Jézus intelmei
Hamarosan fordulat jön, és ezt jól megértsétek!
Gulyás Mária,
"Gyermekeim!
Kevés már az IDÕ, ahhoz, AMI közelít!
Gyújtsatok lámpást szívetekben! Gondoskodjatok róla, hogy legyen lámpásotokhoz olaj!
KÖZEL A TEREMTÉS URA, HOGY TERMÉSÉT BETAKARÍTSA!
Szeretetem figyelmeztet most, hogy NE NEVESSÉTEK KI ÉRZÉKENY KÖVETEIMET! Legyetek figyelmesek szavaik iránt, ÉN KÜLDÖM ÕKET MEGVÁLTÓ SZÍVEM FELHÍVÁSÁVAL!
TEGYETEK MEG MINDENT, AMIT A LEGNAGYOBB SZERETET DIKTÁL BENNETEK! Eljött az idõ, hogy megfogjátok kezem, hogy olyan szorosan kapaszkodjatok Belém, ahogy csak tudtok! Világotok egyre inkább megosztottá válik, így sorsotok, életetek hamarosan fordulóponthoz érkezik majd, amikor megengedem, hogy saját emberi, vagy innét-onnét magatokba engedett sugallatok alapján való teremtésetek nyilvánuljon meg a világban! Bennetek éppúgy, mint körülöttetek!
Akkor az történik majd, amit akaratotokkal - akár természeti szinten is! - megjelenítetek!
Az események lehetnek ijesztõek, ezért hát most szólok: Ne feledjétek, hogy minden pillanatban megállíthattok, visszájára fordíthattok mindent, ha szeretetben elég erõsek vagytok hozzá! Újból mondom:
Kapaszkodjatok Belém olyan szorosan, ahogyan csak tudtok! Mindenható karom megvédi azt, ki õszintén kér, és szeretettel végzett tettei által megerõsített módon Tõlem védelmet kér! Szívem megõrzi annak lelkét, aki Hozzám menekül bajában!
De aki elfordul Tõlem, Teremtõjétõl, annak hagyom megélni saját akaratát! A világi kísértés oly nagy, a szeretetlenség olyan sok fájdalmat okoz bennetek! Ezt akarjátok?! Nehezen élitek mindennapjaitok zsarnokságait! Lelketek eltûnik a hétköznapok anyagi gondolkozásában. Ezt kívánjátok tovább görgetni?!
A pénz, és a hatalom, és sokszor az olcsó, õszintétlen szeretetnélküliség határozza meg életeteket! Így kívánjátok továbbra is?!
Mert hamarosan fordulat jön: És ezt JÓL MEGÉRTSÉTEK!
AKKOR MAJD NEM TESZEK MÁST, MINT HAGYOM MEGÉLNI NÉLKÜLEM ALKOTOTT VILÁGOTOKAT!
DE ELÕTTE MÉG: SZÉTÁRASZTOM SZERETETEMET TEREMTÉSEMBEN! HALLJÁTOK ÉS ÉREZZÉTEK! SZÍVETEKET JÁRJA ÁT KEGYELMEM!
VEGYÉTEK FEL A RITMUST, SZÍVDOBBANÁSOM RITMUSÁT!
Vegyétek át a Természet lüktetését!
Érezzétek át a Föld, Földanyátok sóhaját, hisz testetek Belõle van!
Menjetek ki a hegyekbe, ÉN hívlak fenséges világukba! Lássátok a virágokat: Szeretetem adta színüket és illatukat! Figyeljétek a lepkék táncát, hallgassátok a madarak trillázását, olvadjatok bele Szeretetem megszámlálhatatlan hangjába, színébe és illatába! Szagoljatok bele a levegõbe, s érezzétek, ahogy sejtjeiteket járja át!
Gyógyuljon tõle lelketek, gyógyuljon tõle szívetek!
Öleljétek át gyermekeiteket, és szívetek-lelketek, minden érzéketek váljon eggyé a tiszta gyermeki szívek sóhajával! Figyeljétek szavukat, ÉN szólok általuk! Õrizzétek meg szemükben a mosolyt! Mert, emlékezzetek: csak az jöhet be Atyám Országába, ki olyanná válik, mint a gyermek! Legyetek hát olyan tiszták és szeretettel élõk, mint õk, legyetek olyan bizalommal feltöltöttek, mint amilyennel õk vannak hozzátok!
Tegyetek minél több jót azokkal, akik környezetetekben élnek: megkapjátok minden szív-cselekedethez az erõt, és a bölcsességet, ha kéritek azt! Szeressetek szívbõl és õszintén, szeressetek olyan hévvel, hogy megnyílhassatok szívetekkel egy jobb jövõ felé!
Vannak már elindult JÓ kezdeményezések, melyek egy tisztább jövõt tûztek ki célul! Erõsítsétek ezeket!
Emeljétek meg imáitok számát, de fõleg minõségüket, mert csak a szívbõl jövõ ima hatol el fülemig! Legyetek Örömömben élõk, és kreatívak az új és jó dolgok megalkotásában, hogy minden, ami nem méltó Szeretetemre, az átalakuljon az életetekben! Gyakoroljátok a megbocsátás erényét magatokon és mások felé, de egyre erõsebben, napról napra erõteljesebben!
Válasszátok szét magatokban, hogy mi jó, és mi nem, és utána annak értelmében cselekedjetek! Csak a JÓRA és a SZÉPRE KONCENTRÁLJATOK, AZT VIGYÉTEK ÉLETETEKBE, a többit egyszerûen engedjétek el!
Ezzel követtek Engem, és így valósítjátok meg az Isteni Tervet, melynek Szándékom szerint a részesei vagytok, s amelyet felvállalt lelketek!
Tegyetek különbséget a szabadosság és a valódi szabadság között, és
HIRDESSÉTEK A TISZTA SZERETET HATALMÁT TETTEITEKEN KERESZTÜL, AMERRE CSAK JÁRTOK! SZERETETEM SZÉTÁRASZTOM HÁT A VILÁGBAN, ÉREZZÉTEK ÁT KEGYELMEM MINDEN MEGNYILVÁNULÁSÁT, S ÍGY VALÓSÍTSÁTOK MEG ÉS TÖLTSÉTEK BE SORSOTOK!
TEREMTÕI ÁLDÁSOM ADOM MINDEN EMBER-GYERMEKEMRE!
ÁMEN. JÉZUS, AZ ÚR."
M. G. Mária, az Én az Úr vezetem népem c. könyv szerzõjének tollából