Jézus a fény

Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Hogyan gyógyítsd meg önmagad?

Hogyan gyógyítsd meg önmagad? 3 éve 11 hónapja ezelőtt #4552

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5624
.

Megfigyeltem, hogy az emberek saját maguk állnak leginkább gyógyulásának útjában azzal, hogy azonosulnak a testi tünetekkel. Amikor pl. azt mondja valaki, hogy "van egy cisztám" vagy "van egy gyomorfekélyem". Ezzel máris elismeri, hogy az övé, az Õ része, hozzá tartozik. Rögtön azonosul vele.

Szerintem sokkal gyorsabban lesz tünetmentes, ha nem azt mondja, hogy az övé, hanem egyszerûen elfogadja, hogy megjelent a testében egy tünet, ami felhívja a figyelmét néhány helytelen gondolatra vagy élethelyzetre. Mennyivel másképpen hangzik, ha azt mondja, hogy van egy ciszta a testemben. Nem az enyém, csak ideiglenesen megjelent a tünet.

Csendesedjünk el, próbáljunk ráhangolódni az adott területre, és kérdezzük meg, miért borult meg az egyensúly. Milyen érzelem, amit nem éltünk meg, amit elástunk magunkban, és most utat tört magának? Mely érzelmünk az, ami gyógyításért kiált?

Mohácsi Viktória (elozoeletek.blogspot.hu)
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.

Hogyan gyógyítsd meg önmagad? 3 éve 11 hónapja ezelőtt #4562

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5624
.


Új Medicina - Hamer


Minden megbetegedés egy érzelmi megrázkódtatással keletkezik - állítja Ryke Geerd Hamer, német kutatóorvos, aki betegei kikérdezése és a megbetegedésük lefutásának megfigyelése során egy új biológiai, orvostudományi összefüggés-rendszerre bukkant.

Hamer doktor megfejtette a rák, és minden olyan elváltozás nyitját, amelyek nem baleset, mérgezés, sugárzás miatt jönnek létre. A hagyományostól eltérõ módon - a lélekben lezajló érzelmi folyamatok figyelembevételével közelítette meg, a betegségeket. Rájött, és be is bizonyította, hogy a rákbetegek a daganatot megelõzõen minden esetben egy komoly és súlyos érzelmi megrázkódtatást éltek át.

Rájött arra is, hogy a megbetegedésekben is van rendszer és logika, sõt minden természetes elváltozásnak van értelme, egy élethelyzethez alkalmazkodás, az egyed és a faj fenntartása, fennmaradása, a túlélés biztosítása.

A Hamer doktor által Germán Új Medicinának nevezett tudományos ismeret egy új, átfogó természettudományos rendszert ír le, mely értelmezhetõvé és tudatosan befolyásolhatóvá teszi a megbetegedéseket. Hamer doktor vizsgálta azt is, mi történik az agyban egy elváltozás idején, és felfedezte, hogy a szervi elváltozások mindig együtt járnak agyi tünetekkel - amit már a legegyszerûbb képalkotó eljárással, CT-felvételekkel is nyomon lehet követni.

Az elváltozást, megbetegedést beindító nyomógomb minden jel szerint lelki síkon van. Érzelmi konfliktus nélkül ugyanis nincs természetes elváltozás. Persze nem egy hétköznapi érzelmi konfliktus az, ami testi szinten elváltozást indít. Az úgynevezett biológiai konfliktusnak feltételei vannak. Ha ezek a feltételek mind egyszerre teljesülnek, az érzelmi kilengésnél, az éppen átélt érzelem az agyban a szó legszorosabb értelmében kiüti a biztosítékot, egy elõre meghatározott helyen. Ennek következménye, hogy beindul egy testi elváltozás.

Az elszenvedett érzelmi konfliktus fajtája, típusa határozza meg az agyban megjelenõ elváltozás helyét, az úgynevezett Hameri-gócot, és az elváltozásban érintett szervet is. Ezeket az összefüggéseket írja le a Hamer doktor által feltárt Új Medicina, és a Biologika Szerv Atlasz, amely a rendszer színes, képes ismertetõje.

A biológiai konfliktus abban különbözik az összes többi lelki konfliktustól, hogy mélyen rázza meg az embert és mérhetõ, megfigyelhetõ testi tüneteket is produkál. Aki ezeket ismeri, hamar észreveheti és kezelheti a tüneteket, még mielõtt egyáltalán bármiféle komolyabb elváltozása kialakulna.


Ezek a tünetek a következõk


1. A konfliktus témáját, tárgyát komolynak érezzük, veszélyben érezzük magunkat vagy normális életünket, és nem tudunk megnyugodni miatta, kibillentünk a normál kerékvágásból. Kiborít, lesújt, letaglóz, felzaklat, felháborít az esemény, és érzelmi kilengéseink vannak.

2. A konfliktushelyzet váratlanul, felkészületlenül ér, mint derült égbõl villámcsapás - a meglepetés erejével hat ránk. (Csak a váratlan, meglepetésszerû konfliktus-élményekre produkált érzelmi kilengés indít be szervi elváltozást.)

3. A szituáció megütközés jellegû, nem tudjuk a helyzetet elfogadni, képtelenek vagyunk vele megbékélni. A normális életvitelben, nyugalomban, biztonságban veszélyeztetve, akadályoztatva érezzük tõle magunkat, és emiatt kényszeres gondolkodás indul be: a konfliktuson és a konfliktus lehetséges megoldásain õrlõdünk, tipródunk.

4. A konfliktust, érzelmi drámát az ember elszigetelten éli meg. Ez azt jelenti, hogy nem beszél másoknak konfliktusáról, érzelmeirõl és arról, mekkora baja, problémája, lelki terhe vagy lelki fájdalma van. A konfliktusban egyedül érintettnek, illetékesnek érezzük magunkat, és úgy gondoljuk, úgy véljük, azt hisszük, nem tud rajtunk senki segíteni, mert további károkat szenvedünk, vagy veszélybe kerülünk, stb.

5. Az elváltozást beindító konfliktusnak (átmenetileg) nincs megoldása vagy sokáig eltart, megoldatlan marad egy darabig. Komoly veszélyt csak a sokáig eltartó és intenzív konfliktusok jelentenek, mert azzal akár életveszélyes elváltozást vagy komplikációt is összehozhatunk magunknak.

A biológiai konfliktusnál mind az öt jellemzõ teljesül, ha bármelyik hiányzik, nem indul be elváltozás.


Hogyan lehet vele elérni, hogy meggyógyuljunk?


A rákos daganat vagy fekély addig növekszik, terjed, amíg a konfliktus megoldatlan! Ha az érzelmi konfliktust okozó problémát sikerült megnyugtató módon megoldani, átkapcsolunk, belépünk a konfliktus-megoldás utáni, helyreállítási szakaszba: az agyi és szervi tünetek megváltoznak. A konfliktus ellensúlyozása, biológiai megoldása céljából létrejött testi elváltozás felszámolásra, újjáépítésre kerül.

A gyógyulási szakasz nem azt jelenti, hogy a tünetek egy csapásra megszûnnek, hanem azt, hogy bekapcsol a korábbi elváltozás helyreállítási folyamata, amikor jelentkezhetnek fájdalmak, és történhetnek kellemetlenségek, és veszélyek is.

A konfliktus-megoldás utáni szakasz talán legrázósabb pontja, ciklusa az úgynevezett epileptokrízis, amikor a gyulladások, duzzanatok, ödémák tetõznek. Más konfliktusoknál, más elváltozásoknál ilyenkor jelentkezik a migrén, a szédülés, a hányinger, és egyéb rosszullétek, rohamszerû tünetek, mint például epilepsziás roham, vércukorszint-esés, ami bizony sokszor külsõ beavatkozást igényel.

Ezért is olyan fontos, hogy a megelõzésre és tanulásra fektessünk hangsúlyt és megismerjük, hogyan mûködnek a betegségeink! Elõzzük meg õket, és ha már bekövetkezett egy-két biológiai konfliktus, törekedjünk mihamarabbi megoldására - ezzel minimalizálva az esetleges fizikai kellemetlenségeket, és jobban megértve magunkat, egymást, és a jelenségeket.
szerzõ: dog

Forrás: www.astronet.hu/test-es-lelek/alternativ...k/uj-medicina-102890


elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 3 éve 11 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.

Hogyan gyógyítsd meg önmagad? 3 éve 9 hónapja ezelőtt #4610

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5624
.Gyógyítsd meg önmagad az elméd segítségével! 5 öngyógyítási módszer, ami valóban hatásos!


Vajon tényleg képes az ember meggyógyítani önmagát? Erre a kérdésre nagyon sokan szeretnék tudni a választ. A konvencionális gyógyászat, orvostudomány, ahogy a több tudományág is, túlzottan "tudományos" szempontból vizsgál dolgokat, ami a 19. században gyökerezik, amikor kijelentették, hogy csak arról lehet azt állítani, hogy igaz és való, amit tudományosan bebizonyítottak - véli Daniel J. Crasafi, a Szuperélelmiszerek könyv szerzõje.


Dr. Fernand Turcotte, a Quebec-i Université Laval elismert professzora szerint a nyugati orvoslás egy újkori forradalmasításon esik át, hiszen egyre inkább nagyobb hangsúly kerül a megelõzést szolgáló gyógymódok kifejlesztésére, mert a betegségek tüneteit kezelõ gyógyszeres megoldások már nem elég hatékonyak.

Dr. Leana Wen, sürgõsségi szakorvos, a George Washington University professzora a következõket állítja: "Az egészséggel kapcsolatban nem csak a betegségek kell eszünkbe jussanak, hogy azoktól megvédjük magunkat. Az egészség egyben wellness-t is jelent. Sokan nem azért keresnek fel egy kínai tradicionális orvost, mert betegek, hanem hogy jól érezzék magukat, hogy a szervezetük, testük-lelkük egyensúlyba kerüljön. Ez egy nagyon fontos feladat és lecke lesz azon orvosok és páciensek számára, akik a betegségkezelés helyett inkább a megelõzésre és a wellness-érzésre összpontosítanak."

Miért mûködik az öngyógyítás?

Marilyn Schlitz, PhD, az Institute of the California Medicine Center senior-professzora a The Permanente Journal szaklapban azt írta: "Az ma már világos, hogy pozitív hatása van a spirituális technikák, módszerek alkalmazásának a hagyományos orvoslásban."

Lássuk akkor az 5 öngyógyító módszert, ami segíthet a regenerálódásban, felépülésben!

1. Önhipnózis

Az önhipnózis során megtanulod, hogy miként kell a tudatodban nyugalmat elõidézni, hogy azon keresztül pozitív gondolatok révén javíthass a tested és az elméd állapotán. Robert London orvos egy cikkében arról értekezik, hogy a hipnózissal nagyon sok mentális és testi jellegû betegséget lehet kezelni, amilyen a szorongás, vagy a krónikus fájdalom. Ma már az internetrõl különbözõ hipnózis alkalmazások is letölthetõk, amelyek segítenek abban, hogy testileg, szellemileg és lelkileg is egyensúlyba kerülj.

2. Meditáció

A meditáció segít abban, hogy az agy jobban tudjon összpontosítani a fontos dolgokra, ezáltal tisztán, nyugodtan tudjon mérlegelni, döntéseket meghozni. Nem csoda, hogy a világ legjobb egyetemein, amilyen az Oxford, a Harvard, vagy a Yale, jelen van a mindfulness meditáció, és a diákok használják is, hogy jobb tanulmányi eredményeket érjenek el.

3. Biofeedback


Az autonóm idegrendszer képes irányítani a központi idegrendszert. Az autonóm idegrendszer szabályozza az emésztést, a szívverést, a légzést, a vérnyomást. A biofeedback révén megtanulhatod, hogy miként tudod úgy magad meggyógyítani, ahogyan az autonóm idegrendszer végzi a feladatát.

4. Gyógynövények használata


Az emberiség már évezredek óta használja és alkalmazza a gyógynövények pozitív hatását, ezért továbbra is érdemes fogyasztani az elõírásoknak megfelelõen a gyógynövényeket, és olyan nyomelemeket is érdemes szedni, mint a magnézium, a ginko bilobából készült készítmények, amelyek javítják a kognitív agyi funkciókat, de ott van még a kálium, a különbözõ probiotikumok, a kurkuma, az Omega-3 halolaj tabletta is, meg még számos más multivitamin.

5. Tudatos életmódváltás


Ha szeretnél egészségesebb, harmonikusabb életet élni, akkor eszközölj apró, de fontos változásokat az életedben. Például hagyj fel a cukorfogyasztással, szokj le a dohányzásról, kezdj el mozogni, és a sor még folytatható lenne. Szóval, csak bátran!


filantropikum.com/gyogyitsd-meg-onmagad-...ami-valoban-hatasos/
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 3 éve 9 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.

Hogyan gyógyítsd meg önmagad? 3 éve 8 hónapja ezelőtt #4645

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5624
.

Hogyan lehetséges a gondolatok erejével meggyógyítani a betegségeket?


Ha minél elõbb megértjük azt, hogy a gondolatok és az érzelmek ereje milyen hatással van az életünkre, annál szorosabb harmóniába kerül a test és a lélek együttese, és ezáltal egészségesebbek, boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak és derûlátóbbak leszünk.

Mikor szabadnak érezzük magunkat, és úgy gondoljuk, hogy minden rendben van körülöttünk, akkor ez pontosan így hat a szervezetünkre is. Ha egészségesnek gondoljuk magunkat, akkor képesek vagyunk megõrizni azt, és emellett számtalan pozitív érzést, lehetõséget tudunk bevonzani az életünkbe.

A gondolkodásunk, a meggyõzõdésünk olyan akár egy vitorla. Bármilyen viharos szelek is tépázzák, ha a vitorlánk erõs, akkor a hajó is kiállja a próbát, és végül eljut a célba. Ehhez az kell, hogy kizárjuk a fejünkbõl a sok negatív dolgot, amelyek elbizonytalanítanak, meghátrálásra kényszerítenek.

Ha képesek vagyunk megtisztítani elménket a rossz, pesszimista gondolatoktól, akkor fokozatosan a lélek felszabadul, eltûnnek a nyomasztó érzések. Ha az influenza-járványba, az allergia szezonban eldöntjük fejben, hogy egészségesek maradunk, mert erõs a szervezetünk, a jó dolgokra koncentrálunk, segítünk másokon, olyan energiákat kapunk, amely az immunrendszerre is hat, erõsebbé téve a védekezõ rendszerünket, így valóban elkerülhetõk a betegségek, akár a depresszió is. Ezzel egyensúlyt is teremtünk önmagunkba, ami a lelki és a fizikai egészségre van jó hatással.


A betegséget a figyelem tartja életben

Amikor egy beteg megkapja a depresszió diagnózisát elsõ ízben megnyugszik, mert figyelmet kap és fontosnak érzi magát. Ezzel azonban csak beleesik az áldozat szerepébe. A legtöbb ember nem is tudja milyen hatalmas ereje van a kimondott szavaknak és a gondolatoknak. A betegséggel kapcsolatos gondolatok felerõsíthetik azt, vagy éppen csökkenthetik. Ugyanakkor nagyon sokan betegségükkel csupán csak kifogásokat keresnek és együttérzést keresnek. Másoknak a figyelem a fontos.

A gyógyulás helyes útja, ha a betegség helyett az egészségtudatot erõsítjük, az egészségre irányítjuk a figyelmünket.

Forrás: filantropikum.com/hogyan-lehetseges-a-go...tani-a-betegsegeket/elozoeletek.blogspot.com/2016/12/hogyan-...olatok-erejevel.html
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.

Hogyan gyógyítsd meg önmagad? 3 éve 4 hónapja ezelőtt #4928

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5624
.


Gyógyulj ki minden betegségbõlMindeddig úgy hittük, hogy életünk könyve meg van írva génjeinkben, s a családunkban elõforduló betegségek -" lévén genetikai eredetûek " Damoklész kardjaként függnek fejünk fölött. Lehet, hogy csak hiedelmeink akadályozzák meg, hogy egészséges és boldog életet éljünk?
A tudósok ezt állítják - Dr. Bruce Lipton, sejtbiológus és "A Hit Biológiája" címû bestseller könyv szerzõje, szószólója annak az elméletnek, miszerint jelentõs hatalmunk van biológiai folyamataink felett, valamint szándékaink és hitünk erejével "újraprogramozhatjuk" illetve "kontrollálhatjuk" génjeink mûködését és ezáltal az életünket. Ez megkérdõjelezi a hagyományos tudományos meggyõzõdést, miszerint a gének irányítják az életünket, és a közfelfogás szerint betegségeink genetikai eredetûek.

Például, ha rák, szívelégtelenség vagy más betegség elõfordult a családban, ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy a fiatalabb családtag is megbetegszik ezekben, annak ellenére, hogy mindeddig úgy tudtuk, ezek a betegségek örökletesek. A gének megváltozhatnak környezeti behatásra, vagy azáltal, hogy a környezetünk észlelését megváltoztatjuk.
"Képesek vagyunk befolyásolni a génjeinket, hiedelmeink és személyes attitûdünk megváltoztatásával. Az, ahogyan a világot látjuk, és az észleléseink nem csak a belsõ biológiai és genetikai mûködéseinket szabályozzák, hanem azt, hogy milyennek teremtjük magunk körül a világot. Az, ahogy elménk felfogja a világot, befolyásolja a test biológiai és kémiai folyamatait, ami által megváltoznak szervezetünk sejtjei is."

A sejtek olyanok, mintha törpe emberkék lennének, mivel a sejteknek és az embereknek egyforma szervrendszereik vannak, úgy, mint emésztõ-, szaporodási-, immun- és idegrendszerük. Minden sejtnek " csakúgy, mint az embereknek "vannak receptoraik a felszínükön, így vesznek tudomást a környezetükrõl. Ha valaki stresszes környezetben van, minden egyes sejtje érzékeli ezt, az egész testünket átjáró elektromágneses rezgések útján. Hasonlóképpen, ha boldogok vagyunk, sejtjeink is boldogan és harmóniában élnek. "A sejtek ugyanazt az életet élik meg, mint mi magunk, és képesek életben maradni a testünkön kívül is, szövettenyésztõ lemezeken élni és növekedni " - tette hozzá Lipton.

A kutatások szerint az emberek 95%-ban a tudatalatti elméjüket használják, amely a gyermekkortól egészen 6 éves korig kialakult szokások rabja, ami után az életünk további részében ezek a szokások irányítanak. Míg a tudatos elménket " amelyre önazonosságunkat alapozzuk " e gondolkodó és érvelõ elménket csak idõnk 5%-ában használjuk.
Lehet, hogy fogod az adást, és azt gondolod, hogy: változtatni fogok ezen, pozitív leszek, és elkerülöm a negatív gondolatokat, de valójában ez csak a tudatos elméd fecsegése, a tudatalattid eközben vissza akar térni a régi módon ismétlõdõ mintákhoz. Tudatos erõfeszítést kell tennünk, hogy elfelejtsük, ami gyermekként elménkbe programozódott, hogy ne bízzuk magunkat e a szokásokra, és hogy ez látható változást okozzon az életünkben.

Lipton szerint, három hatékony módja van annak, hogy megváltoztassuk vagy szabotáljuk tudatalatti elménk régi, korlátozó hiedelmeit, a buddhista éber tudatosság meditáció, a klinikai hipnoterápia, és egy új gyógyítási mód az úgynevezett "energia pszichológia". "Ez a változtatás végül ahhoz vezet, hogy egészségesebben éljünk, harmóniában a természettel és önmagunkkal."

Közzétette: www.fenyorveny.hu
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 3 éve 4 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.

Hogyan gyógyítsd meg önmagad? 3 éve 4 hónapja ezelőtt #4942

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5624
.Gondolataink erejével hatást gyakorolhatunk a sejtjeinkreRégóta tudjuk, hogy érzelmeink erõs hatással vannak a testünkre. Errõl számos tudományos és orvosi dokumentáció látott napvilágot. A DNS azonban az eddigi felfogás szerint megváltoztathatatlannak számított. De vajon csakugyan az?

A HeartMath Institute 1992 és 1995 között azt kutatta, milyen hatást gyakorolnak DNS-ünkre a tiszta érzelmek. Glen Rein és Rollin McCarty kutatók ehhez az emberi DNS-t vették górcsõ alá. A DNS-t a kísérlethez elõször is elkülönítették egy fõzõpohárban, majd a különbözõ szellemi és érzelmi technikákat alkalmazó kísérleti személyek segítségével erõs érzelmeknek és indulatoknak vetették alá.

Az eredmények abszolút meggyõzõek voltak. Habár a tudósok kételkedtek abban, hogy az érzelmek hatással lehetnek a DNS-re, most olyasmit figyelhettek meg, ami ellentmondott a fizika addigi törvényeinek: miközben a kísérleti személybõl erõs érzelmek áradtak, az örökítõ anyagon egyértelmû elektromos reakció volt mérhetõ! Vagyis az emberi érzelmek hatást gyakoroltak a fõzõpohárban lévõ DNS-molekulákra.

Az emberi érzelmek hatással vannak a DNS alakjára.

Értelmünk számára ez nehezen felfogható. A tudomány eddigi állása szerint a DNS megváltoztathatatlannak számított: vele születünk és a súlyos, erõteljes beavatkozásokon kívül semmi sem lehet rá hatással, nem változtathatja meg, sem a testen belül, sem abból kiemelve. Most azonban tapasztalnunk kell, hogy a DNS igenis megváltoztatható, sõt az igen finom energetikai rezdülésekre is reagál!

Kísérletsorozatában a HeartMath Institute még egy lépéssel tovább ment, és megvizsgálta az emberi placenta DNS-ének reakcióit is. Ez a DNS legtisztább alakja. A kísérlethez huszonnyolc, placentából származó DNS-t helyeztek egy-egy fõzõpohárba, s adták át huszonnyolc kutatónak, akik arra is ki voltak képezve, hogy erõteljes érzelmeket gerjesszenek.

Ebben a tesztben is bebizonyosodott, hogy a DNS alakja a kutató érzelmeinek megfelelõen változik:az elismerés, szeretet és hála érzésének hatására a DNS fellazul, a láncok felnyílnak, vagyis a DNS-lánc megnyúlik. Ám ha a kutató aggodalmat, félelmet, dühöt vagy feszültséget árasztott magából, a DNS rövidebb lett, sõt jó néhány kódját ki is kapcsolta! A negatív érzésekre tehát azzal reagált, hogy összehúzódott.

Most már érthetõ, miért vágnak el minket a negatív érzések a világ többi részétõl. Ha dühösek vagy rosszkedvûek vagyunk, úgy érezzük, hogy elszigetelõdünk és kizökkenünk a helyes kerékvágásból. És csakugyan ez történik - csakhogy mi zökkentjük ki saját magunkat! A DNS-kódok kikapcsolása mindenesetre csak addig tartott, amíg a kutató el nem kezdett ismét örömet, elismerést, hálát és szeretetet érezni. Ettõl a kódok ismét bekapcsolódtak - mintha a villanyt kapcsolták volna fel.

A DNS-en mért változások egyébként sokkal nagyobbak és átfogóbbak voltak, mintha például elektromágnessel váltották volna ki õket.

Azok, akik képesek mélyen szeretni, megváltoztathatják DNS-ük alakját.

Végül HIV-fertõzöttekkel is elvégezték a kísérletet, s ennek során kiderült, hogy az elismerés, a hála és a szeretet hatására a beteg ellenálló ereje a 300 000-szeresére nõtt azokéhoz képest, akik nem voltak képesek ilyen érzésekre.

Vélhetõleg ebben keresendõ az egészség nyitja. Mindenképpen ajánlatosnak tûnik az öröm, a szeretet, a háládatosság és az elismerés érzését gyakorolni, hiszen ilyen módon sokszorosára növelhetjük ellenálló erõnket.

Ha kitartunk a pozitív érzések mellett, biztosan útját állhatjuk néhány betegségnek, mert ezzel megerõsítjük immunrendszerünket. De nem lennénk-e képesek ennél többre is? Talán még az egészségünket is visszanyerhetnénk! Számtalan sikertörténetet ismerünk.


Nekem is megvannak a magam tapasztalatai az öngyógyító erõkkel, amelyek " ha az orvostudománynak hihetünk " ilyesmit végképp nem produkálhattak volna:


"Húszesztendõs voltam, és erõs hátfájás gyötört. Rögtön egy szaktekintélyhez küldtek. Az elsõ vizsgálat alapján adott diagnózis lesújtó volt: Bechterew-kórban, a gerincoszlop gyulladásos betegségében szenvedtem. Semmi kétség, a laboreredmények mind ezt mutatták.

Megállapodtunk, hogy egy hét múlva, ha az elsõ megrázkódtatást kihevertem, megbeszélhetjük a további kezeléseket. Egyvalami biztos volt: ez a betegség gyógyíthatatlan, színészi pályámnak tehát vége. Gerinccsigolyáim rövid idõn belül annyira összenõnek, mintha egyetlen csontot alkotnának. A hátam pedig úgy meggörbül, hogy a földön kívül egyebet nem fogok látni.

Eltelt a hét - életem legnehezebb heteinek egyike. Akkor még mit sem tudtam a sikeres kívánságokról vagy a kvantumfizikáról; nem tudtam, hogy gondolatainak erejével az ember akár a DNS-ét is megváltoztathatja; csupán egyvalamit tudtam: Egészséges vagyok. Tökéletes a hátam. Szeretem a hátamat. Erõs, eleven és mozgékony vagyok. - Egy évre elõre feliratkoztam teniszedzésre, de nem kétségbeesésemben, hanem azért, mert annyira örültem, hogy így fel lettem rázva; mert tudtam, milyen jó egészségesnek lenni! Jót nevettem a világegyetem tréfáján, megköszöntem a figyelmeztetést, felébredtem, és éreztem, hogy vagyok, hogy élek, és hogy egészséges vagyok. Egészséges vagyok és voltam. Éjjel-nappal, minden percben, minden pillanatban arra a csodára összpontosítottam, ami bennem történt.

Környezetem õszinte bámulatára. Senki sem tudta, miért van ilyen jó kedvem, mitõl vagyok ennyire boldog, miért szeretek ennyire mindenkit és mindent. Táncoltam, énekeltem, hálás voltam, egyben voltam. Mérhetetlen háládatossággal és elismeréssel töltött el az addigi életem.

Eljött az újabb orvosi vizsgálat, az újabb laboreredmények napja. Az orvos csodálkozott mosolygó, jó kedvû betegén - és akkor robbant a bomba. Megmagyarázhatatlan. Felfoghatatlan. Ilyen még nem történt. A tévedés kizárt. Egy hebegõ orvos állt elõttem. A reumatikus gyulladás, a gerincoszlop, a beteg keresztcsonti és csípõízület, hiszen olyan egyértelmûnek látszott, és most - Ezt még egyszer meg kell vizsgálnunk. De az orvos, a szaktekintély három nap elteltével sem tudott mit mondani. Meggyógyult. Vége. Nem látni semmit, nem találtak semmit. A vérkép teljesen normális, sehol egy betegséghordozó gén, semmi csigolyagyulladás, nagyon sajnálja, igazán örül, de hát...

Szinte azt hittem, jobban örülne, ha minden a maga rettenetes módján történt volna, csak hogy az õ élete az addigi szabályos kerékvágásban futhasson tovább. De így csak kézfogás, hitetlenkedõ fejcsóválás. Emlékszem, ahogyan vigasztalóan megöleltem, és biztosítottam róla, hogy helyesen járt el; ahogyan csókot nyomtam az asszisztensnõ arcára - aztán elkezdtem teniszezni.

Ma már tudom mi történt akkor. Ma már mélyen meghat énem és gondolataim erejének ajándéka. De mitõl voltam akkor olyan biztos a dolgomban? Nem tudom. Visszatekintve azonban látom, hogy ebbõl az esetbõl merítettem azt a szilárd bizonyosságot, amely még ma is eltölt. Ez a tapasztalat és sok más esemény megtanított arra, hogy saját egészségünk is a mi kezünkben van - sokkal inkább, mint gondolnánk. Ez szilárd meggyõzõdésem."

És te, mit hiszel? Hited a mindent eldöntõ erõ. Döntsd, és alakítsd annak megfelelõen az életed!


forrás: Pierre Franckh: A rezonancia törvénye

rejtelyekszigete.com/gondolataink-erejev...atunk-a-sejtjeinkre/
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 3 éve 4 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.126 másodperc