Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Pusztai Orsi által kapott égi üzenetek a dimenzióváltással kapcsolatban (1 fő olvassa) (1) Vendég
Ebben a témakörben a dimenzióváltásról és az azzal kapcsolatos tanításokról lehet olvasni. Nostredamus, Kryon, Kirael, Pió Atya, Nyirkai jóslat, 2012,Plejádok üzenete, próféciák stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Pusztai Orsi által kapott égi üzenetek a dimenzióváltással kapcsolatban
#3159
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Pusztai Orsi által kapott égi üzenetek a dimenzióváltással kapcsolatban 8 éve, 1 hónapja  
.

Egy lehetséges forgatókönyv az átminősülésre
2011.09.05
Az átminősülés egyik forgatókönyve


Meditációmban egy olyan térre vittek, ahol megmutatták a Föld felemelkedésének egyik lehetséges variációját.

Ez a látomás magának a Föld átminősülésének folyamatát tárja fel, megmutatva azt, milyen összehangolt, pontos és megtervezett szellemi munka szükséges minden változáshoz.

Megpróbálom hitelesen átadni, de mikor leírom a szavakat látom, hogy nem tudja a leírt dolog visszaadni teljesen az isteni Valóságot.

Ez a forgatókönyv az emberi tudatosság azon szintjén történik, amikor már képesek vagyunk félelmeink fölé emelkedve az Akaratot elfogadni. Ennek a menete és ideje változhat tudatszint és felkészültség szerint.
A szellemi segítők folyamatosan figyelnek és az adott helyzetnek megfelelően korrigálnak, de ha belegondoltok, nem véletlen ez a hatalmas spirituális robbanás és rezgésszint emelkedés az elmúlt 30 évben.

Az átmenet azért zajlik folyamatként és nem egy pillanat alatt, mert újra kell strukturálódnia azon rendszereknek, melyek az Új Föld dimenzionális terét "tartják".

A lehetséges lépések:

- Első fázisként egyfajta "álomba ringatnak mindenkit" ez lesz az elsötétítés. Erre azért van szükség, mert a Fény, ami itt tartotta a galaktikus rendszert, fokozatosan kivonódik a helyről. Kicsit olyan, mintha kiradíroznál valamit a papíron és újrarajzolnád… Ezért kell Önmagunk Fényét megtalálnunk, mert nem a rendszer fog már minket tartani, hanem mi saját magunkat!
Ez lehet, hogy kicsit furcsán hangzik, de nem félelmetes. Egyszerűen arról van szó, hogy fel kell ismernünk Önnön nagyságunkat és képességeinket. Bármi történik is velünk, szeretettel elfogadva és megértve tudjuk csak nyugodtan megtenni mindazt, amire vállalkoztunk. Előtte mindenkit a neki megfelelő módon felkészítenek feladata szerint arra, mit kell majd tennie. Belül mindenki érezni fogja a szerető bizonyosságot. A félelmek és kétségek csak addig tudnak irányítani bennünket, amíg mi azt hagyjuk, hiszen ezek nem az isteni Fény, hanem a saját teremtményeink, egos képeink.
Biztos lehetsz benne, ha szeretettel, figyelve és elfogadva jársz szellemi utadon, pontosan tudni fogod, mikor és miért történnek a dolgok - és részese lehetsz egy univerzális csodának, melyben számtalan angyal, fénylény, mester, galaktikus segítő vesz részt veled együtt, és melyet maga Teremtőnk, Mennyei Atyánk áldó keze irányít.

- Azt mutatták, hogy ezután, mikor a Fény elkezd a dimenzionális tér szélére húzódni, mint egy védőburok (egyfajta Fény-merkabát alkot), és a Föld körüli Krisztusháló szépen lassan "szertefoszlik", azaz a maga itteni dimenzionális rezgésében megszűnik. Kivonja energiáit a struktúrából és "megszünteti" az általa tartott térrezgést. Ezt egyfajta hideg, elhagyatott érzésként észleltem, miközben a forgatókönyvet néztem. Olyan érzésem volt, mintha védtelenné vált volna a bolygó egy pillanatra, de ez csak érzésben jelentkezett, mert figyeltem végig a segítőket körben állni. Láttam azt is, hogy számtalan Fénysegítő dolgozik folyamatosan az "átteremtésen". Az atyai fényburok továbbra is körülvette a dimenziót és az egész galaktikus teret, de ez már nem a Fényt hivatott árasztani, hanem a rendszert áthangolni.

- A következő fázisban azt mutatták, hogy a Háló áthelyeződik az Új Föld dimenziójába és a már ott létező szellemi mintába belehelyezkedve elkezdi magát kiépíteni az isteni Tervnek megfelelően (az Új Föld már létezik szellemi mintaként a Teremtés azon helyén, ahová emelkedik a többi rendszerrel együtt, de a belehelyezkedést energetikailag és teremtésileg is létre kell hozni). A Háló itt egy kristályrács-szerkezettel a Szeretet-mintázatot építi ki, egyfajta fluid energiából. Ez lesz az egyik tartópillére az Új Föld energetikájának.


- Először a Háló csak "láthatatlanul" kezd rezegni az emelkedett térben, hogy a teret teljesen áthassa a megnyilvánulás erőivel.

- Mindeközben a Föld további részei minősülnek át és a Földmag-háló rezeg feljebb ugyanúgy egy emelkedettebb erőbe, mit a Krisztusi energia. (Ez a Háló a Föld központi szívmagja, Földanya kristályszíve körül dobbant a Krisztushálóval összhangban és Földanya tisztulásának megfelelően küldte az emberi energiarendszerbe is az összehangolás rezgéseit.) Olyannak láttam, mintha ez az energetikai háló egyszerre csak ködszerűvé válna, és lassan elhalványulva párologna el, minősülne át. E dimenzió számára láthatatlanná válik és áthelyezkedik egy új energiamenőséggel az Új Föld emelkedett terébe a központi mag köré. Hasonlóan veszi fel a szellemi teret magára, ahogy a krisztusi háló tette és először itt is csak láthatatlanul, de berezgi a teret.


- Mindeközben a Földet továbbra is tartja az atyai védelmi rendszer!

- Mikor ezek a rendszerek az új helyükön "stabilizálódtak" (ez földi idő szerint kb. 1-1 nap), a Föld is átstrukturálódik. Földanya és a Földszellem összekapaszkodva egyfajta spirális táncba kezdenek, amivel a bolygót új helyére emelik. Ezt hasonlóan láttam, mint a többi rendszert: a Föld elhalványodik, mintha a teremtő Fény kivonódna belőle és a helyén egyfajta "üres tér" keletkezik. Ez a tér tisztulni kezd, és a helyét újraépítik az angyalok.


- Az új Föld energetikai rendszerében a Krisztusháló (Fénykristály-háló) új tere elkezd láthatóvá válni és megnyilvánulni - megteremtődött a hely.

- Ugyanez történik a Földmag-háló rendszerével is - létrejön a Szív-középpont.


- A Föld pedig egyfajta spirális pályán felemelkedve, lassan, a már őt tartó rendszerek közepébe helyezkedve megnyilvánul új helyén. A Földmag-háló és a krisztusi rendszer kristálytere befogadja és Fénnyel telíti át. A rendszerek összekapcsolódnak és egy teremtő Fényszikra beindítja kristályarany fénnyel a Létezés Új Életterét.

- Ezzel az ÚJ isteni REND életbe lépett és a Törvények beiktatták az Új Földet és lakóit. (3. nap)

A meditáció alatt a lelkeket, akik a Földdel együtt emelkednek nem mutatták, de kérdésemre elmondták a tanítók, hogy a kialakult emberi Fénytest struktúrák képesek a Föld átalakulását követni és új dimenzióba vele együtt átlépni. Ezért van az "altatás" folyamata, hogy az átminősülés tudati irányítását ne zavarja meg az esetleges félelmek rezgése.

Aki nem képes követni a rezgésszintet és az emelkedést, az az álomból a köztes térben ébred, ahol lelkét megtisztulni és regenerálódni viszik a fénylények.

Köszönöm a tanítást.

Pusztai Orsi
(kristálycsakra)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2011.09.05 20:04 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#3309
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Pusztai Orsi által kapott égi üzenetek a dimenzióváltással kapcsolatban 7 éve, 8 hónapja  
.
2012. Február - A fénylő érzelmek ereje
A hónap mantrája:

ÉRZELMEIM TISZTÁN ÁTRAGYOGNAK ENGEM

ISTEN SZERETETE FÉNYESEDIK BENNEM!


A múlt évben már elindult egy folyamat, mely az érzelmi testek tisztítását kezdte el bennünk. Sok felesleges érzelmi blokk szakadt fel és tudott eltávozni belőlünk. Most mélyebb rétegekben, lelkivilágunkban történnek meg az érzelmi gátak felszabadításai. A tiszta érzelmek ereje képes ledönteni félelmünk falait, melyek alacsonyan rezgő érzelmeket kondicionáltak bennünk.

Ez az időszak érzelmi tisztulásunkat és újrahangolásunkat hivatott segíteni, ezért ebben az időszakban sokkal érzékenyebbek leszünk, és lelkünk a szeretet erejében intenzív érzésekkel rezonál majd. Olyan önkéntelen megnyilvánulások törhetnek elő belőlünk, amiket nem igazán tudunk elmével megérteni... és talán mi magunk is meglepődünk saját reagálásunkon.

De ne feledd: sose bántsd magad semmiért, hiszen minden érzésednek, gondolatodnak oka van. Ezt az okot feltárva megértheted, miért viselkedsz így vagy úgy egy adott helyzetben. Ez a megértés segít téged, hogy változtass, ha úgy tetszik.

Ami mindig a te választásod marad az az, hogy igazából TE döntöd el, hogyan akarod érezni magad!


Te döntöd el, hogyan reagálsz egy helyzetre, egy emberre, egy gesztusra . Mit vonatkoztatsz magadra és hogyan értékeled érzelmileg a szituációt. Haraggal vagy elfogadással? Szemlélőként vagy elszenvedőként?

Mi dönti el az érzelem pozitív vagy negatív jellegét?

Minden érzelmi energiának töltése van, ezáltal elvesz vagy lead energiát. A negatív érzelmek a mi energiánkból táplálkoznak, mi hozzuk létre őket, fenntartásukat mi biztosítjuk, belőlünk élnek (elvesznek). Mi vagyunk az érzelmi akkumulátorok akikből táplálkoznak.

A pozitív érzelmek képesek hozzákapcsolódni az isteni energiák vonulataihoz, nem kell tőlünk energiát elvonniuk, sőt inkább táplálnak minket az Univerzum fényerői által (leadnak/átadnak számunkra energiát), hiszen az isteni frekvenciákon rezonálnak, abba kötnek bele minket is, azaz rákapcsolnak bennünket az isteni akkumulátorra, így erősítenek.

Érzelmi testünk rengeteg információt, érzelmi képet és programot tartalmaz. Ezek a képek az érkező impulzusok hatására rezonálni, éledni kezdenek és rezgésükkel érzelem létrehozására késztetnek bennünket agyunk által. Az emberi test így érez.

De létezik bennünk egy magasabb, szellemi frekvencián működő érzelmi rendszer is, ami isteni Szívünkön keresztül működik, úgymond kikerülve az elme befolyásoló hatását.

Most ennek a rendszernek a behangolása folyik.Ahogyan a 2012-es évről szóló előzetesben szerepel, ez az időszak:

Az érzelmi erők hónapja, melyben megtanulhatunk isteni érzelmeink által vezérelten élni. Ezek olyan magasrendű energiákkal átitatott erények, melyeket fel kell fedeznünk önmagunkban. Ezek nem ragadnak le a földi ember érzelmi rezgéseinél, hanem kiemelnek bennünket erről a szintről, hogy tiszta felismeréseket tehessünk. Februárban 3 teljes hét van. Ugyanakkor van egy hosszabb előkészítő és levezető periódus is benne. Lesz időnk felkészülni és kiértékelni megéléseinket. A három hét alatt olyan alapenergiák segítenek, melyek szívünk által megmutatják az isteni nézőpontokat. Találkozunk majd emberi és szellemi megoldásokkal is.

A hónap energiája: az ÉRZELMI TISZTASÁG ereje, mely felemel bennünket a megélés szellemi szintjeire.Nem kell megijedni azonban, mert mindezek előhozzák belőlünk azokat a felismeréseket, melyek új szemléletmódhoz vezetnek bennünket... és felismerjük az Egység Szeretetérzését.

A Szív jelzőrendszer beállítása segít ennek az isteni vezérlő erőnek a használatában:
http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/cikkek/tanitasok/a-sziv-jelzorendszer-beallitasa.htmlAz érzelmi tisztaság csak akkor valósulhat meg bennünk, ha szívünk által magunkba fogadjuk és működni engedjük magunkban a tiszta isteni erényeket. Ezek az erények az érzelmeink által tudnak kapcsolódni hozzánk, mint vezérlő energiák.

Ez az energia komoly felismeréseket eredményez életünkben. Hatását már többször is érezhettük, hiszen minden leáradó isteni Fény tartalmazza a Szeretet tiszta érzésének igazságát. De most, ebben a hónapban ezek a segítő Fények, isteni érzelmek koncentráltan érkeznek erőterünkbe.

Mivel a tiszta szellemi energia átszövi minden részünket, leáradva szellemi és lelki valóságainkon keresztül fizikai energiarendszerünkbe, a bennünk lévő szellemi (Ön)Szeretet-Tudat ébredésének lehetünk részesei. Lehet, hogy egy-két felismerés nem lesz kellemes, de most sem nem szabad letagadnunk, vagy elrejtenünk a feltáruló igazságot magunk elől.

Kérjük isteni szívünk tiszta Fényének segítségét, hogy vezessen minket ezeknek az igazságoknak a megértésében. Nincs értelme halogatni a dolgokat, itt az ideje, hogy szembenézzünk és döntsünk MIT VÁLASZTUNK! Kívánunk-e megtisztulva tovább haladni a tudatosodás útján és istenben EGYként Létezni és Szeretni, vagy továbbra is a különváltság küzdelmét választjuk és harcolunk emberi érzéseink viharaival?

Az isteni Igazság szívünkből szóló Fény. Ha ráhangolódunk felszabadító és tiszta érzésünk lesz, mert átvilágítja fizikai szívünk által befogadott elme-érzéseinket.

Az emberi szeretet érzése is ilyen kezdetben, de nem szívünkből, hanem elménkből árad, tanult sémák alapján.

Ha szívünk Fényével ezeket az elme-érzéseket átvilágítjuk, máris zavaros és visszatetsző lesz az energiájuk, mert azonnal feltárul bennük mindaz, ami hamis.

Most lehetőségünk van a tiszta választásra és érzelmi energiáink isteni Fényben való áthangolására.

Vezérlésünket Szív-szintünkre helyezve egy teljesen új érzelmi rendszert vehetünk használatba.

Ehhez segítségképpen menjünk végig az érzelmi gyógyítás alaplépésein.Érzelmi gyógyító lépések:
1.Az érzelemből először ki kell vonni magát az érzést.

Vegyük azt a példát, mikor valaki haszontalannak nevezett és ennek hatására lelkiismeret furdalást kondicionáltunk. Érzelmi vonulatra figyelve elemezzük a szituációt.

Az emberi érzelem agyunk által irányított testi impulzus, az érzés egyfajta létállapot, ami független az elme-érzéstől.

A lelkiismeret furdalás az érzelem, de mi az érzés? Az érzés létünkkel kapcsolatos. Mit érezhetünk, ha így neveznek bennünket: elkülönültséget, kirekesztettséget az egységből (egyfajta Lét-tagadás). Nem akarunk elszakadni, elkülönültnek lenni, inkább vállaljuk a lelkiismeret furdalást, ha azzal visszajutunk az elfogadásba, hiszen azt tanultuk emberként, hogy így helyes.

Ezt az elkülönültség érzést kell kivonni a lelkiismeret furdalásból, a szituáció elemzésével és megértésével.

Amint felismerjük, hogy a lelkiismeret-furdalás nem szünteti meg bennünk az elkülönültséget, már képesek vagyunk lemondani róla és leválasztható. Hiszen csak azért akarjuk ezt az érzelmet, mert úgy gondoljuk, ezzel "törlesztünk és letöltjük a büntetést a haszontalanságunkért", el van felejtve;

Tedd fel a kérdést: Segít nekem ebben a helyzetben ha lelkiismeret furdalást érzek? Hasznos ez a számomra, több leszek tőle? Miért van bennem ez az érzelem? Mit akarok vele magamnak bizonyítani? Igazából mit gondolok erről? Miért hiszem, hogy ezt magamra kell vonatkoztatnom? Mit jelez nekem ez az érzelem, miből táplálkozik?

Hasonló kérdések segítenek felismerni, hogy igazából az érzelem elindítójával, az önmagunkat vádoló gondolattal van dolgunk, és így már átértékelhetjük mindezt magunkban. Mostantól az érzésre figyelve (kirekesztettség) visszaállíthatjuk az Egység érzését Önmagunk elfogadásával - ami nem egyenlő a lelkiismeret-furdalás érzelmével.2. El kell különíteni a gondolati formát.


Meg kell határoznunk, hogy a kondicionáló gondolat egyáltalán tőlünk ered-e, vagy másokét ültettük át a sajátjaink közé. Újra a szituációt elemezzük, de most a gondolati részére hangolódunk rá.

Mit gondoltunk, amivel összefűztük az adott érzést, hogy bennünk ezt a reakciót váltotta ki.

Mit is gondolhattunk: a haszontalanság nem jó, mert attól mások dühösek lesznek, tehát a haszontalanság dühöt vált ki. Azaz aki iránt dühöt érzünk, az haszontalan.

Minden meggyőződéssel teli gondolatunkat így szép lassan vissza kell vezetnünk, míg rájövünk, hogy ez nem is biztos, hogy a mi gondolatunk, csak a minket haszontalannak nevező ültette belénk, mert féltette a tekintélyét, ezért leszólásokkal növelte magában azt. Miért? Mert jelentéktelennek érezte magát.

Hoppá. Hát miért büntessük magunkat mások érzelmei miatt? Le vele! Nincs szükségünk rá, ez nem is a mi gondolatunk, csak a másik érzéseiből generáltuk.


3. A feloldás

Már lecsupaszítottuk az érzést (elkülönültség) és a gondolatot (nem az enyém) is. De hogyan programozzuk át az érzelmet?

A megbocsátással és a szeretettel!

Megértjük, hogy miért viselkedtünk így, és azt is, hogy mások, esetleg korábban mi, miért tettük azt, ami ide vezetett.

Tudjuk már, hogy az adott érzelem milyen teret töltött ki bennünk (egyfajta törlesztés), de azt most már mással kell helyettesítenünk. Meg kell találnunk kik vagyunk! Milyen kapcsolat fűz bennünket önmagunkhoz és isteni Valónkhoz, és azt szeretettel elfogadni. Másoknak és magunknak is megbocsátani, és az adott teret szeretettel feltölteni. A szeretet visszaállítja a harmonikus működést érzelmi rendszerünkben.

Mivel ez a feladat igen nehéz és összetett, hiszen régóta beágyazódott érzelmeket hordozunk, javaslom, hogy ne siesd el, légy türelmes és apró lépésekkel haladj - ha elfáradtál, majd később folytatod.

Pusztai Orsi
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2012.02.02 23:32 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#3512
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Pusztai Orsi által kapott égi üzenetek a dimenzióváltással kapcsolatban 6 éve, 11 hónapja  
.

2012. November - a Lét örömének kiteljesedéseA hónap mantrája:

LÉTEZÉS ÖRÖME JELENLÉVŐ BENNEM

SZÍVEM BOLDOGSÁGA UTAT MUTAT NEKEM!A 11. hónap gyönyörű és ugyanakkor erőteljes hangolásokat és tanításokat tartalmaz számunkra. Ez a hónap az, mely egyben előkészít, másrészt pedig tudatosít is.Nézzük először magát a hónapot a számok mágikus tükrében:a 11 mesterszám, ami azt jelenti, hogy rezgése nem határozható meg egyetlen szám jelentéstartalmával, mert benne valamiféle különleges, rendkívüli titok és erő rejtezik.

A 11-ben az isteni inspiráció, - ihlet, és olyan - adottságok rezgése van jelen, melyek az emberi fejlődés és tudatosodás belépési lehetőségét nyitják meg magasabb szintek felé. Ez azt jelenti, hogy ez a szám lehetővé teszi, hogy emberként önmagunk magasabb részeinek erőforrásait használjuk.

A 11-es szám egyfajta tudattágító erőként működik, az intuitív Énünk áll a befolyása alatt. Ez az úgynevezett "máshogy gondolkodás" elvét indítja el az emberben, amikor nem ragadunk le a mások igazságainál, hanem merünk saját igazságok után kutatni és azokat megtapasztalni.

E szám rezgése szinte kötelez arra, hogy küldetéstudatként értékeljük a fejlődést, a tudatos megismerést.

Ez a számkód egy lehetőség, melyet felismerve és használva felszabadíthatjuk mesteri képességeinket, de semmi sem kötelező - A mag is csak akkor csírázik ki, ha öntözzük és megteremtjük a megfelelő feltételeket a növekedéshez.A 11-es szám választás elé állít:

- érvényre juttatod-e rezgésének isteni minőségét, az 1-es szám megerősítő energiáiban (vigyázat, ego veszélyeink ) és megéled a felfedezés örömét, a benned jelenlévő örök Létezés boldogságát,

- vagy átalakítod azt egy másik szám békés és nyugodt energiáira, jelen esetben 1+1=2-ben működő emberi érzelmek folytonosan változó, körülményektől függő megérzéseire.

Már sokszor hangsúlyoztam, hogy mindannyian rendelkezünk azokkal a képességekkel, melyek segítenek egyéni és kollektív utunkon.Ezek a képességek olyan energiacsatornák, melyek az adott információhoz és erőhöz juttatnak bennünket, hogy tudatosan használva azokat, tegyünk önmagunkért. Úgy tekinthetjük őket mint csatlakozók az adott képesség-energiákhoz. Ezzel a kapcsolattal aktiváljuk azokat az erőtereket, melyeket magunkba hívva használhatjuk az adott erőt.

Minden képesség belénk kódolt, de adott életünkben azok szabadulnak fel, melyek segítenek feladatainkban. Aki folyamatosan felismeri és fejleszti önmagát, az képes észrevenni ezeket az energiákat magában és tudatos felismeréssel előhívhatja azokat.De annak is tudatában kell lennünk, hogy semmit sem szabad siettetni a feltárulással. Mindenhez "meg kell érni"! A túl hamar kibontakoztatott képességekkel nem tudnánk megfelelően bánni, és esetlegesen éppen hogy hátráltatnának bennünket segítség helyett. Ugyanúgy meg kellene várnunk tudati érettségünket megfelelő alkalmazásukhoz.

Mindennek van egy úgynevezett "időkódja". Ez azt jelenti, hogy tudatunk rezgései a megfelelő időben nyitnak fel egy-egy képességet vagy tudást bennünk. Ennek a működését is intuitív Énünk jelzi nekünk.Már ezt is sokszor elmondtam, de nem győzöm ismételniangel smile: mindannyiunkban van intuíció, hogy feladatainkra odafigyelve a fejlődés és tudatosodás útján járhassunk. Ez a képesség mindenkiben hozzáférhető, mert földi utunk egyik "mutatópálcája". Aki tudatosan hagyatkozik intuitív energiáira, abban a csatorna folyamatosan nyitva van, így az azon beáramló erők segíthetik és utat mutathatnak neki.

Az intuícióval hozzáférhetünk magasabb tudatszintünk jelzőrendszerének kódjaihoz, azaz értelmezhetjük a leáramló információkat.

Ilyenkor intuitív rezgéseink felerősödnek és jelzőrendszerként működnek a beengedett energiák hatására.

A legfontosabb, hogy örömmel és elfogadással tegyük mindazt, ami szívünk szerint hasznunkra válik. Így tudjuk megérteni, elfogadni és boldogan magunkévá tenni minden isteni ajándékot.Jézus útmutatása szerint november az Öröm hónapja. A létezés öröme, a megélt tiszta isteni boldogság. Igazából ezért jöttünk emberként a Földre, hogy megtaláljuk létezésünkben az örömöt és boldogok legyünk. De amíg csak kifelé figyelünk, csak külső boldogságot kaphatunk, mely nem tartós. Ahogy a külső körülmény megváltozik, halványul vele az érzés is. De ha ezt a Létezésben éljük meg és magának az Életnek örülünk, akkor egy olyan örömforrás nyílik meg bennünk, mely az isteni Létezés örömére kapcsol bennünket és állandó forrása lesz megéléseinknek. Ennek a forrásnak a feltárulása történhet meg bennünk, ha felfedezzük, honnan kapcsolódunk hozzá. Tiszta belső szívbéli Fény-kapoccsal, vagy emberi mivoltunk érzéseivel?

Mit kell tennünk a felismeréshez? Csak figyelnünk arra a belső finom, de elmúlhatatlan érzésre, mely ujjong minden létezésre és annak megélésére: a LÉT ÖRÖMÉRE!

Novemberben 3 teljes hetünk van, hogy tudatosan figyeljünk a hangolásokra. Ez nem azt jelenti (egyik energia esetében sem), hogy előtte vagy utána nincs vele dolgunk, csak most sokkal érzékelhetőbben tárul fel előttünk. Minden pillanatban mindent tanulhatunk és tapasztalhatunk, ezért bármi is jön, egyszerűen csak figyeljünk, mert lehet, hogy onnan jön segítség ahonnan nem is várnánk.

Lesz időnk felkészülni és elmélkedni is az átélteken, úgyhogy örüljünk nekiwink smile.

A hónap energiája: az ÖRÖM FELISMERÉSE mint természetes létállapot, hogy megérthessük minden pillanatot boldogan megélni születtünk.Mindenkiben van egy belső indíttatás, egy tiszta vágy arra, hogy mit szeretne csinálni. Most a lelki indíttatásról beszélek, a szív igaz vágyáról és nem az aktuálisan divatos irányzatokról, és emberi vágyakozásokról. Ha szívünk mélyére tekintünk és figyelünk, megjelenik ott az a dolog, mely örömmel tölt el bennünket. Ez az öröm mutatja azt, hogy lelkünk támogat minket ennek megélésében.

Lelkünk folyamatosan próbál minket a felvállalt feladathoz irányítani, ezért minden ilyen belső indíttatás jelzés arra, hogy dolgunk van azon a területen. Ha pedig foglalkoznunk kell vele, akkor képességet is kaptunk hozzá (különben hogyan is tudnánk elvégezni a feladatainkat) - melyek nem minden esetben hivatottak minket - nagy dolgokra - indíttatni, hiszen saját fejlődésünk és tudatosodásunk a cél, így képességeink is főleg ebben segítenek minket.

Éppen ezért novemberben segítséget kapunk mindezt felismernünk és képesség-energiáinkat magunkhoz szólítanunk. Ugyanakkor ez a hónap felfedi előttünk azokat a gátakat és tévhiteket is, melyek pedig akadályoznak ebben. A képesség-energiák segítő erejét magunkba engedve és ezeket a csatornákat megnyitva tudatosabban haladhatunk utunkon.

Szellemünket megszólítva már hittel követhetjük a felső vezetést és beengedhetjük azokat az erőket, melyek támogatólag érkeznek hozzánk.

Ezek az energiák segítik azoknak a képességeknek az ébredését, melyekre már megértünk.

Ez a hónap nem csak felfedi, de rendszerezi is bennünk ezeket a képességeket, ezért nagyon fontos, hogy mindig jusson időnk a belső figyelemre, önmagunkban való számadásra. Amit most felismerünk, azt később tudásként használhatjuk, támogató erővé alakíthatjuk magunkban. Fontos, hogy tudatosan megértsük mi az, ami segítő erőként támogat bennünket, és mi az, ami hátráltató akadályként már nem szolgál minket. Csak így tudjuk energiáinkat tisztán arra a célra irányítani amit valójában szeretnénk.

A hónap nem bánik velünk "kesztyűs-kézzel" confused smile. Bennünk élő részeink összehangolása és egységesítése folyik. Emberi fejlődésünk folyamán sok-sok élmény és tanulás kapcsán szerepeket veszünk fel, és egy-egy szerep énné lesz bennünk. Így él bennünk a felnőtt és a fiatal, a szülő és a gyermek én együtt. Ezeken át éljük meg a férj, vagy a feleség szerepét és így működik bennem a barátság énje is.

Ezeknek az éneknek éppen a tanult és tapasztalt élmények kapcsán különböző igazsága és hite van. Addig nem lesz teljes rend és harmónia bennem, és addig nem tudom az élet örömét teljesen megélni, míg mindegyik énemet fel nem emelem a tudatosság rezgéseibe.Éppen ezért a három hangoló hét, három alapvető ént kezd el megtisztítani és harmóniába hozni:

- a gyermeki énünket és a vele kapcsolatos belénk nevelt hiedelmeket,

- a felnőtt énünket és a vele kapcsolatos félelmeinket,

- és a bölcs, tudatos énünket, melyet néha nem engedünk zavaros hitrendszereink miatt kibontakozni.

A levezető időszak pedig az általuk megtapasztalt igazságokat hozza harmóniába, hogy meglelhessük és megélhessük minden részünk által a Létezés boldogságát, az Élet-örömöt.

Ezért nekünk is tennünk kell, felismerve gátjainkat és a hozzájuk való ragaszkodásokat, hogy elengedve a lehúzó erőket felszabadulhassunk!
Pusztai Orsi
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2012.11.01 20:45 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#3527
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Pusztai Orsi által kapott égi üzenetek a dimenzióváltással kapcsolatban 6 éve, 11 hónapja  
.

Jézus az Új Világról.Jézus szól:

Új Világotok bensőtökben válik valóra! Testetekkel akkor léphettek át e Földre, ha már lelketekben megteremtettétek és szívetekben tisztán elfogadtátok!

Az Új Föld a Teremtésben a Ti alkotásotok is. Ti magatok, felsőbb, tiszta Énetek isteni Akaratával kívántátok megvalósítani az Emelkedést.
Az Isteni Terv tudói vagytok, együtt teremtetek az isteni Akarattal. Mindaz, mit kivetítetek szívetek Fényével, az megvalósul egy "Vágy-dimenzióban".

Ez a Vágy-dimenzió a kivetített isteni Akarattal egyezően valósul meg, de ti annak alakítói vagytok.
Ez azt jelenti, hogy az Isteni Akarat létrehoz egy mintát. Olyan ez, mint egy kifestő, megvan a minta, megvannak a vonalak, a struktúra, de magát a színeket, az elrendezést ti rajzoljátok meg. Ti döntitek el, mikor fejezitek be, mennyit rajzoltok meg belőle, hogy tetszik az nektek.

A teljes megvalósulás a ti döntésetek függvénye. A kép akkor lesz kész, mikor az Isteni Tervvel megegyező Fényben ragyog. Ennek a Tervnek a képe ott van Bennetek. Isteni Énetek Szívében és onnan sugárzik le szellemi tereteken át lelketekbe. Majd lelketek vágyán át fizikai szívetekbe - Szívmagotokba.
Ezt érzitek most, mert ez a Mag elkezdett bennetek dolgozni úgy, ahogy az Isteni Terv alakul. Erre reagál Szívmagotok és jelzéseket küld minden valótokba, ahol tudatosságotok szerint észlelitek azt.

Szellemetek teljes tudatában van mind-ennek. Lelketek belőle annyit fogad el, amennyi fejlettségében és vágyaiban egyezik rezgésével. Fizikai tudatotokkal azt fogjátok fel, amiben kapcsolódtok tudatosan lelki és szellemi tereitekkel.
Ezért a Megvalósulás fizikai szinteteken akkor jő el, ha ezt a szellemi képet Szívmagotokon átragyogva fizikai valótokban is képesek vagytok elfogadni. Hiába látjátok azt lelketek igaz terében lehozva azt fizikai Szívmagotokkal, míg befogadni a képet és elfogadni az Akaratot nem tudjátok. Addig fizikai testetekkel az Új Világba átlépni nem vagytok képesek.
Azt értsétek meg, a három EGYként működik csak. Test, lélek és szellem úgy EGY, ha lélek a szellem által a testtel Eggyé válik ebben a teremtett Új Világban.

Tudatosságotokat MIND-három szinten éreznetek kell, és Egyként kell elfogadnotok. Az Isteni Tervben rajzolt Új Föld szellemetekben már készen áll! Szellemi szintetekkel már ott laktok. Szellemi tudatosságotok már az Új Földön dolgozik, Gaia megemelkedett Tudatával együtt.
Az Új Föld készen áll! Fénye ott vár benneteket, de a szellemi térbe lelketeken át fizikai valótokkal csak akkor emelkedhettek, ha lelketek Szívében ezt a megrajzolt képet beszínezitek és színeit Szívmagotokba ültetve elfogadjátok.
Mert miképpen a Mag Életre sarjad - belőle megszületik az Új Élet, úgy születik meg fizikai valótokban is Új Földetek reménysége Szívetekben!

Ha ezek a Szívmagok összekapcsolódnak az Új Föld szellemi Képében, az elfogadásban, akkor nyílik meg lelki csatornátokon át az összeköttetés az Új Dimenzióval. Ekkor képes ez a Dimenzió átrezegni fizikai testeteket, mert Szívmagotokban összekapcsolódva megrajzolja az elfogadott képet. Ha ez a kép, mint TÉR-KÉP már ott van bennetek, tudatotokkal bármikor észlelhetitek! Ekkor vagytok KÉPesek fizikai szintetekkel is átlépni, és az Új Földön megVALÓsulni.
KÉPETEK: az ÚJ FÖLDön az ÉLETet megVALÓsítani.

Jézus szóltam

Tudatotokat most helyezzétek szívetekbe: fizikai, lelki és szellemi tudatotok EGYségével fedezzétek fel az Isteni Akarat szent Képét Magatokban, hogy elfogadhassátok Földetek és együtt, EGYként léphessetek ÚJ VILÁGOTOKBA.

Megáldalak benneteket.


Pusztai Orsolya
Kristálycsakra
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2012.11.15 17:49 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#3536
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Pusztai Orsi által kapott égi üzenetek a dimenzióváltással kapcsolatban 6 éve, 10 hónapja  
.


Földtengely állítás - mesteri tanításIdőről-időre olyan energiák érkeznek, melyek a Földtengely irányát állítják az emelkedés arányában az Új Föld Központi Szívmagjára. Ez nagyon pontos, precíz munkát kíván a végrehajtóktól és segítőktől, mert a tengely helyes beállításával egyenesen belehaladunk az Új dimenziós térbe, s így nem lesz gátló interferencia az esetleges elcsúszások miatt.
Hiranus mestertől, égi segítőmtől kértem erről információt, aki a következő tanítással tett eleget kérésemnek.
Köszönöm.


A Föld és vele együtt dimenziós tere, mint már legtöbben tapasztaljátok és tudjátok is, nagy változáson megy át. A változás már akkor elkezdődött, mikor e hely még az energiák "sűrű", kivehetetlen forgatagából állt. Ez a teremtő Energia először át kellett járjon minden, addig nem létező, teret és időt, hogy kialakítsa energetikai alapmintáját, mely megvalósulva Univerzumként jelent meg. Ez az isteni Terv része. Mindennek célja van, de eredménye most rajtatok is áll.

Az Univerzum minden része saját kis világként létezik, de mégis, mint sejtek a szervben összetartoznak, s összehangolt munkájuk eredménye a megfelelő működés. Ez a működés számotokra a fejlődés, az energiák összehangolása és összerezegtetése az Univerzum alapmintájával Egy-Hangú-lag. Ahhoz, hogy egy(össz)hangba kerüljetek, el kell érnetek az eredendő rezgésminta Fény-állapotát. Az eredeti tervben, ezt annak a tengelynek a mentén kellett volna elérnetek, mely a keletkezéskor az Univerzum Központjára volt hangolva a rezgés minősége szerint. A Terv elindult, s a haladás a tapasztalatok és energiaminták ösvényén haladt. Azonban a kialakított rezgések a fizikai tartományokban keletkező hullámok által gerjesztett frekvenciák hatására megtörtek.

Mintha a fény elé vastag üveglapot helyeznél, torzítás keletkezett. Ezt használták ki egyesek (olyanok, akik elég tudással és erővel rendelkeztek, hogy beleszóljanak az energiák módosulásaiba), hogy a tér-idő egységet megbontsák és mindezt saját akaratuk szerint átformálják. Így a haladásban megtorpanás következett be s a folyamatosság egyenletes ritmusa megbomlott. Ez módosította a haladás tengelyét, mert energetikailag elállította (eltorzította) az alapmintától. Egy újabb ciklust hozva így létre, mely módosításokat és korrekciókat tett szükségessé a térben, így hatott ki a teret jellemzően átszövő időre is. Az alapkoncepció nem változott, csak az irányultság és a mód. Ez annak a kialakítását tette szükségessé, hogy fejlődési ciklusokon belül haladjon a megvalósulás, és mindig az aktuális ciklus végén kialakult energiamintát módosítsák csak a terv szerinti módon.

A Teremtés ciklikussága meghatározza azokat az aktuális és megfelelő időperiódusokat, melyben egy-egy változás sikeres és előremozdító lehet. Ezek az időperiódusok az adott dimenzió összenergiájának és tudati szintjének megfelelően lettek beállítva, hogy a Teremtés többi szegmensével harmonikus előremozdulást érhessenek el. Ezen időperiódusok alatt kell elérnie az adott civilizációnak arra a fejlettségi szintre, mely dimenzióbeli előrelépést eredményezhet. Az energia-beállítások is a Terv megvalósulásának menetét követik, és folyamatos korrekciót igényelnek.

Ez a dimenzionális tér, melyben ti léteztek, egy nagy teremtő Terv része. Ez a terv az energiák keveredésének és kiválasztódásának terve. Mivel saját teremtő akaratotokkal energia-módosulatokat hoztatok létre, ezzel még kuszábbá tettétek egyébként is eltorzított energiatereteket. Így ezek tengerében nektek kell megszűrnötök és kiválasztanotok a titeket segítő, és lebontanotok a titeket hátráltató részeket. Így emelkedhettek ki azokból és kerülhettek tudatosan vissza az eredeti emelkedési Terv mintájához.

A Teremtés ezen szegmense rendelkezik egy összenergiával, mely részekre osztott, dimenzióbeli elkülönüléseket tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy tereteken belül vannak koncentráltabb energiákkal rendelkező területek, és vannak finomabb letisztult részek, de ezek együttes energiája határozza meg ennek a teremtési térnek az állapotát.

Mivel minden rész a teremtési spirál mentén halad felfelé, ezért a dimenziók "vertikális" szintbeli találkozása és együttállása egy tér-idő dimenzió-kaput nyit meg, melyben az energiák összeadódnak és az egységes energiaminta rezgéseivel összekapcsoltan működnek. Így egy különleges energiafolyosó jön létre, mely csak az együttállás idejére van nyitva.
Ez azt jelenti, hogy ez idő alatt a magasabb rezgésű univerzális terek emelik az alacsonyabbat, így nyújtva kezet neki segítségképpen a magasabbra lépésben. Ez a lehetőség egy adott ciklus végén következik be.
Amennyiben ezt képes megtenni az adott dimenzió, és rezgése beállításával képes kapcsolódni, akkor a spirálon belül emelkedik egy szintet és nem kell megint körbejárnia a ciklusát, hogy feljebb jusson.
Mintha csigalépcsőn haladnál, melyen szintenként pihenők vannak, és ha a pihenőn egyidőben vagy a közepében felfelé haladó "lifttel", fellépve rá felemel a következő szintre.

De ezt csak akkor teheted meg ha energiád és tudatod beállítódott a kapcsolatra, a találkozásra, különben elmulasztod, mert nem is veszed észre, nem rezegsz együtt a frekvencián.


A most történő tengelyhangolások már az aktuális együttállásban létrejövő tér-idő dimenzió-kapu megnyitásához készítik elő a Földet. Földanya tudatosan készül az emelkedésre, és saját dimenzionális rezgéseit eszerint állítja. Mindenkinek megadatott a lehetőség a továbblépésre, és ezt mindenki maga döntötte el.

Tekints vissza az életedre és figyeld meg, hogy az elmúlt 12 évben miként változott életed, felfogásod, környezeted. Ez a változás mit idézett elő benned? Képes voltál változtatni a dolgaidon és szíved szerint dönteni? Milyen belső átalakulásokhoz vezetett ez téged? Elfogadóbbá, megértőbbé tett? Képes voltál magadat szeretni és másokat segíteni? Átitattad-e szeretettel életed területeit?

Ebből tudhatod, hogyan döntöttél - de mindig van választásod. A szeretet nem hord órát és mindig készen áll elfogadni téged, ha őt választod.

Nagy változások következnek az egész Föld és dimenziója terében, ami kihat a csillagrendszer és az Univerzum egészére.

A Földtengely állítása több dimenzión keresztül történik és biztosítja a folyamatosságot a ciklusok között.

Mivel ez a Tengely a Föld Szívén keresztül halad az Új Föld Szívmagjába, a tengelyhangolás által az ÚJ FÖLD dimenzionális terének energiája olyan rezgéseket enged leáradni, melyek frekvenciaemelkedést eredményeznek a Föld Szeretet-központjában. Ez az Új Frekvencia mint szívdobbanás, új ritmusra hangolja a földi Létezést, ami szétárad a Szívhullámok által. Ez az erő elsősorban a földi szívcsakránál fog a felszínre áramlani, ezért ti itt élők ezt sokkal koncentráltabban fogjátok megérezni.

Ez a szívenergia a szívre hat. Mind a lelki, mind a fizikai szívre. Sokaknak, akinek kemény burok veszi körül a szívét, heves fájdalmakat fog érezni, s ha e burkot nem engedi lebontani, az a fizikai szívét végzetesen megterheli.
Befogadni, s magadévá tenni ezt a hangoló energiát csak saját szívenergiáidon át tudod. A te szívedet kell behangolnod a Szeretet krisztusi frekvenciáira.

Ez az isteni központi (EGY)Szív mintáján keresztül lehet elérni.


Ennek az Univerzumnak a központja az EGYszív, mely a teremtő Kiáradás Magja. Az Univerzum összenergiájának birtokosa. Minden ebből táplálkozik ebben az EGYségben, Isten Szívében.

Kívánnod kell az összecsatlakozást, melyet szellemed teremt meg, a neked megfelelő módon.

Így, szíveden át vagy képes összehangolódni és átállni az új Szív-ritmusra, a létezés újabb mintájára.

Ha ezt megtalálod, magadhoz veszed és léteddé formálod, egy Új Élet veszi kezdetét Benned!

Legyetek Szívvel - Szívből élők és tekintsetek bizakodón a Jelen-Létbe, mert ez a ti időtök!


Áldással
HiranusPusztai Orsolya
Kristálycsakra
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2012.11.19 20:41 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#3582
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Pusztai Orsi által kapott égi üzenetek a dimenzióváltással kapcsolatban 6 éve, 9 hónapja  
.


Meditáció az Új Ember kódjainak behangolására Rafael arkangyallalGyermekek, Rafael vagyok, és most segítek nektek, hogy behangolhassátok testetek és energiatereitek az Új Energiáknak megfelelően. Ez a hangolás beindítja bennetek az élettani és energetikai változásokat, melyek fokozatosan alakítják át léteteket, hogy alkalmassá váljatok az Új Földön való életre.Helyezkedjetek el kényelmesen, a legjobb, ha egyenes derékkal ültök és mindkét lábatok érinti a talajt. Kezeteket lazán helyezzétek magatok mellé, tenyérrel felfelé. Ujjaitokat, mint a legyezőt enyhén nyissátok szét. Most kezdjetek tudatosan lélegezni úgy, hogy közben figyelitek a levegő útját bennetek. Az orrnyílásotoktól, légcsövötökön át tüdőtökig, majd benntartva azt érezzétek, ahogy éltetően szétárad a dús levegő(oxigén) testetekben, és most kifelé is figyeljétek, ahogy szátokon át elhagyja lassan testetek. Ezt háromszor tegyétek meg, miközben gondolatotokkal folyamatosan légzéseteket követitek.Most mondjátok ki a nevem, egymás után háromszor:

- Rafael, Rafael, Rafael!Ezzel felhatalmaztok arra, hogy nektek segítsek, és áthangoljam energiáitokat. Most erőmmel és fényemmel egy fénylő energiagömböt rajzolok köréd. Ez az energiagömb gyógyító és tisztító Fénnyel teli. Érezd és lásd magad körül. Most elkezd lassan forogni, de ez a forgás több tengelyű. Minden dimenzióban, hol oldani, tisztítani kell téged, ez a gömb ott van most! A Fénygömb energiái most szívedben összpontosulnak, engedd, hogy elérve szívedet egyesülhessenek szereteteddel. Keresd meg krisztusi erődet magadban. Szíved közepén találod meg egy csillogóan fénylő pontban. Gondolatoddal menj bele ebbe a pontba mélyen és még mélyebben, amíg azt nem érzed, hogy ez a pont tértelen, és te egy szeretetmezőben vagy. Ezt az érzést most kezdd el testedben szétárasztani, és küldd csakráidon át a Fénygömbbe, mi körötted forog. Minden csakrádon tudatosan küldd ki ezt a Fényt. Mindegyiken lásd kilépni.

Most szívedből a fényt küldd gerincoszlopodba, és hagyd, hogy csontszerkezeteden át átjárja egész testedet. A csontvelő kódjait tisztítja ez a Fény most meg. Figyeld, hogyan világítja át csontvázadat...

Ahhoz, hogy ezeket a tisztító energiákat is kivezesd testedből, most koncentrálj két vesédre, és nyisd meg rajtuk a csakrákat. Lásd és érezd, ahogy mindkét veséden egy-egy fénylő csakra nyílik és áramlik rajta az energia.

Most figyelj májadra (hasüreg felső részén, a jobb bordaív alatt) és lépedre (hasüreg bal oldalán, a rekeszizom alatt), mindkettőn megnyílik egy-egy fénylő csakra.

Küldd át rajtuk is magadból a fényt... Most figyelmed fordítsd mellbimbóidra. Érezd a bizsergést, ahogy ott is megnyílnak csakráid. Engedd át a fényt! És most csontjaidon ár küldd a fényáramot kéz és lábujjaidba és tudatosan nyisd meg rajtuk a csakrákat. Érezd, ahogy minden ujjvégeden megnyílik egy apró fénylő csakra... Áraszd át most minden csakrádon a Fényt és lásd, ahogy a körülötted forgó fénygömbbe árad. Érezd a tisztulást... és a gyógyulást...
Most kezemet a Fénygömbbe helyezem, megtisztítom a felesleges és kioldott energiáktól, és átállítom frekvenciáját behangolásra. Figyeld, ahogy fénye, sebessége forgástengelye változik...
Elindul egy Fény-térháló szerkezet és kitölti az egész gömböt veled együtt. Hangolódj rá a rezgésre... finom bizsergés, vibrálás érezhető. Most a Fénygömbből apró fénypontok indulnak el a háló szerkezetén át energiateredbe. Érezd, ahogy egyre közelebb érnek és felveszik fizikai alakod körvonalait. Mint egy fénylő bőrréteg fognak körbe... Érezd a bőrödön a finom érintést.

Most lásd, ahogy ezek a fénylő pontok megkeresik idegrendszered érintkezési pontjait és beáramlanak testedbe idegrendszeri-hálódon keresztül.

Figyeld, ahogy testedet átszövő idegpályák fénylően felragyognak. Most ez az energia átjárhatóvá teszi idegpályáidat az áthangoláshoz.

Most kiadom az engedélyt a hangolásra!

Szavamra a Fénygömbön át elindulnak testedbe az Új Ember energiáinak beállító kódjai.

Érezd, ahogy végigfut energiapályádon és eljut minden sejtedbe. Legyél most tudatos érzékelő és kövesd a Fényt. Kövesd egészen sejtjeid közepéig...

Most lásd, ahogy a Fény eljut sejtmagodba, majd belép kromoszómáidba és feltárul előtted DNS spirálod. Figyeld meg milyen csodálatos! Itt előtted áll a létezés leglényegibb bizonyítéka. Most a Fény bekapcsolódik a spirálba és végigfut rajta. A látható és láthatatlan részein is! Most beállítja az ÚJ Ember kódjait! Figyeld a kódok aktiválásakor, hogyan változik a DNS színe és fényereje: végigfut rajta egy Fénykristály-energia, mint egy gyűrű, és a kódolás végbemegy!

Tökéletes behangolás!

Most tudatosan figyelmeddel kövesd visszafelé az Új Energia terjedését DNS szintről testeden át...

Figyeld ezek az Új rezgések, hogyan terjednek szét testedben. Tudatosan figyeld magad, ahogy belső testeden egy bizsergő, borzongató, furcsa érzés kezdődik. Maradj testeden belül és figyelj!

Ez eltarthat pár percig, de ne siess! Itt vagyok veled és kiegyenlítem az energiákat!Mikor megérezted már ezt egész testedben, és idegrendszeri összeköttetésed szétvitte az információt minden részednek, most engedd magad és érzésedet átáradni fizikai határaidon és terítsd szét ezt a behangoló Fényt energiatesteiden is. Most érezheted bőrödön a bizsergést és enyhén libabőrös leszel...Haladj kifelé aurarétegeiden át. Érezd, ahogy átrezeg az első...második...harmadik...negyedik...ötödik...hatodik...hetedik...és tovább, a nyolcadik...kilencedik...tizedik...tizenegyedik...tizenkettedik, és most érd el a Fénygömböt, melyet én sugároztam köréd!

Fogd át figyelmeddel az egész Energiateret és érezd, hogy valami nagyon különlegesben van most részed. Ez az áthangolás most elindított egy változást benned, mely a te fejlődésednek és tudatodnak megfelelően hangol át téged az Új Energiákba.Az Új Ember kódjait aktiváltam benned, ÉN Rafael arkangyal! A változás elindult és megállíthatatlan!


Most lassan tudatosságoddal térj vissza a testedbe és én ezt a Fénygömböt visszavonom erőmmel, mert feladatát elvégezte, és benned beállította a változásokhoz szükséges Fény-frekvenciákat.
Energiateredet most harmonizálom és a neked kellő szintre állítom, hogy segítse fejlődésedet.
Maradj még egy kicsit ebben az állapotban, hogy harmonizálódj!
Majd ahogy neked jólesik, térj vissza és fejezd be a meditációt.

Rafael arkangyal vagyok és erőmmel segítelek téged utadon. Tegyél fejlődésedért és tudatosítsd magadban ezt a most történő változást, hogy energiáidat fejlődésed szolgálatába állíthasd.

Isten veletek, gyermekek


Pusztai Orsolya
Kristálycsakra
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat