Jézus a fény

Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: "Isten Jánosa" brazil gyógyító által történt gyógyulások

"Isten Jánosa" brazil gyógyító által történt gyógyulások 4 éve 2 hónapja ezelőtt #4491

  • Margit
  • Margit profilkép
  • Nem elérhető
  • Administrator
  • Hozzászólások: 5624
.


Joao de Deus a brazil csodagyógyító, Abadiania
/Joao Teixeira da Faria/


A világ egyik legerõsebb spirituális gyógyítója, aki 50 éves munkássága alatt milliók életét változtatta meg, adott új esélyt az életre.

Hívei Isten Jánosának (Joao de Deus) nevezik õt szeretettel.

Az ausztrál származású Robert Pellegrino - Estrich tette szélesebb körben külföldön is ismertté Joaot 1997-ben, amikor megirta a Miracle Man címü könyvét. Azóta gyógyulni vágyók ezrei jönnek Abadianiába a világ minden tájáról: Ausztráliából, Új-Zélandról, az USÁ-ból, Kanadából, Dél-Afrikából és természetesen Európából.

A könyv 2007-ben magyar forditásban is megjelent Csodagyógyitó cimen, igy a magyar közönség számára is egyre szélesebb körben ismertté vált.

Joao egész életét médiumi tevékenységnek szenteli. Õ egy teljes transz médium, akin keresztül, testét közvetítõként használva, több mint 30 gyógyító entitás (szellemi vezetõ) segít csodának tûnõ módon mindazoknak akik gyógyulást keresve jönnek a Casaba, Ezek az entitások korábbi életükben orvosok, teológusok, egyéb gyógyítók és koruk jelentõs alakjai voltak.

Joao amikor egy-egy entitást magába fogad, arcán transzhoz hasonló nyugalom látható. Személyisége a teste feletti uralmat átvevõ entitás karaktere szerint változik. Másodpercek alatt nézi meg, "világitja át" az elé járulókat, azonnal felismerve az illetõ gondolatait, vágyait, betegségét, és gyógyulásuk érdekében különbözõ gyógyító módokat javasol számukra.

Csoportos gyógyításokat hetente három alkalommal (szerda, csütörtök, péntek) tart a Szent Ignác Házban. Ezeken alkalmanként több száz, néha naponta több mint ezer ember vesz részt: olyan betegek, akikrõl a hagyományos nyugati orvostudomány már lemondott, olyanok akik spirituális fejlõdésre vágynak, vagy olyanok akik egyszerûen azért jönnek ide, hogy a hely különleges szellemét megtapasztalják.

Nem számit, milyen hosszú a várakozók sora, senki nem jön hiába, Joao addig marad, míg az utolsó embert is meghallgatja. Ezután felállva elmond egy imát és a szellemi gyógyító ezt követõen elhagyja testét.

Ilyenkor Joao újra hétköznapi emberré válik, aki elmondja hogy az orvosláshoz egyáltalán nem ért. Joao egyszerû, türelmes és istenhívõ ember, életének fõ célja az emberek segitése: elõítélet nélkül mindenkit szegényeket, gazdagokat egyaránt fogad.

forrás:http://www.joao.hu/Joao.html"Isten Jánosa " (John of God) 67 perces film - feliratos

Beszélgetés Gyurácz Eszter Médiummal - 71 perces film--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 4 éve 2 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.054 másodperc