Jézus a fény

Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám
Szellemtan

TÉMA: TIBETI HALOTTASKÖNYV

TIBETI HALOTTASKÖNYV 9 éve 9 hónapja ezelőtt #3509

  • Margit
  • Margit profilkép
  • Nem elérhető
  • Administrator
  • Hozzászólások: 5647
,
A múlt megfejtése: Tibeti halottaskönyv

2o12 - A végelszámolások ideje


Biztosra veszem, hogy lassan nincs olyan ember, aki nem érzékeli, mekkora változásban van a bolygónk. Ugyanúgy, az egyén szintjén is zajlanak az átalakulások. A változásoknak az életedben sosem lesz vége. Ha
azt tervezed, hogy egy darabig kihúzod így, és megvárod, amíg a dolgok leülepednek, fel kell készülnöd a meglepetésre. A dolgok állandó kavargásban vannak és lesznek ezen a bolygón és a saját életedben egyaránt még egy jó ideig. Ezen nem tudsz változtatni. Amit meg lehet változtatni, az az, ahogyan a változáshoz viszonyulsz, és ahogyan a változás hatására változol.

Több témakört is szeretnék érinteni a jelenlegi változások kapcsán.

Az elsõ fontos témakör a testi szintû változások. Talán soha nem tapasztalt mennyiségû betegség diagnosztizálható, mint napjainkban. Ennek fõként 2 oka van. Az elsõ az, hogy számtalan fiatal és középkorú lélek dönt úgy, hogy nem kíván részt venni az átalakulásban. Nem fejlõdnek, és a könnyebb utat választják, elmennek a földi síkról. A lélek olyan betegséget vagy balesetet teremt, mellyel hamar kiléphet a testbõl. Nehezen viselik a Földre érkezõ emelkedett rezgésszintet. Biztosan tapasztaljátok Ti is, hogy tömegek hagyják el a földi síkot.

A másik oka a fizikai tüneteknek az, hogy a karmaletétel testi szinten is zajlik. Az emocionális tisztulás a testet is érinti. Keresztül kell engedni magunkon az érzéseket. Szinte nincs olyan ember a környezetemben, aki az utóbbi idõben ne esett volna át legalább egyszer epe- vagy vesegörcsön, emésztési problémákon, fejfájáson, látás- vagy hallászavaron, bõrproblémákon. Jellemzõ tünet lehet még a szédülés, a hányás, hasmenés, kiütések, köhögés, pánikrohamok.

A karmaletétel nem azt jelenti, hogy leválasszák rólunk, amire nincs szükségünk, hanem azt jelenti, hogy a hozott feladatokat halmozottan kapjuk, hogy az idei évben keresztül tudjuk engedni magunkon. Bármilyen fizikai tüneted is jelentkezik (legyen az egy fejfájás vagy egy rákos daganat), ne feledd, hogy mindig ott van a választás lehetõsége. Szembenézel vele, megszünteted létezésének okait, ezzel meggyógyítva a tested, vagy megadod magad neki. Azt gondolom, hogy nincs más választás, mint tudatosan dolgozni önmagunkon. A megértés hiánya a gyógyulás hiányához vezet.

Valóban eljött a végelszámolások ideje. Akivel még karmikus feladatod van, megjelenik az életedben. Ezek lehetnek rég látott jó barátok, de lehetnek számodra vadidegen emberek. Néha két szem villanásából megtörténik az energiacsere. Nagyon egyszerû: ha valaki felé van karmikus adósságod, az elveszi, ami az övé (lehet, hogy megbánt), ha pedig õ tartozik Neked, visszaadja, ami a Tiéd (pl. segít Neked valamiben). Emberek jönnek-mennek most az életünkben.

A másik fontos témakör, amit szeretnék érinteni, azok az egzisztenciális félelmek. Sokan állandó félelemben vannak, hogy bizonyos dolgokat elveszíthetnek, vagy életszínvonaluk lecsökkenhet. Félelembõl látszatbiztonságot teremtenek, amely még jobban erõsíti a függõségi viszonyt. Azt hiszik pl., hogy fontos jól fizetõ, biztos munkahelyet találni, hogy fontos, hogy mindig legyen pénz a számlájukon, vagy olyan dolgokra, amikre "szükségük" van. Ezzel elkezdõdik az ördögi kör. Azzal a félelemmel, hogy egy napon kevesebbjük lehet, mint ma, félelmet vetítenek ki a jövõbe. Fontos meghozni azt a döntést, hogy végre a jelenben éljünk! Csak a MOST létezik.

A gazdaságban óriási változások/átalakulások vannak és várhatóak. Nem tudhatod, mi lesz holnap. Ezért élj a mában! És ne feledd, az élet igazságos! A pénz újrafelosztása folyik a világban. Azok az emberek, akik segítenek társaiknak az átalakulásban, akik megosztják tudásukat, tapasztalataikat, és hajlandóak személyes fejlõdésükért megtenni mindent, amit tudnak, azok emelkednek, és biztosra vehetik, hogy nem süllyednek el. Akik csupán a materiális világgal vannak elfoglalva, egyre nagyobb pánik van úrrá rajtuk.

A harmadik téma, amire kitérnék, a lélektárs és ikerlélek témája. A párok közötti összekapcsolódás kezdetét vette, így néhány hónapon belül megtörténhet a találkozás. Ám egy rendkívül fontos dolgot meg kell értenünk ehhez: szeretned kell önmagad! Ikerlángod olyan mint Te! Talán nem úgy néz ki, de energetikailag sejtrõl-sejtre pont olyan, mint Te. Tehát ha gyûlölsz magadban bármit, ikerlángod, visszatükrözi Neked azt. Bármit is érzel, õ ugyanazt érzi. Így ha nem szereted magad feltétel nélkül, õ sem tud szeretni és elfogadni Téged. Ehhez óriási mennyiségû emocionális gyógyulásra van szükség. De egyre közelebb vagy ehhez az egyesüléshez. Az abszolút integritás és õszinteség mûvészetének mesterévé kell válnod, hogy mûködjön a kapcsolat. Az öngyógyítás és az önmagaddal való munka mesterévé kell válnod.

A földi sík átalakul. Hogy résztvevõként vagy szenvedõ szemlélõként veszel részt benne, az már a Te döntésed.

Ne feledd! Ez most egy olyan változás, mely mindent megváltoztat!

/tudatbazis.hu/
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 9 éve 9 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.107 másodperc