header ok

12. A tudósok tudatalattijukra (lelkükre) támaszkodnak

1.Ne feledd: a tudatalatti ( a lélek) határozza meg a nagy tudósok sikereit és csodálatos teljesítményüket.

2.Fordulj az élet nehéz napjaiban tudatosan a te Istenedhez és Ő átsegít a nehézségeken.

3.Ha valamely problémádban nehezen tudod megoldani a feladatodat, akkor imádban fordulj az Istenhez, hogy segítsen neked abban amiben még gyenge vagy, vagy éppen csak nem tudod a helyes megoldást felismerni abban az adott szituációban.

4.Ha nem sikerül azonnal megoldani egy-egy feladatot ne keseredj el, hamar meg jön a válasz, ha valóban az Istennel akarod azt megoldani. Csak légy kitartó és várjál türelemmel a kérésed meghallgatásra talál.

5.Amíg nem vagy eléggé türelmes, addig a lelked nem képes a helyes  megoldásra. Mindig csak akkor vagy a magad akaratában,  ha nem vagy hajlandó elfogadni az Isteni útmutatást.

6.Higgy abban, hogy azt amit kértél az Isten megadja a számodra, de ne legyen benned kétely, mert az megakadályozza a lelkedben lévő jó tulajdonságok áramlását.

7.Az amit te csodának élsz meg az életedben az valójában nem csoda, hanem  a  lelkedben élő Jézus működése azáltal, hogy engeded, hogy Ő irányítson téged.

8.A lelkedben van egy olyan műhely, amely mindenféle betegségre orvosságot talál, mert az ő számára nyitott könyv az életed. Ez a műhely a lelked tárháza, ahol minden eddigi cselekedeteid, gondolataid egyben vannak és láthatóak.

9.A régi és jelen  időben lévő események teszik lehetővé az emberi életek  során, hogy a lelkükben fejlődjenek azáltal, hogy megpróbálnak  minden tőlük telhetőt, megtenni azért, hogy fentebb jussanak az élet lépcsőjén.

10.A gondolatod csak  akkor képes a helyes lépésre, ha nem azt teszed az első helyre az életedben, ami csak a te számodra érdemes, hanem a lelked vezetése által éled  meg a mindennapi életedet.

11.Gondolataid olyan hatást váltanak ki a lelkedből, amilyen éppen  a lelkivilágod, vagyis amilyen érzések kerítenek a hatalmukba.

12.Mindig megérzed azt, amikor nem helyesen cselekedtél, de ha figyelmen kívül hagyod, akkor nincs esélyed a javulásra, mert nem törekedsz a hibáid kijavítására.

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Képes idézetek (kattints a képre)

Látogatottság

Ma305
Tegnap510
A héten5029
Ebben a hónapban10737
Összesen6152485

2023-09-24