Jézus a fény

Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat)

Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 13 éve 9 hónapja ezelőtt #115

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5624
Szellemgyógyászat

Szellemgyógyász mester/tanárként sokszor kapok olyan kérdéseket, melyek azonnali válaszadást igényelnek, ugyanis sokan valami kóbor szellemekkel való kommunikációt feltételeznek, amikor meghallják a szellemgyógyászat kifejezést.
Szó sincs errõl. A szellemgyógyászatban saját szellemünk segítségével állíthatjuk helyre a megbomlott energetikai egyensúlyt, ami az egészség feltétele. Ma már mindenki tudja, hogy a fizikai fájdalom és minden betegség a lélek segélykiáltása! Ennek legszomorúbb bizonyítéka egy súlyos betegség, a rosszindulatú daganat kialakulása. Szinte kivétel nélkül felismerhetõ a betegséget megelõzõ krízis, ami halálvágyat generál. Nehéz és kilátástalannak látszó helyzetbe került emberek ilyenkor úgy gondolják, sõt gyakran kimondják, hogy bárcsak.Úgy érzik az elmúlás mindent, megoldana. Kicsit elkalandoznak, milyen jó lenne már megpihenni, ott nem kellene a megoldásokon töprengeni, felelõsséggel járó döntéseket hozni. Nem tart sokáig ez a nyugalom. Újból felszínre tör a jelen problémája, fájdalma. Ekkor újra jön a felmentõ sóhaj, milyen jó lenne. Miután a halálvágy egyre gyakrabban lesz jelen, úgy dönt a szervezetünket irányító hadsereg hogy a kívánságot teljesíti, és lerombolja védekezõ képességünket, megteremti az elmúláshoz szükséges feltételeket. Innen megindul a leépítés folyamata. Ha ilyenkor még meggondoljuk, és erõt veszünk magunkon, harcolni kezdünk a probléma megoldása érdekében, vagy átalakítjuk a megváltozott körülményekhez életünket, az önsajnálat helyett tervet készítünk, célokat tûzünk ki magunk elé, felszámoljuk a semmit nem nyújtó, sõt ártó tényezõket, visszafordulhatunk.

Ilyenkor hívjuk saját szellemünket, legyen segítségünkre, kérjen számunkra isteni gyógyító energiát, és közvetítse azt gyógyulásunk érdekében, hogy mielõbb visszanyerjük egészségünket!

A szellemgyógyászat energiát közvetít oda, ahol szükség van erre az isteni gyógyító erõre. Mivel itt finom energia van jelen, ezért nem alkalmazható együtt a Reiki-vel.
Technikája megtanulható, egymásra épülõ kurzusokon. Legmagasabb fokán, a szellemsebészeten már inoperábilis mûtéteket is lehet végezni, cisztákat, epe-, veseköveket porlasztani.
A szellemgyógyászat 2. fokán a beavatással kapunk szellemi segítõt, tiszta lényeket, gyógyító angyalokat. Õk minden gyógyításnál jelen vannak, segítségükkel biztosítják a sikeres gyógyulást.

A szellemgyógyászatnál, pszi-sebészetnél soha nem lép fel szövõdmény, mert ez energetikai beavatkozás.
Nálunk több irányvonal létezik. Véleményem szerint mindegyik sikeresen alkalmazható, ha azt hittel, alázattal és odaadó szeretettel mûködtetjük..

Létezik kézrátétes és érintés nélküli kezelés, /asztrálsíkon, étertestben végzett/ gyógyítás. Elsajátítása, mert sikeresen végezhetõ plasztikai sebészet vagy mély

Egyre elterjedtebb a szellemgyógyászat a kozmetikusok körtében, mert bõrhámlasztás nélküli ránctalanítás, heghalványítás stb., sikeresen érhetõ el vele, de szellemgyógyászatot végzett masszõrök is csodálatos eredményekrõl számolnak be.

Elmondhatjuk, hogy szinte nincs olyan eset, amikor segítségül ne hívhatnánk a szellemgyógyászatot, pszi-sebészetet. A szellemgyógyász gyógyításkor a páciens szellemével is együttmûködik, ezért elengedhetetlen a páciens hite is a gyógyulása érdekében!

A szellemgyógyászatot tanító mesternek nagyon meg kell válogatnia a tanítványait, mert a szellemgyógyászat nagy felelõséggel jár. Különös gondot kell fordítani arra, hogy a hozzánk forduló beteget tájékoztassuk a kivizsgálás, diagnosztizálás és az orvosi kezelés fontosságáról. A SZELLEMGYÓGYÁSZAT NEM HELYETTESÍTI AZ ORVOSI BEAVATKOZÁSOKAT, KEZELÉSEKET, de támogatja, hatékonyabbá teszi azokat.

Vannak olyan országok, ahol sikeresen mûködnek együtt orvosok és szellemgyógyászok nagyon jó eredménnyel.
Errõl érdemes olvasni a www.brunogroening.org/magyar/mwf/erfahrungsbericht.htm honlapon.


Mindenki figyelmébe ajánlom, akit érdekel ez a gyógyító tevékenység. Ne hagyja ki, olvassa el a cikket, mert itt megismerhetõ a szellemgyógyászat teljes részletében, orvosok véleményével, esettanulmányokkal.
Érdekes tapasztatot szereztem, a pszi-sebészet képzésen több orvos is részt vett, de kérték, lehetõleg nevüket sehol ne említsük, mert a szakma kirekeszti és megbélyegzi õket. Mikor megkérdeztem, akkor miért vannak itt: válaszuk az volt, mert mûködik és segít, néha olyan esetben is, amikor már más lehetõség nincs. Késõbb a mester kurzuson egyikõjükkel sem találkoztam. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így tudom, hogy a mindennapokban sikeresen alkalmazzák a tanultakat, de tanítani nem merik. Féltik az állásukat, egzisztenciájukat. Megértem, hiszen családjuk megélhetése a tét. Szomorú, hogy õk csak titokban végezhetik ezt a gyógyító tevékenységet!

A szellemgyógyász nem állíthat fel diagnózist, sem tudása, sem joga nincs hozzá, és csodát sem ígérhet! Figyelembe kell venni azt is, hogy vannak esetek, mikor segíteni sem tud. Egyik ilyen eset, mikor a páciens karmikus folyamatot él meg, ebbe nincs joga senkinek "belenyúlni". Ez a lélek tervének beteljesítése.

Ha szellemgyógyászt keresel fel, kérdezz tõle. Kérdezd meg melyik ágon tanult, kinél milyen képesítést szerzett. Kérd el, nézd meg az oklevelét, bizonyítványát.

Az igazi szellemgyógyász megérti a kérésedet, nem veszi bizalmatlanságnak. // Nálam az oklevelek jól látható helyen vannak elhelyezve. // Aki kérésed ellenére nem tudja, nem akarja bizonyítani képzettségét, kerüld el, mert nem a te embered, nem várhatsz tõle segítséget, sem õszinteséget.

Még egy figyelmeztetés! Ma már az ezoterikus világunk tele van "látókkal". Ha látóhoz visz az utad, tõle is kérdezd meg, ki az a Felsõlény, aki átvette a felelõsséget a harmadik szem megnyitásakor? Ha erre nincs válasz, vagy az, hogy egy harmadik szemet megnyitó kurzuson nyitották meg X összegért, onnan is siess el, mert ez bizony nem így mûködik. Nagyon kevés és kivételes tudással felruházott mester képes imaginális látáshoz juttatni tanítványait, ezért soha nem kér pénzt. Ilyen esetben tõle is átveszi egy Felsõlény a felelõsséget. Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a tisztánlátás nem úgy mûködik, hogy megnézem, megcsalnak-e valakit, hanem bizonyos szituációt, jelzést látunk, mely üzenetértékû. Tehát nem azt hívunk le, amit akarunk és fõleg nem akkor, amikor mi akarjuk, vagy kedvünk tartja. Vannak kivételek, akik spirituálisan nagyon fejlettek, õk valóban le tudnak hívni bármikor képeket a múltból, jelenbõl és jövõbõl, de ez keveseknek adatik meg. Az Õ felelõsségük viszont akkora, hogy ezzel soha nem élnek vissza, nem hozzák be a mindennapokba, segítségnyújtásra igen, de mások kárára vagy a kíváncsiság kielégítésére, hivalkodásra nem használják. Nem is tehetik meg, hiszen az isteni adományt csak addig birtokolhatják, amíg jóra, nemes célokra használják. Aki nem helyesen él ezzel az ajándékkal, örökre elveszíti azt, méltatlanná válik ilyen csodára.

Tudod-e, hogy amikor elhatározod, hogy egy betegségbõl nagyon gyorsan és tökéletesen kigyógyulsz, mert AKAROD, te is szellemgyógyászatot alkalmazol az egészséged mielõbbi helyreállítása érdekében; ugyanis a HITED és SZELLEMED segítségével szünteted meg a betegség okát, és állítod vissza az egészséget biztosító harmóniát.

Ha eddig nem próbálkoztál ezzel az öngyógyító módszerrel, legközelebb szükség esetén próbáld ki. Meglepõdsz, milyen jól tudod irányítani saját gyógyulásod ütemét.
Forrás: ekpafat)
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 13 éve 8 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.

Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 13 éve 8 hónapja ezelőtt #171

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5624
A szellemgyógyászat

A súlyos betegségek minden esetben lélekbõl vagy szellembõl fakadnak. A fizikai testben csak a tünetük található.
Az ember három nagy egységbõl tevõdik össze: szellemtestbõl, lélektestbõl és fizikai testbõl. A lélek is test, a szellem is test, de a fizikai szem számára láthatatlan. Mindkettõben benne vannak a szervek, az idegrendszer, az érrendszer, az emésztõrendszer, a kiválasztó rendszer, a nyirokrendszer és az energiarendszer is. A szellemtestben nagyon finom rezgésként vannak jelen, a lélektestben kevésbé finom rezgésként, a fizikai testben mint anyaggá vált, lematerializált rezgés.

A súlyos betegségeket szellemszinten és lélekszinten gyógyítjuk, megváltozott tudatállapotban, mély alvási szinten, nem hipnózisban. Ekkor az agy frekvenca 0 - 4 Herz között van.
A három dimenziós fizikai világra, és az öt érzékszervre lekorlátozott ember nem érzékeli a lélek jelzéseit. Nem hallja a lelkiismerete hangját, s egy idõ után a lélek már csak betegség által tud jelzést adni, amire aztán kénytelen lesz odafigyelni.
Maga az anyag nem betegszik meg. A betegségeket csak a gyökerüknél lehet gyógyítani, azaz ahonnan fakadnak: lélekben és szellemben.
A test a tünet hordozója, egy jelzõrendszer, mely jelzi, hogy valamit rosszul tettünk vagy teszünk. A testben csak a betegség tünetét lehet kezelni, sohasem az okot.
Szellemsebészettel, szellemgyógyászattal a betegség okaira derítünk fényt. A gyógyítást a szellemtestben, illetve a lélektestben végezzük el, ahonnan a gyógyulás átíródik a fizikai testbe. Ez a gyógyítás a beteg aktív közremûködésével történik, így részese lesz saját gyógyulásának. A gyógyítás eszközök és szerek nélkül történik.
Mellékhatása a gyógyulás!
(Forrás: www.szellemgyogyaszt.hu)
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.

Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 13 éve 7 hónapja ezelőtt #249

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5624
Gyógyítás angyalok segítségével

Testünk egészségi állapota szemléletmódunkat tükrözi. A szellemi-lélek mindig tiszta és fényes, az elmét azonban lehúzhatják a gondok és aggodalmak. Mivel így az kevésbé képes az isteni fényt sugározni, sötétebbnek tûnik, akárcsak egy bekormozódott lámpaizzó. Ha az angyalokat hívjuk, a fényt hívjuk be. Az angyalok fénye fölerõsíti saját fényünket, és ez segít abban, hogy saját utunkra visszakerüljünk, hasonlóképp ahhoz, ahogy az oktató is átveszi néha a kormányt, amikor autóvezetést tanulunk egészen addig, amíg nem vagyunk képesek az autót mi magunk kormányozni. Az atlantiszi gyógyító templomokban a gyógyított személy felé mutató kristálycsúcsokkal nemcsak a testen, de a pszichén is dolgoztak. A különbözõ helyzetekre különféle színû kristályokat alkalmaztak, általános gyógyításra pedig hegyikristályt.

Az alacsony energiaszint és a reménytelenség különféle betegségekhez és sérülésekhez vezet, ezek gyógyszere pedig a borús hozzáállás és az alacsony energiaszint megváltoztatása a tisztító fény befogadásával. Amikor az angyalokat arra kérjük, hogy lépjenek testünkbe, és végezzenek energetikai tisztítást, a szeretetre való fókuszálás fénnyel árasztja el tudatunkat. És amikor tudatunk végre tisztító fényben úszik, akkor példáját testünk is követi.
(Forrás:freeispirit.hu)
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 13 éve 7 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.

Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 13 éve 7 hónapja ezelőtt #279

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5624
A betegségrõl- gyógyulásról

Ma árnyaltabban gondolkodunk, mint a kétezer évvel ezelõtti korban élõ Jézus tanítványai. Történnek gyógyulások: sok mai sántát megoperálnak. Ezek között vannak, akik dicsõítik az Istent utána, és vannak, akik csupán az emberi tudomány csodájának tartják gyógyulásukat.

Isten Lelke ma is sokféle módon gyógyít. Indirekt módon is lehet és kell értelmezni a történetet: Jézus Krisztus Lelke fölszabadítja az embert. Erõket és energiákat mozgósít bennünk: bátorrá, józanná és szeretettel teljessé tesz. Gyógyulás az is, ami nem hirtelen és látványosan történik, hanem lassan és fokozatosan. Gyógyulás elõször is, hogy a betegségemet elfogadom és hordozom, tehát nem a betegség hordoz engem, azaz nem uralkodik rajtam.

Másodszor elcsitul a lázadás és keserûség vagy éppen önvád, és erõsödik a hit és Isten akaratának keresése : mire "jó" ez a betegség? Mire való? Mire tesz engem alkalmassá? Harmadszor: megerõsödhet az a sziklaszilárd hit, hogy Isten nem ad nagyobb terhet, betegséget ( ahogyan kísértést sem ), mint amit el tudok hordozni.
Egyszerûbb egy tablettát lenyelni, orvostól gyógyulást várni, mint önmagunkon dolgozni - ilyen hosszú folyamatban részt venni, imádkozni, figyelni, mit mond a Lélek az én lelkemnek. A hit: aktív tevékenység. Egész lényemet Isten Lelkének irányába, szolgálatába állítom, eszköze lehetek a magam és mások gyógyulásában. Akkor is, ha történetesen van valami betegségem.
(ismeretlen
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.

Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 13 éve 7 hónapja ezelőtt #312

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5624
A gyógyulás útja

Manapság a gyógyítás területén a legtöbbet a gyógyszerek folyamatos szedésével próbálnak meg elérni. A környezetünkbõl kapott visszaigazolások azt mutatják, hogy ha valaki megbetegszik, annak a következõket mondja az orvos: Tisztelt Uram, vagy Hölgyem, Önnek ezt a gyógyszert élete végéig szednie kell! El kell gondolkodni ezen! Milyen gyógyító tevékenység az, ami nem képes meggyógyítani az embert a betegségekbõl, hanem élete végéig gyógyszerek szedésére kényszeríti? Ha körülnézünk az ismeretségi körünkben, akkor ez a tendencia jól megfigyelhetõ. Egyre többen vannak azok a gyógyítók, akik alternatív gyógymódok segítségével és a probléma felkutatásával és oldásával gyógyítják a betegeiket.

A pszichoterápia a gyógyításnak egy olyan területe, ahol a gyógyító vagy terapeuta a paciens lelkével foglalkozik, és azt kutatja, keresi, hol és honnan indulnak ki a fizikai test betegségei. Sokan foglalkoznak már ezzel, és könyveket is írtak belõle, hogy a lelki problémák a fizikai testben hol és milyen betegségeket teremtenek meg. Ha figyelembe vesszük ezeket a felismeréseket, és így közelítjük meg a betegségeket, hamar rájövünk arra, mit hol rontottunk el ebben az életünkben. Ha megtaláljuk a probléma, a félelem gyökereit, és oldjuk azokat, akkor ha nem is azonnal, de elindul egy öngyógyító folyamat a fizikai testünkben és rövid idõn belül letehetjük a gyógyszereket. Nagyon fontos a probléma gyökerének felismerése után az, hogy ezt a helyzetet oldja a páciensben a terapeuta, ezáltal megszûnik az ok, majd az okozat. Így visszatér az egészségünk is és nem mellékesen több pénz marad a zsebünkben, ami a mostani idõkben nem éppen elhanyagolható dolog. Sokan vannak olyanok, akik azért nem akarnak változtatni a saját problémáikon, mert félnek attól, mi lesz, ha meggyógyulnak. Kinek fognak ezek után panaszkodni, hogy itt fáj, meg ott fáj? Lehet õk úgy vannak vele, ha egészségesen élik az életüket akkor nem lesznek olyanok, akik meghallgatják õket és így magukra maradnak. Tulajdonképpen a betegségükkel hívják fel a környezetük figyelmét arra, hogy több gondoskodást szeretnének, figyelmet és szeretetet. Én azt vallom, ha egészséges vagy, akkor sokkal több ember ismeretségét tudod magadénak, mint betegen. A beteg ember többnyire hasonlóan beteg emberek társaságát keresi ( hiszen a hasonló a hasonlót vonzza elv alapján maga köré gyûjti a beteg embereket). Nem elhanyagolható az a gondolat sem, hogy mennyi idõt töltünk az életünkben orvosi várótermekben. Sok embertársunk mindennapi elfoglaltságnak tudja be, és ott beszéli meg a gondjait, bajait a betegtársaival.


Visszatérve a pszichoterápiához, fontosnak tartanám, hogy minden ember, akinek akár lelki, vagy testi problémái vannak, legalább egyszer találkozzon olyan gyógyítóval, aki ezen elvek alapján gyógyít.
Biztosan hallottatok már arról, hogy a szeretet a legerõsebb és legnagyobb energia, amelynek a segítségével minden megváltozhat körülöttünk. Ha képesek vagyunk arra, hogy mindenkit elfogadjunk olyannak, amilyen, és tudjuk szeretni elvárások nélkül, akkor hamarosan megváltozik a saját életünk. Persze nem úgy hogy a körülöttünk élõ embereket változtatjuk meg, hanem ahogy változunk mi magunk, úgy fognak változni a körülöttünk lévõ emberek is. És ehhez semmi mást nem kellett tennünk csak magunkat megváltoztatni. A gondolkodásunkat pozitívvá alakítani és a számunkra negatívnak tûnõ energiákat átalakítani pozitívvá. Ezek után már nem kell mást tennünk, csak szeretni mindenkit.

Nézzetek szét a világban, hány követõje van a szeretet energiáinak ( Teréz anya, Sry Chinmoy, Sai Baba, stb). Ha az õ példájukat követjük ,teljesen megváltozik az életünk, és magunk is jobb emberekké válunk.
(Forrás: Angyalszárny.hu Peti2)
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.

Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 13 éve 6 hónapja ezelőtt #384

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5624
Õskeresztény hitgyógyítás -
a teljes gyógyulás

Egyre több ember van, aki nemcsak a pillanatnyi gyógyulást keresi, hanem az egészségre törekszik, azt szeretné, ha belsõ békéje és boldogsága állandósulna.
Jézus Krisztus ember volt az emberek között. Isten fia, aki értünk emberré lett, megtanított a hit általi gyógyításra, a hitgyógyításra.

Így szólt: "A hited által meggyógyultál, menj el és többé ne vétkezz". Jézus a hit általi gyógyítás, a hitgyógyítás tudását átadta közvetlen követõinek, ez a teljes gyógyulás, a test gyógyítása a lélek tisztítása által, midõn az ember felismert vétkeit megbánja, átgondolja, és többé nem vétkezik.

Isten újra életre hívta és napjainkban is felkínálja az õskeresztény gyógyítást. A Názáreti Jézus korához hasonlóan Isten szelleme ma is felkínálja gyógyító erejét az öngyógyító erõk kifejlesztéséhez. Ez azt jelenti, hogy az ember nem várhatja passzívan a gyógyulását, hanem aktívan részt kell vennie a folyamatban azzal, hogy a gyógyulás hitével együtt betartja az aranyszabályt: "amit nem szeretnél, hogy az emberek veled tegyenek, azt te se tedd másoknak!"

Az õskeresztény hitgyógyítók nem ígérnek gyógyulást senkinek, nem állítják fel a diagnózist, és nem is gyógykezelnek. Nem tanácsolnak el senkit az orvosától.
(forrás: õskeresztény gyógyítás)
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 13 éve 6 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.195 másodperc