon át, most összekapcsolódnak velünk egy új minőségben, tudatosabban.

Ezt a kapcsolatot sokszor érezzük, mikor valakire azt mondjuk: "rokonlélek". Tudjuk, hogy valahogy hasonlóan tapasztaljuk, látjuk a világot és érezzük egymás között a szeretetteljes megértést. Ezek a találkozások segítenek megértenünk, milyen fontos, hogy egymást segítve és elfogadva éljük meg az életünket.

Ezek a találkozások nagyon fontos eseményeket indítanak el az életünkben. Látszólag talán meg sem értjük, fel sem fogjuk, de lelkünk emlékszik, és elindít egy megvalósulási folyamatot az energiarendszerben. Minden fizikai eseményt megelőz egy gondolati és érzelmi teremtés, mely annak folyamatát irányítja. Ez a folyamat nemcsak tőlünk függ, de minden velünk történő lelki kapcsolódástól is. Egy esemény megélését minden lélek a saját tanulnivalója és tudati fejlettsége szerint érti meg, miközben minden történéssel magunkat és másokat is segítünk a tudatosodásban.

Ha ezt megértve, "a minden mindennel összefügg" univerzális törvényét szem előtt tartva lépünk bele adott helyzetekbe, minden embert lelki lényként megértve, az átélések tudatos tanulássá válhatnak.

Ebben most Uriel arkangyal, a lélekcsaládok őrzője, az Akasha Krónika beavatott mestere segít bennünket.

Egyik szellemi találkozásunk alkalmával beszélt a lélekcsaládokról. Ez az üzenet most aktuálisabb, mint korábban bármikor:


Uriel arkangyal üzenete a lélekcsaládokhoz

Én a Fény hordozója üdvözöllek most benneteket! Földi mesterek, figyeljetek szavamra!

Azért vagytok itt és most, hogy felismerjétek a Fényt, mit ti is hordoztok Magatokban! Nem késlekedhettek tovább a felismerés útján, mert kijelölt célotokhoz kell érnetek!

Ez a cél egy olyan találkozási pont, hol a lélekcsaládok egyesülnek!

Mit jelent mindez?

Hogy erőtöket és Fényeteket összeolvasztva az Egy-Család erejével hattok ezután!

Mire is vállalkoztatok?

Mikor elindultatok utatokra, EGY-séges lélekként döntöttetek. NAGYLÉLEK EGY-ségben. Mind Egyként- Egyek léteztetek a lélektérben, melyet a szellemi teremtés hozott létre. Feladataitokat így határoztátok meg – EGY-ségként. A tapasztalás és a tanulnivaló mennyiségének arányában Nagylélekként döntöttetek arról, hány részre osztjátok Egységeteket, hogy minden tapasztalást megélhessetek, és minden feladatot beteljesítsetek.

De te mindez vagy! Minden lélekrészt Önnön EGY-ségedből hoztad létre: Lélekcsalád lettél! Lélektestvéreiddel együtt oda inkarnálódtatok, ahol a rátok bízott feladatot a legjobban elvégezhetitek és a szükséges tapasztalattal leginkább gazdagíthatjátok a Nagylelket. Ez lehet térben, időben és dimenzióban egyező vagy eltérő megnyilvánulás. De a kapcsolat mindig ÉL köztetek. Sosem szűnik meg áramlani közöttetek az energia. Azok a lelkek, kik tudatosan tartják fenn a kapcsolatot lélekcsalád-testvéreikkel, segítik őket a fejlődésben saját tapasztalataikkal és tudásukkal. Így gyorsítva fel a lélekfejlődést.

Míg minden lélekrészed el nem végzi feladatát, nem lehet teljes a családegyesítés!

Most már mindannyian elértétek azt a szintet, hol tudatosan segíthetitek Önmagatok lélekrészeit. A lélekcsaládok együttes energiái felléptek a következő szintre. Létrejöhet a családegyesítés fázisa. Mindehhez azonban tudatosan kapcsolatba kell lépnetek testvéreitekkel! Lélekenergiátokat Önmagatokhoz kell hívjátok és Központotokon keresztül kell eljussatok lélekrészeitekhez.

A Nagylélek központi Egysége a Lélektér azon pontján található, ahol a Teremtés a Nagylelket létrehozta. Itt van Minden Lélekenergia, ami áthatja a lélekcsalád tagjait. Ide érkezik, és itt tárolódik minden. Lélekőrzők " olyan lélektestvéreitek, kik nem választották az inkarnálódást, hogy itt láthassák el feladatukat "figyelik és továbbítják a szükséges energiákat a lélekrészekhez. Vannak olyan lélekrészeitek, kik ezt tudatosan fogadják és vannak kik tudatosan nem érzékelik, de terükben benne rezeg. Ők hasznosítani akkor tudják ezt az energiát, ha felismerik.

Most az egyesítés feladata következik. Minden lélekrészetek arra törekszik, hogy felismerje önmagát a Nagylélek-családjaként. Tudatosítsa magában az összetartozást és ezáltal hozzáférhessen a lélekenergiák Egységes Fényéhez.

Ti, akik tudatosan már érzitek ezt, nektek tennetek kell ezért az egyesítésért! Fel kell emelnetek tudatotok Fényét abba a lélektérbe, hol az Őrzők már várnak benneteket, és Egységes erővel segítenetek kell a többi lélektestvéretek fejlődését.

Hogyan segíthettek?

Tudatosítanotok kell lelketeket! Önmagatokként kell felismernetek! Ezzel a felismeréssel léphettek be abba a térbe, honnan elindulva eljuthattok a Nagylelketek Központjába. Lelketek vezet majd benneteket Önmagatok útján. Ha belehelyezkedtetek lelketekbe, az ő energiáin át eljuthattok oda. Tudatosan, felelősségetek és feladataitok felvállalása mellett fel kell vennetek a kapcsolatot lélektestvéreitekkel. Ha kijelentitek, hogy készek vagytok az Egyesítésre, az őrzők megnyitják az energetikai kapukat azok felé a lélektestvéreitek felé, akikkel a kapcsolat létrehozható. Ez lelketek tapasztalatain, felkészültségén, tudatos felismerésein múlik. Ahol segíthetitek Önmagatok fejlődését, ott tapasztalataitok átadhatók. A kapcsolat tudatossá válik.

Ahol a feladatok megélését befolyásolnák az energiák egyesítése, ott nem nyílik meg a tudatos kapcsolat, de Nagylélek szinten minden információ tárolódik. Ha ez a lélekrészetek is eljut a felismerésig, akkor tudatosan fejlődhet az Együttes lélekenergiák segítségével.

Hol a kapcsolat lélekszinten létrejött, az energiák egyesülnek. Mindazon lélekrészek így már az őket eggyé kapcsoló lélekenergiákkal rendelkeznek.

A tér-idő kapcsolat fölé emelkedett tudatosságú lélekrészek így bármikor lehívhatják egymás tapasztalati tudását.

Ahol a kapcsolat fizikai szinten is létrehozható, az energia-kapcsolódás által emberi tudatossággal is felismerik egymást a lélektestvérek. Így minden szinten együttműködve segíthetitek Önmagatok fejlődését és egyesülését!

Ezek a fizikai kapcsolatok sokatoknál már létrejöttek, de sok testvéreteknél még csak a hangolás fázisában tartanak.

Minden kapcsolat akkor jön létre, mikor az energiaszintek összhangja a megfelelő rezgésbe lép. Ezt tudatos önfejlesztéssel segíthetitek. Erőltetéssel nem juttok előre, csak az elfogadás megértő ereje mutat nektek utat.

Ismerjétek fel magatokat lélekben, hogy másban is meglássátok családotokat!

Jó munkát az egyesített lélek erejében.

Uriel vagyok, a Fény hordozója a FÉNY-ben!A hónap FényDNS aktiválása a 6. szál. Ez a beavatás segít, hogy lélekcsaládunk rezgéseire ráhangolódva, szívünkön át összekapcsolódjunk velük a szeretetben. Ez az összekapcsoló erő olyan szeretetteljes energiákat szabadít fel bennünk, mellyel megértjük együtt létezik minden és mindenki a Teremtésben.A 6. szál Lélekmagunk, lélekcsaládunk, szellemi minőségünk kódjait tartalmazza.

Ebben a Fényszálban vannak kódolva mindazok az információk, melyek származásunkat, rendbeli hovatartozásunkat, csillag-családunkat és egész univerzális kapcsolatrendszerünket átfogják. Ebbe beletartoznak mostani, emberi családi kapcsolataink is.Ez a hónap végigvezet minket emberi kapcsolataink emlékezetén, hogy helyrehozhassuk amit eddig elmulasztottunk. Amíg emberi kapcsolatrendszerünket nem látjuk át, addig lélekkapcsolataink sem lehetnek tiszták.

Benső vezetőnkre hallgatva, szeretetünkkel megtisztíthatjuk és újra élővé tehetjük emberi és lelki kapcsolatainkat.

Csodás kapcsolódást!
http://www.kristalycsakra.hu/index.php/aktualis-valtozasok/298-2013-junius-lelekebredes
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2013.06.04 19:44 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#3724
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Pusztai Orsolya írásai 6 éve, 4 hónapja  
.

A hónap fontosabb napjai:

Június 1. - A nagylélek erejében kapunk most üzenetet szívünk által. Az a fényszál ami összeköt minket minden lelki dimenziónkkal és inkarnációnkkal, Nagylelkünkben egyesül. A Nagylélek nem más, mint az a lelki tudatosság, fényesszencia, melyre megszülettünk a Lélekóceán egységéből, hogy szellemi önvalónkkal összekapcsolódva megélhessünk a létezés alacsonyabb rezgésű (fizikai) dimenzióit. A nagylélek tartalmazza minden eddigi tapasztalatunk és tudásunk információját és egyesíti minden inkarnációnk energiáját. Most ezzel a lélekközpontunkkal összekötő, szívünkből kiinduló fényszálon át kapunk erőt és tudást.

Hogy testetek-lelketek összhangba hozzátok, s a kapcsolódást megvalósíthassátok, egy imát mondjatok el szívetek fényében, mi egységbe hoz titeket Isten erejével:

Nagylelkem az Égben, Szellemi Létem

Hívom erőmet - kapcsolódj Most Vélem!

Tiszta fényességem engem átrezegjen

Egyesítve lelkem Fent a Nagylélekben!

Tisztaságom okán, mi rajtam áthatol

Létrejön az Eggyé válás a lelkemben itt és most!

Így legyen!Június 2. - Lélekrészek harmonizálása kezdődik. Ez olyan testi érzetekkel is járhat, mintha belül hullámzó energiák (kicsit hányingerszerű érzés is lehet) áramlanának fel és le. Ez a harmonizálás a bennünk működő és a nagylélekben információként számon tartott emlékrezgések síkjait hozza egységbe. A sejtekben eltárolt érzelmi rezgések keltik éppen ezért ez a furcsa áramló érzést bennünk. Bennünk vibrál ma egy olyan benső dallam, melyet lelkünktől kapunk szívünkön át. Ha ezt dúdolgatjuk, segíthetjük a folyamatot.Június 6. - A szeretet feltöltődésének napja. Ma a lelkünk olyan szeretet-esszenciával töltődik fel, melyet Nagylelkünk küld hozzánk. Energiaterünk, aurarétegeinkbe és erőközpontjainkba most szeretetfény áramlik. Ez egyfajta furcsán felemelő, lebegő érzéssel párosulhat. Nyissuk meg a szívkapukat és engedjük áramlani a szeretet érzését bennünk.Június 8.
- Újhold ereje tölti be a teret. Segít megnyitni lélekkamránk azon részeit, ahonnan már felesleges energiák távozhatnak. Ha tudatosítjuk ragaszkodásainkat, felismerjük belső ellenállásunkat a változással szemben, sokat tettünk magunkért az elengedés meggyorsítása terén.Június 9. - Olyan energiakapuk aktiválódnak a térben (az országok felett), melyek minden nemzet kollektív gondolati és érzelmi terét hivatottak tisztítani. A nemzeti öntudat felébresztésének fényei járják át a "levegőt". A kapuk a Krisztusfény-háló szeretetteljes és megbocsátást segítő erejét horgonyozzák minden ember auraterébe. Így magunkon keresztül, saját tisztulásunkkal segíthetjük nemzettudati terünk fényesedését.


Június 10-11.
- Ez a két nap összekapcsolódik energiában. Hétfőn egy olyan folyamat indul el a szívtérben, mely lélekkapcsolatunkon dolgozik. Szívcsakránkon át nyílik lélekkapunk. Ha a kapuban akadályok vannak, nem tudunk a lelkünkkel élő kapcsolatot teremteni. Az első napon ezért az akadályok feloldása és szívünk megnyílása kezdődik. Majd ennek a folyamatnak a következő lépésként a lélek és a test közötti energiaáramlás indul meg. Ezért ezekben a napokban és utána is érzékelhetünk mellkas tájékon nyomást, örvénylő forgás-szerű érzéseket, vagy hirtelen felbukkanó, sehova nem sorolható érzelmeket. Ez mind a tisztítás jele lehet. Ha megtisztult a csatorna szívünkben, akkor hullámszerűen törhetnek ránk kellemes, melegedő érzelmi energiák, melyek már lelkünktől érkeznek a nyitott kapun át hozzánk.

Segíthet szíved megnyitásában a szívvirág meditáció (szöveg):

http://www.kristalycsakra.hu/index.php/meditaciok1/268-sziv-virag-meditacio

Érdemes elvégezni a szívtisztító meditációt is, Raffael arkangyal vezetésével (mp3-csak bejelentkezés után tölthető le):

Utazás szívünk templomábaJúnius 15. - Szeretetangyalok érkezése, fénymagok elültetése. Ma egy nagyon különleges szellemi erő hatja át a teret, és ez néhány napig érzékelhető lesz. A szeretet fénylő dimenzióiból angyalok érkeznek hozzánk, hogy tiszta szívünkbe elültessék azt az ajándékot, fénymagot, melyet a Kegyelem által, most mindenki megkap. Ez a mag rendeltetésünk és feladatunk segítője, de csak annyira fog kinyílni, amennyire tudatosan vállaljuk az életünket, rendeltetésünket és a vele járó felelősséget. Ma érdemes végiggondolnod a benned rejlő, benső késztetéseket, és hittel kijelentened, hogy elfogadod a felsőbb Akarat vezetését és vállalod küldetésedet.Június 19. - Energiaharmonizálás történik a fizikai és lelki síkok között bolygószinten. Most Földanya a kristály/ásványvilág " növényvilág " állatvilág energiáinak kiegyenlítését segíti, miközben Éntudatunk mindehhez alkalmazkodva emberi erőink egyensúlyba hozatalát végzi. A tudathangolásokkal egy újabb szintemelkedés kezdődik a szellemi evolúció történetében. Ember és természet újra közelebb kerülhet egymáshoz.Június 22. - Az őselemi erők egyensúlyba hozatalának időszaka kezdődik. Fizikai és szellemi elemek együttműködése nélkül nem lenne anyag, egyensúlyuk segíti a Föld és minden élőlény fejlődését. Az emberi teremtés sokszor diszharmóniát okozott (és sajnos okoz a mai napig is) ezen elemek között olyan kísérletekkel, melyek agresszíven beleszóltak az egyensúlyi állapotba. A vegyi és elektromágneses hatások erőszakos alkalmazása a harmónia visszaállítására késztetik Gaiát, és a Föld fejlődését segítő szellemi tanácsot. Ezért egy Fénymártix energiát fognak kiépíteni a Föld éteri és asztrális szintjeire, mely levezetni és semlegesíteni hivatott ezeket az ártó rezgéseket. Ez a folyamat több hétig tart (még július elején is), és ennek részeként lelkünkkel mi magunk is létrehozunk egy hasonló mártixhálót lelki és fizikai energiarendszerünk között. Ezen háló felépülését segíthetjük, ha szeretettel gondolunk a Földünkre és magunkra, hálás szívvel elfogadva mind a szellemi, mind a fizikai életet!

Ma érdemes egy olyan meditációt végezni, melyben a Krisztusi hálón át, szívünk szeretetével bekapcsolódunk az őselemi harmóniába és annak szellemi fényével, lelkünk segítségével kivetítjük magunk köré ezt a szeretetteljes harmóniafényt.Június 23. - Telihold erői ma is különös fényekkel áradnak szét az éteri térben. Ez a fényenergia most nagyon alkalmas kristályaink feltöltésére. Ha tudod, tedd ki őket egy-két órára a holdfényre és kérd meg Holdanyát tisztítsa meg és töltse fel őket azzal az erővel, amire szükséged van a fejlődésedhez, vagy tisztulásodhoz (a kérést úgy fogalmazd meg, amire szükséged van). Ugyanakkor a Holdfény erőteljes ezüst-energiája részt vesz a Fénymártix "szövésében" is.


Június 24. - Gondolattisztítás kezdődik a lélektérben. Sokszor olyan dolgokat is gondolunk, melyek nem jótékonyak számunkra. Ezeket gyakran nem is tudatosítjuk, észre sem vesszük, de attól még gondolati képük már ott rezeg bennünk. Ezek az automatikus gondolatok aztán az ismétlésektől megerősödve olyan befolyással vannak ránk, amit kényszerítő gondolatként szoktam hívni. Nem is tudod honnan, egyszer csak egy gondolat jelenik meg a fejedben, ami nem is az adott helyzethez kapcsolódik, mégis érzékeled. Legtöbbször ezek magunkat vagy másokat minősítő, hitrendszeri töltettel rendelkező programok.

A mai napon ezen rezgések feloldása kezdődik a Nagylélek segítsége által.

A leggyakoribb negatív gondolati program az emberben: Csak akkor vagyok értékes, ha mások szeretnek és elfogadnak!

Amíg ilyen programok működtetnek minket, mások elvárásai szerint éljük az életünket és nem magunkért.

Meggyorsíthatjuk a tisztulás folyamatát, ha elvégezzük a Gondolatsapka gyakorlatot, melyet Jézus adott át számunkra.

Gondolattisztító meditációt (bejelentkezés után) itt meghallgathatod:


Június 27.
- Érzelemtisztítás napja a lélektérben. Ahogyan elindult korábban a gondolatok megtisztítása bennünk, úgy kerül sor most az érzelemprogramok tisztázására is. A ma induló folyamat a bennünk tárolt érzelmi programok negatív rezgéseit hivatott feloldani. Az érzelmi programok legtöbbször a vér-, és nyirokáramban keringenek bennünk "oldott formában". Az életet ezáltal olyannak látjuk és értékeljük, amilyen energiák áramlanak bennünk. A mai napon Nagylelkünk segít nekünk, hogy elengedhessük és kioldódhasson minden minket gátló érzelmi gát, amire már készen állunk. Ezek sokszor álmunkban is oldódnak, tehát lehetnek érzelmes, furcsa álomszakaszaink.

A leggyakrabb negatív érzelem az emberben a félelem!

Amihez ez az érzés kapcsolódik, azt nem tudjuk teljesen elfogadni, így nem is látjuk, értjük igazán. Ha kikerül a félelmi töltet az adott esemény vagy dolog érzelmi teréből, már egészen másként tudjuk befogadni.

Az érzelemtisztításban segít, ha a víz angyalait hívod szeretettel és megkéred őket az alábbi kijelentéssel:

- Negatív érzelmeimtől megtisztulni vágyom! Segítsetek angyalok és tisztítsatok meg engem. Elengedek magamból minden félelmet, alacsony rezgésű energiát, sötétséget, minden lehúzó tényezőt, rossz érzést és gondolatot. Mindezek helyét váltsa fel a Fény és a Szeretet. Mert a Fény és a Szeretet gyermeke vagyok, így isteni Fényként sugárzom!Június 29. - Akarati programok eltávolítása kezdődik a lélekvezérlés teréből. Nemcsak érzéseinkkel vagy gondolatainkkal, de túlzott akarati erőnkkel is képesek vagyunk gátakat, akadályokat rakni a saját utunkra. Mikor mindenképpen uralni, vagy irányítani akartunk egy helyzetet, akkor kényszerenergiákat tettünk az akaratunkat irányító vezérlésre. Ezzel lelkünk és Isten akaratának térnyerését gátoltuk magunkban. Ezek a programok az önérvényesítésben akadályoznak minket. Nagylelkünk most segít bennünket, hogy elengedhessük ezeket a kényszereket. Ez legtöbbször a testünkben a gerincünk mentén, hátul és a hasi területen tárolódik, de felhalmozódhat alkarban és lábszárban is.

Ezek általában olyan akarati programok, amik azt mondják bennünk: Minél gyorsabban, minél jobban és tökéletesen kell megoldanom minden helyzetet!

Ez aztán olyan kényszereket eredményez, melyek bántanak minket. Ma ezeket engedhetjük el, ha tudatosítjuk bennünk jelenlétüket.Június 30. - A hónap utolsó napján egy harmonizáló lélekfény tölti be a teret. Mintha kékesfehéren csillogó, rózsaszínes permet szórná be az auraterünket. Ez az energia mint egy fénypalást védelmező és segít további tudatosodásunk lépéseiben.Csodás lelkesedést mindenkinek!

Áldással: OrsiPusztai Orsolya

Kristálycsakra
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2013.06.04 19:54 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#3745
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Pusztai Orsolya írásai 6 éve, 3 hónapja  
.

A hónap fontosabb napjai

Július 1.- Az Ősforrás kapuja nyílik bennünk - ez egy olyan energetikai csatorna, mely összekapcsol lényünk magasabb tudatosságával, szellemi erőnkkel. Egyfajta belső tudás, meggyőződés, mely segít, hogy megértsük önmagunk isteni lényegét. Fénytengelyünkön keresztül történik az aktiválás, ami gerinccsatornánkra és vázrendszerünkre (mint fizikai antennára) is hat. Csontjainkban egyfajta furcsa bizsergés lesz tapasztalható.Július 4
. - Az újabb lélekmag hangolások kezdete. Ez év januárjában már frissítő kódok érkeztek hozzánk, melyek lélekmagunk frekvenciáit állították be isteni vállalásunk okán. Ebben a hónapban egy újabb aktiválás részesei lehetünk. Teremtő fényszikránk (lélekmagunk) olyan isteni tudást hordoz, mely az Ősforrás energiájával tölt be minket. Ez az erő a Szereteten át használható, mert az isteni Szeretet frekvencián kódolt. Alantas szándék ezért nem férhet hozzá, de így magunk sem, ha nem értünk a Szeretet nyelvén.Július 7.
. A krisztusi tudatosság Ősemlékezete kezdi el fénymagunk rezonanciáját ébresztgetni.

Ez bennünk furcsa érzésekkel és képek megjelenésével járhat. Előfordulhat, hogy olyan tisztán látunk meg egy korábbi jelenetet, eseményt az életünkből, ami eddig zavaros vagy érthetetlen volt, ami feltárja előttünk annak valódi tanító, segítő okát.

Figyelj ezekre a megjelenő képekre és kicsit érezd meg magadban tanításukat.Július 8.
- Újhold energiája egy fontos eseményt készít elő . Tudatos kapcsolódásunkat Fény-lényünkhöz, mely itt a Nap-kapun keresztül nyílik bennünk. A Nap-tudatunkhoz való kapcsolódás fényminőségünk felébresztése.

Ez már az ősi kultúrákban és a magyarság őstörténetében is jelenlévő volt.

Napunk olyan isteni energiákat áraszt ránk, melyek biztosítják az élet fennmaradását bolygórendszerünkben. Általa a Központi Nap átalakított és számunkra felhasználható sugarai áradnak. Ez a Központi Nap annak az Ős Univerzumnak a csillaga, mely elsőként jött létre, hogy mintájára olyan részeket hozzon létre, ahol az Univerzumok rendszere működik. Ez maga az isteni ÉLET!

A Nap energiája, Nap Apánk életet adó Fénye, mint isteni erő feltölti energiaterünket, táplálja Fénytesteinket, auránkat. Így auraterünkből, csakráinkon keresztül bárhová eljuthat bennünk. Mégis kapcsolati pontja elsősorban a hármas (Napfonat) csakránál található. Itt áramlik aranysárga sugara testünkbe, hogy segítse, táplálja életünket. Itt alakulnak át a Nap sugárenergiái erővé, határozottsággá, elhivatottsággá, bizonyossággá és kapcsolatokat segítő erőkké.

Ha szeretnéd magad feltölteni ezzel az ÉLET-tel, akkor hunyd be a szemed és lásd magad előtt vagy felett a Nap csodálatos arany gömbjét. Most kezdj el lélegezni, de úgy, mintha a napfonatcsakrád lenne a szád vagy orrod. Lélegezd be a Napból a fényt a hasi csakra területére, és érezd, ahogyan megtelik,

Mikor telítettnek érzed a hasi területet, képzeld el, hogy egy kis nap van ott benned, és sugározd szét a fényét a testedbe.Július 11. . A lélek-utak megtisztítása kezdődik Felsőbb Énünk és a szellemi segítők által.

Minden érzésünk, gondolatunk és kimondott szavaink is teremtenek. Vannak minket támogató, és vannak gátló teremtéseink. Amikor ezek az energiák megjelennek a világunkban, rögtön "kölcsönhatásba lépnek" a már ott létező mintákkal, erősítik, gyengítik vagy kioltják egymást. Ezek fejlődési utunkon is érzékelhetőek. Ahogy haladunk az önmegismerés útján, úgy találjuk ezekkel a teremtett dolgokkal szembe magunkat. Hogy egy példával éljek: a folyamatos önbizalomhiány úgy nyilvánulhat meg utunkon, mintha egy nagy gödröt ásnál, amin aztán valahogy át kell kelned (önbizalommal fel kell töltened) ahhoz, hogy továbbmehess. Míg meg nem tanulod, hogyan kell bíznod magadban és a Gondviselésben, újabb és újabb akadályok jönnek, hogy felismerj!

Amikor lélekút tisztítást kap valaki, akkor a tudatában egyfajta önmegismerő program fut végig, ami megfigyeli, milyen tanulnivalókat sajátított már el. A felismert leckék esetlegesen fennmaradó akadályait ilyenkor a kegyelem elengedheti.

Minden léleknek a teremtett világban van egy lélekösvénye, mely az adott lélek minőségéhez tartozik. Ez a lélekösvény dimenziókon és életeken át az Univerzum középpontjába vezet, oda csatlakozik, a Forrás Központi Szívébe, Isten Teljességébe. Erről bővebben itt olvashatsz:

http://www.kristalycsakra.hu/index.php/tanitasok/173-a-lelek-utja1Július 14. - Ez a nap nagyon erőteljes, mert a 7. isteni sík kristályfényei érkeznek a most nyíló kapun keresztül. Ezek az erők a bennünk rezgő kristályerőket szólítják meg. Ma érdemes egy kristályt magunknál hordani (természetesen előtte tisztítsd meg), hogy energiarendszerünkön át behangolódhasson.Július 17. . A kristályerők leáradása egy fénypiramis rendszer kialakulását kezdte el. A piramiserők összehangolása a Krisztus-hálóval folyamatos, és ennek bennünk is folyik egy harmonizáló programja. A krisztusi fényháló a mi energetikai rendszerünkben is megtalálható, mit fény merkaba. Ennek kristálypontjai a piramisfény energiával töltődnek most fel.

Ha teheted, minden nap egy kicsit csendesedj el, és csukott szemmel képzeld el magad körül ezt a fényháló rendszert. Érezd az áramlását és figyeld.Július 19. - A harmónia angyalai érkeznek a Föld energetikai terébe, hogy segítsenek egyéni és kollektív szinten az átalakulások elfogadásában. Mindenkihez csatlakozik most egy időre, egy olyan csodálatos angyali lény, aki segíti és energiarendszer szinten irányítja a hangolásokat a földi rendszereinkben.

Fogadd szeretettel szellemi segítődet és engedd neki, hogy az isteni akarat szerint segíthessen neked.Július 21.
- A Kundalíni erő ébredése. A teremtő potenciál egy olyan csatornája aktiválódik a Föld energetikai terében, Földanya fénycsatornáin át, mely hatással van a bennünk működő kundalíni energiára is. Ez a hangolás fokozatosan történik még több héten keresztül. Nincs más dolgunk, mint szeretettel figyelni magunkat és Szellemünk irányítására bízni az átalakulások levezénylését.

Az emberi testben folyamatosan energia örvénylik. Ez az energia biztosítja és tartja fent azt a létezéshez szükséges szintet, ami feltétele a fizikai életnek. Az energia több forrásból érkezik: fizikai, lelki és szellemi síkról. Ezek még további síkokra, dimenziókra tagolhatóak, attól függően, milyen energiaminták (pszichikai, érzelmi stb.) jellemzik az adott réteget.

Az emberi életenergia is több síkról táplálkozik, de az isteni teremtő erőt befogadó és felélesztő energiapálya a kundalini (a mindenkiben jelen levő kozmikus energia, amely az ezoterikus elgondolásokban a gerincoszlop végénél az ún. földcsakrában nyugvó összetekeredett kígyó képét ölti). Ha ez az energia felébred, és átjárja a testet, az ember tudata megnyílik, és isteni magasságokba emelkedik.

Akik a jóga tanítását ismerik, tudják milyen hatalmas erő is ez. Éppen ezért felelősséggel és körültekintően kell bánnunk vele. A felelőtlen kísérletezgetés ezzel az erővel olyan hatásokat válthat ki az emberi szervezetben, melyek felboríthatják az erőterek harmóniáját.

Ha a keresztcsonti vagy farkcsonti tájékon erős melegedést érzékelsz, akkor ajánlatos megtisztítani a csakrákat és feltölteni lényedet szeretettel, hogy a tudatos felismerések segítsenek ezen erő fokozatos és megfelelő felébresztésében.Július 22.
- Telihold ereje segít megértenünk önnön lényünk tökéletes és teljes voltát. Ahogyan a Hold arca kiteljesedik és fényesen ragyog, ugyanígy csillog bennünk isteni tudatunk ereje. A térben most szétáradó energiák ezüst fényszálakként borítanak be minket. Segítenek, hogy befogadóak legyünk a változásokra és, hogy isteni minőségünk még jobban érzékelhető legyen számunkra.Július 25. - Ma egyfajta belső átalakulás zajlik az emberünkben. A bennünk létező én-ek (amikkel eljátsszuk földi szerepeinket) tudatosítása folyik. Azok a szerepek jönnek elő bennünk, melyekben még fejlődnünk kell.

Például egy sikeres férfi esetében hasonló lehet: Hiába vagyok jó üzletember és használom remekül ezt az énemet, ha otthon apaként, a szülői énemmel egyáltalán nem tudok működni, a gyermekeim nem tisztelnek.

Ezek felismerését segíti az a belső átalakulási folyamat, ami most tudatosodik bennünk. Figyelj oda a reakciókra, amikkel válaszolsz adott szituációkban és próbáld megfigyelni, most éppen melyik énem aktív bennem? ( Sok én él bennünk: a felnőtt, a gyermek, a házastárs, a munkatárs, a barát stb. Mindegyiknek saját szabályrendszere és elképzelése van a világról, ezért érezzük néha, hogy nem is tudjuk kik vagyunk igazán.) Ha felismered melyik éneddel nem tudsz szeretetteljesen vagy felelősséggel élni, akkor azon a területen van még dolgozni valód.Július 29. - Ezen a hétfői napon csodálatos erők szikrázzák be a teret. Egyfajta fényeső hullik ránk, mely a Kegyelem által érkezik hozzánk. Tudatunk rezgéseit hivatott emelni egy magasabb frekvencia terébe. Ez a tudathangolás Ősemlékezetünk felébresztését és isteni Önvalónk megértését segíti.Július 30-31. - Július utolsó két napja a hónap hangolásainak egységbe hozatala, és 7. Fény DNS szálunk beaktiválása. Krisztus tudatunk ereje ma nagyon érzékelhető. Minden fényesen és tisztán ragyog, mintha mi magunk lennénk a tér, melyben minden nyilvánvalóvá válik.Csodás ragyogást lélekmagok!

Áldással: Orsi

Kristálycsakra

[/url]
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2013.07.05 23:29 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat