Jézus a fény

Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Menekülés a "666" elol.

: Menekülés a "666" elol. 13 éve 3 hete ezelőtt #1653

  • A.M. Timea
  • A.M. Timea profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Boarder
  • Irgalom, békesség és szeretet adassék nektek
  • Hozzászólások: 356
.

Jézus a Hegyi beszédében rámutat egy döntõ ismertetõjegyre:
;õrizkedjetek pedig a hamis prófétáktól, a kik juhoknak ruhájában jõnek hozzátok, de belõl ragadozó farkasok. Gyümölcseikrõl ismeritek meg õket. Vajon a tövisrõl szednek-é szõlõt, vagy a bojtorjánról fügét? Ekképpen minden jó fa jó gyümölcsöt terem; a romlott fa pedig rossz gyümölcsöt terem. Nem teremhet jó fa rossz gyümölcsöt; romlott fa sem teremhet jó gyümölcsöt. Minden fa, a mely nem terem jó gyümölcsöt, kivágattatik és tûzre vettetik. Azért az õ gyümölcseikrõl ismeritek meg õket." (Mt.7:15-20)

A valóban Istentõl származó prófétai beszéd jó gyümölcsöt terem az ember életében. Az Isten lelkétõl áthatott próféta jellemében és cselekedeteiben megjelennek az isteni jellemvonások és bizonyságtétele közvetve is gyümölcsöt terem. Aki befogadja beszédét, annak az életében ugyanúgy megjelenik a szívet, lelket, jellemet átalakító hatalom. Ezt nem lehet hamisítani, aki Isten lelke nélkül él, annak az életében nem jelennek meg ezek a gyümölcsök. Ez éppen olyan biztos, mint az a természeti törvény, hogy a romlott fa nem képes egészséges gyümölcsöt teremni.

Saját magunkon is lemérhetjük, hogy miként hat ránk a Biblia. Figyelmes tanulmányozása közben nappal virrad és hajnalcsillag kel fel a szívünkben"- ahogy Péter apostol írja. Megtapasztalhatjuk, hogy Isten egészen személyre szabottan tud hozzánk szólni most is.

Ezek voltak tehát a támpontok a próbatételhez, amelyek minden isteni eredetûnek mondott iratra, tanításokra vonatkoznak.
MEGISMERITEK AZ IGAZSÁGOT, ÉS AZ MEGSZABADÍT TITEKET.
Utolsó szerkesztés: 13 éve 3 hete ezelőtt Írta: A.M. Timea.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.165 másodperc